Süreci en baştan anlatıcam uzun yazı içn kusura bakmayın...
4 Ay önce Mersinden antalyaya nakil başvurusunda bulundum 4. gün CEP TELEFONUMU aradılar geldiklerini ancak aşağı zilde isim yazmadığını kapıyı açmamızı rica ettiler açtık geldiler kurulum yapıldı ve gittiler. Herşey güzeldi...
20 Kasım tarihinde aynı sitede yan bloğa taşındım ve nakil başvurusunda bulundum.Ne gelen var ne giden 1 hafta geçti müşteri hizmetlerini aradım 8 iş günü içinde biteceğini söylediler. 8 İş günü bitti aradım şikayet kaydı oluşturdum. Geri dönen olmadı. 10. gün aradım tekrar şikayet kaydı geri dönen yok. Tekrar aradım cep telefonunuz arandı ancak size ulaşılamadı dediler(külliyen yalan arayan soran yok) Tamam dedik tekrar şikayet kaydı tekrar şikayet kaydı ne arayan var ne soran.Dün forum üzerinden başvuru yaptım.MT aradı süreç hakkında bilgi sahibi olup arayacağını söyledi. Bugün aradı veeeee NAKİL TALEBİNİZ İPTAL EDİLMİŞ EVDE BULUNAMAMIŞSINIZ dedi. Kan beynime sıçradı.Evde annem rahatsız olduğu için hem annem hemde yanında biri sürekli mevcut.Böyle bir ihtimal yok hadi elektrik kesikti zil çalışmaadı vsvs inanayım peki niye aranmadım dedim cevap çok güzel SİSTEMDE KAYITLI CEP TELEFONUNUZ YOK. Nasıl olur daha önceki nakilde arandım böyle birşey mümkün değil diyorum bana aranmamışsınızdır diyor.Yeni nakil talebi oluşturucaz dedi.(yani bi 8 gün daha) Peki dedim 20Kasım-06 Aralık tarihlerinde nakil talebim var bu süreçte fatura çıkıcak mı dedim eveet çıkar siz evde yoksunuz hata sizde dedi. Şimdi gene nakil talebi alıcaz gene evde olmazsanız gene fatura çıkar dedi. Teşekkür ettim kapattım.
Tekrar MT yi aradım.Dedim böyle böyle anlattım onada bana dediği 20KASIM- 06 Aralık faturası çıkmaz bugünde nakil talebiniz var 07Aralıktan sonra nakil olana kadar fatura gene çıkmaz dedi.
Ben şimdi hangisine inanayım. İkisininde ses kaydı sistemde mevcut. hadi faturayı geçtim bu nakil nasıl olacak? olacak mı ?
Benim suçum ne ?
Yazık gerçekten yazık...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme