Şimdi Ara

TTNET KOPMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mega bit İnternet Kullanmaktayım.İnternet Hızım 1 Megabite Düştü.

Yaklaşık 2 Haftadır Modem Kapanıp Açılıyor İlk Hafta Hatlarda Sıkıntı Vardır Diye Düşünerek Üstüne Gitmedim.Fakat Sorun Sadece Bende..

Kopmalar Artınca TTNET Müşteri Hizmetlerini Arayıp Durumu Bildirdim.Not Aldıklarını Bize Cep Telefonundan Ulaşılacağını Belirttiler.Sorunun Geçmemesi Üzerine Tekrar
    Aradım Ve Sorunla İlgilendiklerini Söylediler.

Modemde , Bağlantısında (Telefon yok zaten paralel bağlantı yok) , Hatlarda Problem Olmamasına Rağmen Sorun Yaşamamın Tuhaf Olduğunu Düşünüyorum.

Hiç Memnun Değilim Açıkçası Müşteri Memnuniyeti 0 İnternet Alıcak Arkadaşlar Mümkünse TTNET'ten Uzak Dursunlar Sorundan Başka Bir Şey Değil.

TTNET Kullanıp Belirttiğim Sorunla Karşılaşanlar YORUMLARINIZI BEKL
    İYORUM TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbalic -- 6 Mayıs 2012; 1:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbalic

8 Mega bit İnternet Kullanmaktayım.İnternet Hızım 1 Megabite Düştü.Yaklaşık 2 Haftadır Modem Kapanıp Açılıyor İlk Hafta Hatlarda Sıkıntı Vardır Diye Düşünerek Üstüne Gitmedim.Fakat Sorun Sadece Bende..
    Kopmalar Artınca TTNET Müşteri Hizmetlerini Arayıp Durumu Bildirdim.Not Aldıklarını Bize Cep Telefonundan Ulaşılacağını Belirttiler.Sorunun Geçmemesi Üzerine Tekrar Aradım Ve Sorunla İlgilendiklerini Söylediler.
    Modemde , Bağlantısında (Telefon yok zaten paralel bağlantı yok) , Hatlarda Problem Olmamasına Rağmen Sorun Yaşamamın Tuhaf Olduğunu Düşünüyorum.
    Hiç Memnun Değilim Açıkçası Müşteri Memnuniyeti 0 İnternet Alıcak Arkadaşlar Mümkünse TTNET'ten Uzak Dursunlar Sorundan Başka Bir Şey Değil.
    TTNET Kullanıp Belirttiğim Sorunla Karşılaşanlar YORUMLARINIZI BEKL
    İYORUM TEŞEKKÜRLER..

TTNET 4440375 aradığınızda ki Arkadaşım bir ay boyunca her gün arayıp arıza verdi, sizdeki sorunlardan ötürü, sonuç koskocaman ''0'' geri döneceğiz diyorlar dönen yok, araıyorsunuz, arıza çözüldü diyorlar, alakası yok.

Sonuç, Snatrale beraber gittik, TTNET müşteri hizmetlerinin söylediği, detayların tam tersini söyledi, ne bakım ne hat çalışması, bunu söyleyen TTNET santral memurudur.

Peki Santral memuru bunları söyledi yardımcımı oldu hayır, teknik servis bina içi kabloya baktı gittti, Ev içi sinyali ölçün dedik, cevabı biz karışmıyoruz, elektrikçi çaüırıp kabloları değiştirin yada baktırın.

TTNET iyice işleri koyvermiş durumda.

• Evet Arayınca Modeminiz Açık Dursun Diyorlar Uğraşıyoruz Birde Bayan Koymuşlar Biz Yine Seviyemizi Koruyoruz Açıkçası Ana Avrat Düz Gidenler Olsa Haklılar TTNET Müşteriyi Memnun Etmeyi Düşünmüyor Zaten Sözleşme İmzalatıyor 24 Ay Boyunca Çıkamıyorsun 240 TL Kadar Para Alıyorlar Zorunlu Kullanım Süresi Bitsin Hemen Kapattırırım Bu TTNET'i Smile ADSL Falan Geçerim Muhtamelen Hadi Netin Hızıyla Oynadınız En Azından Bu Kopmalar Olmasaydı Bu Yazıyı Yazarken Bile 3 Kere Koptu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbalic -- 5 Mayıs 2012; 21:41:05 >
  • aynı sorun bende de var son 5 gündür modem kendini resetliyor ünlem işareti çıkıyorum fakat son 1 saattir düzeldi gibi fakat içimden bir his tekrar sorun başlayacak gibi, sizinkiler düzeldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

aynı sorun bende de var son 5 gündür modem kendini resetliyor ünlem işareti çıkıyorum fakat son 1 saattir düzeldi gibi fakat içimden bir his tekrar sorun başlayacak gibi, sizinkiler düzeldi mi ?

Evet Bazen Geçiyor 1-2 Saatliğine Sonra Arka Arkaya Gidiyor Çok Sinir Bozucu Bir Sorun Benim 10 Gündür Sorun Var Her Gün Müşteri Hizmetlerini Arayacağım.Ne Bu Boşuna Para Veriyoruz ..
  • quote:

aynı sorun bende de var son 5 gündür modem kendini resetliyor ünlem işareti çıkıyorum fakat son 1 saattir düzeldi gibi fakat içimden bir his tekrar sorun başlayacak gibi, sizinkiler düzeldi mi ?

Müşteri hizmetlerinin söylediği palavraya saf arkadaşımda inanıp modemi bütün gün kapamadı :) meğerse Sanatralden öğrendiğimizde ne bakım nede hat çalışması olmadığını söyleyince, tam şok yaşadık.

Sorun aynen devam ediyor, düzelen hiç birşey yok, Cuma günü sözde yine teknik hizmet gelecek denildi, elbetteki gelmedileri tuaf yanı arızada veremiyorsunuz, çunki verdiğiniz eski arıza kaydı onlarda halen duruyor ama baktıklarıda yok.

TTNET servisi beklemiyin paranız varsa, en içi kabloları test ettirin, Adamlar gelselerde bakmıyorlar, Arkadaşşımda canlı olarak gördüm,

Diyebilirsinizki, sen Dağ başındamısın, Kırsaldamısın, yeni yerleşim birimindemisin?

Hayır İstanbulun tam göbeğinde 3 Milyonluk Şişli İlçesinde ve santrale 500 metrede, Osmanbey-Nişantaşında, bu detay olayın ne halde olduğunuda net olarak anlatıyordur sanırım.

• donanımhaber ttnetdestekten ya da twitterda ttnetdestek ten yardım isteyin

telefondan aradıgınızda ancak aç kapa yaptırıp arıza kaydı alabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

donanımhaber ttnetdestekten ya da twitterda ttnetdestek ten yardım isteyin

telefondan aradıgınızda ancak aç kapa yaptırıp arıza kaydı alabilirler.

Arkdaşım, saydığınız tüm yerlere baş vurdu, sonuç aynı.

Bir birlerinden haberi yok.

Özeti budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Müşteri hizmetlerinin söylediği palavraya saf arkadaşımda inanıp modemi bütün gün kapamadı :) meğerse Sanatralden öğrendiğimizde ne bakım nede hat çalışması olmadığını söyleyince, tam şok yaşadık.

Sorun aynen devam ediyor, düzelen hiç birşey yok, Cuma günü sözde yine teknik hizmet gelecek denildi, elbetteki gelmedileri tuaf yanı arızada veremiyorsunuz, çunki verdiğiniz eski arıza kaydı onlarda halen duruyor ama baktıklarıda yok.

TTNET servisi beklemiyin paranız varsa, en içi kabloları test ettirin, Adamlar gelselerde bakmıyorlar, Arkadaşşımda canlı olarak gördüm,

Diyebilirsinizki, sen Dağ başındamısın, Kırsaldamısın, yeni yerleşim birimindemisin?

Hayır İstanbulun tam göbeğinde 3 Milyonluk Şişli İlçesinde ve santrale 500 metrede, Osmanbey-Nişantaşında, bu detay olayın ne halde olduğunuda net olarak anlatıyordur sanırım.

dostum 1.30 saattirli sorun bende düzeldi artık kopmuyor internet modemimde bir sorun vardır diye düşünmüştüm meğer ttnetdeymiş, halen mi düzelmedi sizinkiler ?

• Modemin arayüzüne bağlanıp oradan mesela ADSL2,ADSL2+ seçenekleri var bunları kaldırırsanız düzelir.Muhtemelen modeminiz yada hattınız hızınızı desteklemiyordur.
  • Keşke Düzelse Delirmek Üzereyim 20 Sn'de Bir Kopuyor Modemi Ve Bilgisayarı 4. Kattan Atıcam En Sonunda TTNET Yeter Duy SESİMİZİ
  • dostum modem firmware güncellesen ben güncelledim düzelmedi fakat 4-5 saat sonra kendiliğinden düzeldi
  • quote:

dostum modem firmware güncellesen ben güncelledim düzelmedi fakat 4-5 saat sonra kendiliğinden düzeldi

Nasıl Güncelleyebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbalic -- 6 Mayıs 2012; 0:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbalic

quote:

dostum modem firmware güncellesen ben güncelledim düzelmedi fakat 4-5 saat sonra kendiliğinden düzeldi

Nasıl Güncelleyebiliriz ?

Alıntıları Göster
    google dan aratıp resimli anlatım bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Modemin arayüzüne bağlanıp oradan mesela ADSL2,ADSL2+ seçenekleri var bunları kaldırırsanız düzelir.Muhtemelen modeminiz yada hattınız hızınızı desteklemiyordur.

/>

NEREDEN DÜZELTEBİLİRİM ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbalic -- 6 Mayıs 2012; 0:59:35 >
  • Sorun Tamamen Düzeldi TTNET İlgilendi Şoktayım Şu An Netin Hızıda Eski Haline Döndü İlgilenenlerden Allah Razı Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbalic -- 6 Mayıs 2012; 16:39:18 >
  • Nerelere başvurdun da düzeldi @mertbalic? Aynı sorun bende de var ve santral denilen zımbırtıya 500 metre ötedeyim taş çatlasın. Seninle aynı durumdayım şu an, atacağım aşağıya tüm bilgisayarı. 10-20 saniyede bir kesiliyor internet ve hızımı 1 MBit değerine sabitlediler yahu şaka gibi. Hattınız kaldırmıyor dedikleri hatta 4 ve 8 sınırsız kullandım yıllarca. Modem bozuk dediler, iki tane çalışan modemim var o da yalan yani. Apartman önündeki kutu arızalı dediler, "Ben mi tamir edeceğim?" diye soruyorum yine tık yok. Ne yapacağım bilemiyorum ve delirmek üzereyim. 1,5 ay içinde toplam 35-40 tane arıza kaydı bıraktım, bir tanesine bile geri döüş olmadı. İnsan sorar yahu "Bu kadar arıza kaynı nedir, nedendir?" diye. Gidip saldıracağım en sonunda o olacak, nasıl bir zihniyettir çözemedim. Millet işsizlikten kıvranırken, yan gelip yatan ucubelere iş sağlayıp para yediriyorlar ya, ona deli oluyorum birader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 7 Mayıs 2012; 14:33:47 >
  • Benim de aynı sorunum var ve 5 gündür devam ediyor.Az önce yine koptu.15 dk bağlanabiliyorum en fazla.Üstüne üstlük telefonum kesildi yine.
  • Türk Telekoma Arızayı Bildirin Sizin Sorun TTNET'le Değil Muhtamelen Gelen Sinyanller Bir Kutuya Mı Ne Geliyor Onda Sorun Ona Baktırın Onlar Kısa Bir Sürede Yaparlar Eğer Sorun TTNET'teyse Zaten Benim Gibi 444 0 375 Arayın Bildirin 1-2 Güne Arayıp Düzeldi mi Diye Sorarlar İnternet Hızını Da Bildir Onuda Saniyesinde Düzeltiyorlar Yani Tek Yapman Gereken Bildirmen Olmadı Git Yetkili Servise Gir Anlat Konuyu Adama Rica Et Gelsin Yapsınlar Yoksa Geç Gelirler Üstüne Düş Bu İşin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbalic -- 7 Mayıs 2012; 18:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Modemin arayüzüne bağlanıp oradan mesela ADSL2,ADSL2+ seçenekleri var bunları kaldırırsanız düzelir.Muhtemelen modeminiz yada hattınız hızınızı desteklemiyordur.

konu biraz eski ama bilginin tarihi olmaz :) arkadasin dedigi gibi yaptim adsl2+ aktif durumda diger secenegi iptal ettim.durum 0.86 mbpsden 7'i buldum.umarim tp-link td864w modem kullananlar ve digerleri icin yarar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.