arkadaslar ben evde kulandigim ttnetimi bugun iptal ettim ve avea ttnet isbirligiyle hazirlanan ttnet vınna gectim 500mb kota varmis duyduguma gore ben mu online i 24 aciq birakirim acaba kotaya nasi bi zarari olur sizce bunun hesabini yapmadigim icin bilmiodum simdi bilen arkadaslar varsa yardimci olabilirmi acaba
Bnde VodaFone Mobil Modem wardı aylık 45tl yerine hep 75tl geliyo.
5gb kotası wardı kotayıda hiç aşmadıgım halde.
yani kısacasi beni taklayami getirdiler bana 6 milyon dedilerde:D
ayda 75tlde baya bi zorluyodu beni ondan dolayı Ttnet baglattım sınırsız ayda 40tl
valla tam olarak bilemem taklayamı geldin yoksa başka bişiyemi geldin ama
internet için ttnetten vaz geçmem ben.
Wireless kullandım arkadaştan çektim int. sürekli kopuyodu.
Kablo Çektim arkadaştan baya bi sorun çıktı.
VodaFone aldım 45tl dediler 75-75tl girdi
şimdi TTNET aldım rahatım. biraz sıkıntılı 1mbit hızı şuanda indirimli
süresi bitince 8mbit yapmayı düşünüyorum.
mu online fazla kota yakarmi onu ogrenmek istiyorum ayda ne akdar yakar:D sizce tahmininizce bide arada bir face ve forumlara girmek
ya ben yeni is yeri actim ve benim actigim yerin su an ruhsati olmadigi icin telekom kutu koymamis ve bu yuzden bende ttnet vın aldim yoqsa bende bilirim zati 49 lira sınırsızdaydim:D
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden
49 lira ver 8mb net limitsiz al işe yarasın.
TTnet servisini aradm 49 tl weriorm 1 mbitten 8mbit e çıkarmak istiyorm dedm ordaki kadın bana 15 gb kotamız war kotayı geçerseniz ek ücret ödemezsiniz ama 512"ye düşer hızınız dedi
quote:
Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden
49 lira ver 8mb net limitsiz al işe yarasın.
TTnet servisini aradm 49 tl weriorm 1 mbitten 8mbit e çıkarmak istiyorm dedm ordaki kadın bana 15 gb kotamız war kotayı geçerseniz ek ücret ödemezsiniz ama 512"ye düşer hızınız dedi
ama ben hala sorumun yanitini alamadim
quote:
Evet öle bi sorun var. Sınırsızlarda internet farurası fazla gelmiyor ama internet hızın azalıyor. WoMeNiZeR_ arkadaşımızın dedigi gibi bi sınırdan sonra int hızı yarı yarıya düşüyor. ama faturayı ödedikten sonra tekrar normal hızına geri dönüyor.
benim ilk ay 33gb oldu internetim o kadar yawaşladı ki sıkılmaya başladım. TTNET sorun merkezini aradım adam böle böle dedi ona dikkat ettim gerçektende öle. fatura fazla gelmiyor ama internet hızın yawaşlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ByCeLLaT
quote:
Evet öle bi sorun var. Sınırsızlarda internet farurası fazla gelmiyor ama internet hızın azalıyor. WoMeNiZeR_ arkadaşımızın dedigi gibi bi sınırdan sonra int hızı yarı yarıya düşüyor. ama faturayı ödedikten sonra tekrar normal hızına geri dönüyor.
benim ilk ay 33gb oldu internetim o kadar yawaşladı ki sıkılmaya başladım. TTNET sorun merkezini aradım adam böle böle dedi ona dikkat ettim gerçektende öle. fatura fazla gelmiyor ama internet hızın yawaşlıyor.
Şimdi "Uqur" arkadaşla konştukta o 8mbitte böle bi sorun war ama benm hiç düşmedi bazı ark.larında düşmedi dedi ama sen şimdi böle diyince ortada kaldım yaw
quote:
quote:
quote:
Şimdi "Uqur" arkadaşla konştukta o 8mbitte böle bi sorun war ama benm hiç düşmedi bazı ark.larında düşmedi dedi ama sen şimdi böle diyince ortada kaldım yaw
Evet ben arkadaşın konusu dağılmasın diye PM göndermiştim fakat neyse. O tarz birşey olsa bile yarı yarıya düşüyor diye birşey yok. Düşerse direkt 512'ye düşer. Muhtemelen arkadaşın bağlantı sorunları, santrale olan uzaklık vb. problemleri vardır bu yüzden yarı yarıya düşmüştür. Forumun TTnet bölümünde de bu konu çok konuşuldu. Dediğim gibi ben hızı düşeni hiç görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
quote:
quote:
Evet ben arkadaşın konusu dağılmasın diye PM göndermiştim fakat neyse. O tarz birşey olsa bile yarı yarıya düşüyor diye birşey yok. Düşerse direkt 512'ye düşer. Muhtemelen arkadaşın bağlantı sorunları, santrale olan uzaklık vb. problemleri vardır bu yüzden yarı yarıya düşmüştür. Forumun TTnet bölümünde de bu konu çok konuşuldu. Dediğim gibi ben hızı düşeni hiç görmedim.
ama ben hala sorumun yanitini alamadim
Konuyu yanlış bölüme açtığın için olabilir mi sence ? Sırf Mu Online oynayacaksın diye TTnetle ilgili bir durumu Mu Online bölümüne açman bunun sebebi değil mi ?
Konuyu yanlış bölüme açtığın için olabilir mi sence ? Sırf Mu Online oynayacaksın diye TTnetle ilgili bir durumu Mu Online bölümüne açman bunun sebebi değil mi ?
Bende telefondan giriyorum internete.haftalık 50 mb yapıyorum.global mu da 12 saat falan açık 12 saatte 10 max 15 mb yiyor.mu battlezonede yanlış hatırlamıyorsam globalden biraz fazlaydı.sende ölçebilirsin bunu adını tam hatırlamıyorum trkynet miydi neydi kotayı saniye saniye gösteren program vardı. ona göre ayarlarsın kendini :) ama webde fazla gezme bence(sitelere).hatta hiç girme sonra fatura küfür ettirecek derecede gelebilir. :)
sen burdamiydin ben sonu oldu zanettim:D vijdansiz