Şimdi Ara

ttnet internet zorunlu mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben turksattan uydunet internet aliyorum 25 mbps 150 gb sinirsiz, salonda teledunya bagli, odaya da tivibu istiyorum fakat ttnet internet baglatmak istemiyorum, sadece tivibu almak mumkun degil mi, varolan internet uzerinden??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tivibu uydu alıcısı var. Tivibu ıptv'de alırsın ama ttnet üyesi olmayanlara fazla tuzlu oluyor. Tivibu uydu alıcısı daha makul olur. Özellikle kampanya dönemlerinde. Bunun için Türksat çanak antene ihtiyaç var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki iptv alirsam ne kadar tuzlu olur mesela? internet sitelerinde hic bir bilgi bulamadim da dogru durust.
    bir de uydu alicisi alirsam iptv gibi yayini durdurmak, ileri geri sarmak, kacirdigin dizileri izlemek, sec izle gibi ozellikler oluyor mu?

kullananlar da varsa biraz fikir verebilir mi bana hangisi daha iyi iptv mi uydu alicisi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorhugo1987

peki iptv alirsam ne kadar tuzlu olur mesela? internet sitelerinde hic bir bilgi bulamadim da dogru durust.
    bir de uydu alicisi alirsam iptv gibi yayini durdurmak, ileri geri sarmak, kacirdigin dizileri izlemek, sec izle gibi ozellikler oluyor mu?

kullananlar da varsa biraz fikir verebilir mi bana hangisi daha iyi iptv mi uydu alicisi mi?

Sitesinde tarifeler mevcut hocam.http://www.tivibu.com.tr/kampanyalar ıptv'de durdur izle vs özellikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 16 Haziran 2016; 14:30:30 >
  • İp TV aboneligini TTNET internet abonelerine veriyorlar.Uydu yayını için internet aboneliği zorunluluğu yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.