Download hızım modeme reset atınca 1.1 mb a çıkıyor sonra aniden dusup 120 kb a iniyor. Her resette böyle. 64 gb download yapmışım geçen ay 97 yaptım ama göyle bi sorun yoktu. Lütfen yardım edin. Modemim Airties Air 5340 wireless. Game of thrones yeni bölüm indiriyorum 4 saat diyo kafayı yiyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: the_saintR
Download hızım modeme reset atınca 1.1 mb a çıkıyor sonra aniden dusup 120 kb a iniyor. Her resette böyle. 64 gb download yapmışım geçen ay 97 yaptım ama göyle bi sorun yoktu. Lütfen yardım edin. Modemim Airties Air 5340 wireless. Game of thrones yeni bölüm indiriyorum 4 saat diyo kafayı yiyebilirim
Ttnet artık akk uyguluyor 50dg download ı geçince hızı 1mbps e indiriyor oda ortama 120/kb s ediyor
Geçen ay yapmadı ama böyle bir şey. Hem neden ilk açılışta 8mbit olup sonradan iniyor mesele bu?
çünkü sistemin devreye girmesi 1 dakikayı bulabilir. kısacası geçmiş olsun akk uygulamasına yakalandınız. 1 mbit internet ile bu devirde pek fazla bişey yapılmaz. 16 bmit bile anca kesiyor youtube hd videolarını.
Dün kendiliğinden tekrar 8mbite çıktı hızım düzelmişti ama şimdi tekrar düştü bişeyler oluyor burada
quote:
Orijinalden alıntı: ghostweb
çünkü sistemin devreye girmesi 1 dakikayı bulabilir. kısacası geçmiş olsun akk uygulamasına yakalandınız. 1 mbit internet ile bu devirde pek fazla bişey yapılmaz. 16 bmit bile anca kesiyor youtube hd videolarını.
ve ne olduysa artık youtube da bile videoyu 10-15 saniye yüklüyor sonra duruyor başlatana kadar yüklemiyor videoyu ne alakaysa
Pingim 400'lere fırladı, ölüyorum sandım.
hem gb aşımı gerçekleşmiş olabilir hem de bazı saat aralıklarında internet kullanımı çok yoğun olduğu için internetin hızı düşebiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme