Şimdi Ara

ttnet kotalıdan kotasıza gecis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar 1024 4gb kotalıdan 1024 sınırsıza geçiş yapacağım(malum kota yetmiyor!) telefon ile oluyormuş(müşteri hizmetlerinden) ancak merak ettiğim hemen mi geçecek sınırsıza yoksa gelecek aydan itibaren mi olacak bilgisi olan geçiş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

• telefon açıp almak istediğin hizmeti belirttiğinde bilgilerini doğrulaman için birkaç soru soracak sonra telefonu kapattıktan sonra modemini resetliyeceksin birkez ve geçmiş olucaksın teyit etmen için 2-3 saat sonra aramanı isteyecekler dostum.
  • teşekkürler..
  • Bende senin gibi geçmeyi düşünüyorum fakat bazı nedenlerden dolayı ilgili yerlere gidemiyorum bir türlü , telefondan sınırsız tarifeye geçemek gerçekten mümkün mü? Sadece arayıp ' Ben sınırsıza geçmek istiyorum' demekle hallediliyormu acaba ? Bunda net bir bilgin var mı ...

Cevabımı aldım bende teşekür edeyim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 16 Mayıs 2008; 9:40:38 >
  • geçen ayın 10 unda bende sınırsıza geçtim yanlız arkadaşlar kotanıza dikkat edin gelen faturada benim anladığım kadarıyla ayın başından 10una kadar kullandığımın ücretini ve ve kota şamadığım halde 2gbde kot aşım ücreti yazıyordu 76 lira fatura geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EskiyeNi -- 17 Mayıs 2008; 10:39:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.