Şimdi Ara

TTNet kopma ve hız sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba son 3-4 gündür hız düşüklüğü ve kopma vardı . Arıza kaydı açtım . Sorun çözüldü problem apartmanda dediler. Şu anki modem değerlerim resimdeki gibi.
    TTNet kopma ve hız sorunları
    Sizce bir sorun var mı? Ulaşılabilir hız 6000lwrdeydi.
    16 mbite kadar hizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.. yardım lütfen. sizce hat değerlerinde sorun var mı?
    TTNet iç tesisatta sorun olduğunu iddia ediyor. 2 arıza kaydı sonucu 4mb de takılı kaldim.

• Merhaba,

Aynı sorun bende de var 10 gündür türk telekomla uğraşıyorum ilk başta 16 mbit hız alırken birden bire internet bağlantısı koptu.
    müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı yaptılar ve sorun düzeltildi dediler sonra modem arayüzüne girdiğimde internet hızımın çok düşük olduğunu farkettim yine aradım baktılar düzelttik dediler.
    3 kez aradım.
    En son geçtiğimiz pazar sabahı aradılar dediler ki bizdeki tüm kontroller yapıldı sorun sizde kablolarınızı kontrol edin yada değiştirin, size elektrikçi yönlendirebiliriz ücretli dediler bende ne kadar dedim. 50 tl den başlıyor işte sorun büyükse fiyatta değişebilir dediler bende kalsın bakıcam dedim.

Bina girişindeki kutuya modemi getirdim daireye giden kabloyu bulup ordan bağlantı yaptım sonuç yine aynıydı düşük hız normalde 16 mbit e yakın hız alırken benim aldığım hız 2 mbit ancaydı saka gibi.. inanki kaç gündür kafayı yicem sorunu bulsam kendim halledicem de sorun nerde anlamış değilim.

Bizim aile binası zaten 2 dairede internet var üstte amcam oturuyor onlara gittim fiber kullanıyorlar modem ayarlarına girip baktım 50 mbit hız vardı yani onlarda sorun yokta neden bende var anlamış değilim.

benim modemde bu bağlantı kafamı karıştırdı.TTNet kopma ve hız sorunları

• TTNet zararlarını karşılamak için vatandaşa elit ekip hizmeti satmaya çalışıyor gibi. Yok yere kablo değiştirip hizmet satacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.