Fiber internette modem kiralama zorunlu mu?
-
-
fiberde kiralama tt den kaynakli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani arkadaş işte bana fiber router sattı işte, dedim emin misin sonra ceza yazmasınlar sana kiralık modemi sattın diye yok dedi.
-
Ftth de verilen router ve ont üzerinde "satılamaz" ifadesi yer alır. Eğer cihazları abonelik iptalinde vesaire iade etmezsen son faturaya rayiç bedel yansıtılır
-
Bu konu ile ilgili size bir soru daha sormak isterim. FTTH altyapılı binaya taşındım ve ilk defa fiber abonesi oldum. Ancak benim kendi modemim fiber desteklediği için modem kiralamak istemedim.
Kuruluma gelen arkadaşlar ve bölge yetkilisi, onların sisteme bu modem kirasını eklemesi gerektiğini ancak benim bölge müdürlüğüne giderek, bu modemi istemediğime dair talep oluşturabileceğimi söyledi.
Bu şekilde modem kirasını iptal ettirmek mümkün mü? Bölge müdürlüğüne oldukça uzağım, boşuna da gitmiş olmak istemiyorum
-
Denenebilir bir yöntem. Abonelik iptalinde kiralık fiber modemi iade etme zorunluluğu var ama iade etmezsen modem bedelini fatura ediyorlar modem sizde kalıyor.
Tekrar abonelik alındığında modemin bedelini ödediğini ve faturasını göstererek arkadaşınız belki modem kira bedelinden ömür boyu kurtulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 7 Ekim 2024; 15:18:45 > -
Kira her türlü alınır
Adsl/vdsl den ftth ye geçtiyseniz bir süre alınmıyor sadece sonrasında alınıyor
Kendi cihazınızı kullansanız da kullanmasanız da o kira bedeli faturaya yansır
-
Arkadaşlar FTTH'te modem ücretini zorla alacaklar, boşuna farklı yöntemler aramayın. Eğer ödememeyi bir şekilde tanıdık vasıtası ile başarsanız bile aboneliği kapattırırken cihaz iadesi gözükmeyeceği için bu sefer de 2000 lira cihaz bedeli ödetirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X