Şimdi Ara

TTnet NetLimitsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mb e geçmek istiyorum.TTnet in sayfasında yazmışlar 15 Gb ı geçince hızı 512 Kb a düşüyormuş.

O hızla 15 Gb ı 1 günde bitirirsin.Çok saçma bence.Vazgeçicem galiba.

Bu tarifeye geçp memnun olan var mı?

• YOK
  • 45 lira normal hali. 4 lira daha verip 15 gbta olsa 8mit'idenemeni tavsiye ederim. 4 lira sonuçta..
  • benim arkadaşım geçti..aslında o da pek geçmek istemiyodu ama evde 2 pc olunca internete düzgün girilmiyomuş..mecbur geçtiler..şimdilik iyi diyo ama bakalım 15gb bitince ne diyecek

edit:evet arkadaşlar o dediğim arkadaşım dün bağlatmıştı bugün geçmiş 15gb i ve ttnete küfür ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gm7pro -- 27 Temmuz 2009; 14:37:38 >
  • 15gb bitince hız anındamı iniyo 512 ye ?Hızının düşmediğini söyleyenler var birde?
  • 2 aydır 15 gb tarifesinde olan var, 400-500 gb indiren var..hız düşmesi falan yok ki bendede olmadı memnunum
  • 17 gb oldu benim fakat hız 200den aşağı inmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

45 lira normal hali. 4 lira daha verip 15 gbta olsa 8mit'idenemeni tavsiye ederim. 4 lira sonuçta..

Şu an 1Mb var 4 Gb kotalı 29 Tl.

Ama zaten oyun-film vs. çekmek için alıcam paketi.2-3 şey indirince biticek.Bitince Şimdikinden(1Mb) daha kötü duruma düşecek.(512 Kb)
  • benim şimdiye kadar 100 gb yi aşmıştır ama hala düşmedi. arkında öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am l Evil?

benim şimdiye kadar 100 gb yi aşmıştır ama hala düşmedi. arkında öyle.

Bana yeter 100 Gb geçeyim o zmn.Tırsıyorum hızı düşerse 1 ay kalırız.
  • bi hd film 4.5gb en az yani 3 tanesi ile o 15gb kotadan eser kalmaz. sonrasında 512 ile sürünemem. 1mb sınırsız şimdilik en mantıklısı.
  • bi 3 ay bekleyinde faturaya bakın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtime41

bi 3 ay bekleyinde faturaya bakın:)

Açıklarmısın?
  • 50 lira verecem sonrada 512 hızında internet yok yaa sınırsızda 1 de bekliyecem suan
    ilerde değişir belki
  • 512 değilde 1024 'e düştüğünü zannediyorum
  • Sınırsız 1Mbit alın daha iyi 15GBtan sonra 512Kbit çocuk kandırır gibi...
  • bu tür ali\cengiz oyunlarına gelmemek lazım... iyi düşünmek lazım
  • Defaatle sordum ttnet müşteri temsilcilerine 8 mb için böyle bir durum varmı diye yok dediler.
    Şimdiye kadar çoktan işyerinde 15 gb açtım 100 gb oldu bile
  • Ben dün geçtim. Dizi dışında pek fazla bir indireceğim bişey olmadğı için sorun dğeil 15gb kota. He memnun kalmazsam geri döenerim 1mbit sınırsıza tekrar. Ama 8mbit'i denemenizi tavsiye ederim müthiş bir hız ya. Sağlam dün dosya indirirken 1,005kb 'ı bile gördüm genelde 960kbps ile indiriyorum.

512 yerine 1mbit'e düşse hız daha iyi olurdu ama hiç yoktan diğer kotlaı netlerdeki gibi fazladan para ödenmeyecek kota aşıldığında o yüzden sorun değil.
  • benim gibi 3-4 tane ortak bulun sınırsız 8 kbps geçin yanlız şunuda söyleyim geçenlerde bağlantı kopma sorunu adsl lambası 5 dk da bir sönüyor internet düşlüyordu ı aradım telekomu adam bana telekoma kablo uzaklığı 1000 m geçerse bağlantı problemi olur dedi bende nediyorsun 10 gündür sorunsuz kullanıyordum dedim ordan tekrar bi ayar çektiler düzeldi telekoma uzaklık meselesi bildiğim kadarı ile adsl 2 için olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.