Şimdi Ara

TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ VS PİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
8.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 9 Şubat 2021; 15:56:41 >

• aynen müşteri hizmetleri pek bi hizmet vermio.bildiğim kadarıyla hattınla ilgili bi problem olabilir yada wireless kullanıyosan ondan olabilir belki bi virüs yüzünden bile olabilir yada sunucu yoğunluğundan bildiklerim duyduklarım bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metodiew3

TTNETİ sinirden defalarca arayıp ping sorunu için yardım isterken bu sinir yavaş yavaş yerini bei güldürmeye bıraktı.Nasıl derseniz ttneti aradığımda eğer karşıma bayan çıkarsa

Ben-İyi günler İnternetimde yüksek ping sorunu var
    Bayan - hı Hhh..... Efendim tam olarak anlayamadım ben sorununuzu ?
    Ben-Anlayan birini yönlendirirmisiniz !

Ben-İnternetimde yüksek ping sorunu var
    Daha iyi Anlayan Bayan - Download yaparkenmi?

Bayan- Pardon sizin hızınızdamı sorun var şimdi ?

Erkek çıkarsa sanki daha iyi anlıyormuş izlenimi veriyor ama sonuç aynı

Erkek - Anlıyorum arıza kaydı bırakıyorum şimdi ben
    Ben-Arıza kaydında ne belirticeksiniz ?
    Erkek - internetinizde hız problemi olduğunu iletiyorum.

Erkek - Santraliniz hızınızı böyle ayarlamış size gelebilecek hız bu.

Böyle sürüp gidiyor arkadaşlar genelde cevaplar hep aynı anlamsız .
    Hiç biri ping ne bilmiyor arayan herkesi ''şu internetten bizdemi bağlatsak mahmut aga'' gibi müşteri sanıyorlar
    Herkesi bilinçsiz sanıyorlar çok merak ediyorum şu müşteri hizmetlerine aldıkları elemanları nasıl seçiyorlar ben girsem yılın müşteri hizmetleri temsilcisi seçilirim valla.

hehe
    ben de css icin pingi dusurme yollarini ararken nette bu topice denk geldim :))

daha bisiy bulamadim bu arada

• valla sesli güldüm şu muhabbete harbiden. müşteri hizmetlerinde mi çalışsam çok zor bir iş olmasa gerek
  • Hocam adamlarda bizden öğreniyor desem az olmaz yani.İlk okul mezunu insanları dolduruyorlar oraya olacağı budur.Tanıdık mı kontenjan mı açıldı.Yerleştir...
    TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ VS PİNG

Burada başka bir konuda okumuştum.
    Path mode interleaved olunca her yöne +20 ping veriyormuş diyordu bir arkadaş.
    Path mode fast path olunca ping sorunu olmuyormuş...
    Ne kadar doğru bilmem...
  • Bizim buradaki santral görevlisi arkadaşlardan biri ile arayı sıcak tutuyorum, sağolsun arıyorum hemen ilgileniyor.
    "Müşteri hizmetlerini arama, beni ara sen. Onların çoğu stajyer, birşey bilmiyorlar" diyor.
  • Benim arkadaşta derdini anlatamıyordu.Kaç kere telefon açtı bağıra bağıra anlattı durumunu.
    Onda hız sorunu vardı halletmişlerdi birkaç gün içinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • download hızı falan normal bende ama ping lerim diğer oyunculara göre yuksek. 150 lerde geziyor yurt içi serverlarda sürekli. aradım ping sorunum var dedim 15 -20 puan düşürdüler 130 lara indi. 1 hafta sonra tekrar 150 oldu. ya ben dns leri kendim girip bağlanıyorum acaba ondan mı dedim ama otomatik al dedim yok yine aynı. kıracam en sonunda makineyide hattı da söküp yola atıcam
  • an itibariyle speedtest.net ölçümlerine göre download hızım 13.6 Mb/s upload: 0.66 Mb/s latency:144 ms . bi anlasam ahhh
  • TTNET müşteri hizmetlerinde stajyer olarak müşteri temsilcisimi yetiştiriyorlar aman allahım bu nasıl bir şey ya.yani biz şimdi TTNET müşteri hizmetlerinden bu nedenle mi yardım alamıyoruz vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur_1988

TTNET müşteri hizmetlerinde stajyer olarak müşteri temsilcisimi yetiştiriyorlar aman allahım bu nasıl bir şey ya.yani biz şimdi TTNET müşteri hizmetlerinden bu nedenle mi yardım alamıyoruz vay be

Ping'in ne olduğunu bilmiyorlarsa evet aynen öyle.
  • Konu ile ilgili biraz karalamıştım.http://www.f-blog.info/dslam-kaynakli-uzun-ping-suresi-sorunlari/
    Önerim TTnet Twitter destek ekibi. Fast Path ve Interleaved nedir biliyorlar, pingi de biliyorlar hem de. :D
    Fast Path modunda ping düşük olur ama bağlantı sabilitesi hattın mükemmel olmasını gerektirir. Hat iyi değilse, kopma çok olur. Bu yüzden de stabiliteyi sağlamak için DSLAM interleaved yapar bağlantınızı, bu da kopmayan bağlantı ama yüksek ping olarak döner.
    Yalnız 8mbit üzeri kullanıcıların çoğunda interleaved yapılıyor galiba bağlantı.
  • benim ping ttnet destek ekibi tarafından 30 puan aşağı çekildi ancak aşağı çekilmiş hali bile 120 ms bende. sunucuya benden uzak millet 30-60 arası dönerken bende 120 :P. nasıl oluyor bu anlamadım. modem değiştik ttneti aradık sonuç aynı:P. download normal gibi görünüyor halbuki 7-8 mbt arası

bu arada not: ttnet in düzenlemesi 4 gün sürdü ping tekrar 150 yi aştı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sk8ter_Boi

benim ping ttnet destek ekibi tarafından 30 puan aşağı çekildi ancak aşağı çekilmiş hali bile 120 ms bende. sunucuya benden uzak millet 30-60 arası dönerken bende 120 :P. nasıl oluyor bu anlamadım. modem değiştik ttneti aradık sonuç aynı:P. download normal gibi görünüyor halbuki 7-8 mbt arası

bu arada not: ttnet in düzenlemesi 4 gün sürdü ping tekrar 150 yi aştı :(

ttnet bir baglantiyi 10 degisik adrese yonlendirirse olacagi bu zaten
    misal istanbulda kartalda oturuyorsun, gayrettepe cikisina kadar 10 kere degisik semtlere dolandiriyor ttnet seni. bu yuzdende pingler asiri artmis oluyor.
  • bende de ping var modem arayüzünde bağlantı testinde

>> ATM OAM segment ping testi yapılıyor...
    BAŞARISIZ

>> ATM OAM Uçtan uca png testi yapılıyor...
    BAŞARISIZ

gözüküyor acaba bunlarla alakalımı. oyun oynayamıyorum ya yeter valla bi yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.