Şimdi Ara

TTNET netimi 8000 sabitledi :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden netim 8567 di 2 yıldır öyledi

Şimdi ise netimi 8000 tam sabitlemişler adil kulanımdan dolayı netim 1 mb düşmüştü bugün düzelttiler aradım söyledim düzelttiler ama
    8000 kbps sabitlediledir tekrar aradım söyledim mümkün değil eskidende öyledi dediler

saçmalıkları yine başladılar :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1438 -- 31 Mayıs 2011; 14:36:16 >

• 16 mb geç
  • tarifen nedir hocam?
  • 8 mb netlimitsiz tarifem
  • 8567 kbps olsun diye mi aradın! Çağrı merkezini meşgul ettin gerçekten sorun yaşayan birinin ulaşamamasına mı sebep oldun tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 31 Mayıs 2011; 14:54:11 >
  • hayır tvibi bu için aramıştım ya iptal edilsin diye sabiti öğrenmek istedim bu kadar basit tek bir çağrı merkezi yokki ardımdan senmi aradın :)

Modem resetlenip Tekrar geri geldi tmm arkadaşlar düzelttiler adamları çileden çıkarınca oluyormuş

Tşekürler herkezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1438 -- 31 Mayıs 2011; 15:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcDestek

8567 kbps olsun diye mi aradın! Çağrı merkezini meşgul ettin gerçekten sorun yaşayan birinin ulaşamamasına mı sebep oldun tebrik ederim

Demi bi 500kbitin lafımı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum şimdi 8000 sabitlemişler 680 download hızı geçemiyordum baktım olmuyor
    aradım söylediler düzelttiler şuan 900 800 hatta 1000 bile gidiyor

hakını arıyacaksın hakını yedirmeyeceksin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

8567 kbps olsun diye mi aradın! Çağrı merkezini meşgul ettin gerçekten sorun yaşayan birinin ulaşamamasına mı sebep oldun tebrik ederim

O 567 yi bulamayanlar da var. Misal biz Cepnet kullananlar 96 kbps ile giriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

O 567 yi bulamayanlar da var. Misal biz Cepnet kullananlar 96 kbps ile giriyoruz.

Haklısın dostum 567 Bulamayanlarda var bazıları tok yiyor galiba :)

• Bence 4 lira daha verip 16mbit tarifesine geçin. Degecegini düşünüyorum
  • bana geçemezsiniz dedi :S hattınız kaldırmıyor dedi :S
  • Ben 4mbit kullaniyorken 8mbit desteklemez diyorlardı. Şimdi 14mbit kullanıyorum.
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak... bende ttnet internet var 29.09.2009 tarihinde 2 yıllık taahüt vererek almıştım...modem ücreti ilk 12 ay 2,60 kuruştu o bitti..bir de bağlantı ücreti var dı 24 ayda 1 lira şeklinde (20 lirasını ödedim)...şimdi ben ttnet internetimi kapattırıp uydunet sınırsız 1 mb hız (29 tl) lik paketine geçmek istiyorum...bu durumda ttnet internetimi kapattığımda benden ne kadar para alırlar görüşlerinizi bekliyorum...
  •  TTNET netimi 8000 sabitledi :S

4mbit hız indirmeye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 31 Mayıs 2011; 17:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

4mbit hız indirmeye bak

4limitsiz paketi kullanıyorsan yanlış yoldadın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.