Şimdi Ara

TTNET'le Fırsatı Yakala!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hemen TTNET'e gelin, 8 Mbps'ye kadar hızlı, ister kotalı ister limitsiz, size en uygun paketlerden istediğinizi seçin, ilk 3 ay ayda sadece 9,99 TL'ye internette uçmaya başlayın!

Şimdi TTNET'e gelerek Fırsatı Yakala Kampanyası'na katılan herkes hızlı, kesintisiz ve güvenli internet dünyasına 3 ay boyunca çok avantajlı fiyatlarla bağlanıyor. Üstelik ayda 1 TL'den başlayan fiyatlarla modem sahibi de olabileceksiniz. 30 Haziran 2011'e kadar başvurun, sizin de internetiniz TTNET olsun!

Üstelik tüm limitsiz paketlerde TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus hediye!

Tarife Paketleri Bağlantı Hızı Aylık Kullanım
    Kota
    İnternet Paketleri
    Kampanya Tarifesi
    Kampanyasız
    Tarife

NET4

8 Mbps'ye kadar

4 GB

9,99 TL x 3 ay

29 TL

NET6

8 Mbps'ye kadar

6 GB

9,99 TL x 3 ay

32 TL

NETLİMİTSİZ

8 Mbps'ye kadar

Limitsiz

24,99 TLx 3 ay

54,90 TL

Tüm ADSL paketlerini görmek için tıklayın!

• çaktırmadan 5 tl zam
  • 8 Mbps'ye kadar limitsiz kullanıyordum hızım her zaman 7 ile 7.5 arasında oluyordu. Yeni çıkan 16 mbps lik tarifeye geçtim şimdiki hızım 8 mbps bu nasıl işş!!! Yetkililere sesleniyorum!!! Aynen bu arada arkadaşın dediği gibi 5 tl çaktırmadan zam
  • 5 TL ayrıca gizli zam diyebileceğimiz 15 TL yalın adsl ücreti var. Yani telefonu kapattırsan bile paket fiyatına +15 TL her ay eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 12 Ocak 2011; 23:12:03 >
  • 3x9,99 TL olacağonma 8 ay boyunca yapsanız ya ya da en azından 6 ay boyunca olsaydı daha iyi olurdu. 6 Gb kotalının 32 TL ye düşmesi güzel adil kullanımı da 25 Gb çıkartmalarıda güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 17 Ocak 2011; 17:59:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.