Şimdi Ara

TTNET otomatik herkesi 8mbite mi geçiriyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben çabalıyorum olmuyor
    aramaları için not bıraktım bir hafta geçti,aradılar ondada hat koptu tel kapandı
    sonra 4 kez aradım ulaşamadım
    bugün 5.ci aramada hat düştü adam çıktı konuştuk bu seferde telefon annemin üstüne diye annemle konuştular
    annemde beceremedi,kabul etmediler
    online sayfasına girdim,24 ay taahhüt istediler
    alt yapın iyi değilse 8 mb hızında olsa,1 mb hızla bağlanıyormuşsun o yüzdne riske girmedim onaylamadım,2 sene geri dünüşü olmaz diye
    hatta konu açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_34165904/mpage_1/key_//tm.htm#34165904

onlıne işlemdekı
    altta yazan 24 ay taahhüt kelimesine bakın
     TTNET otomatik herkesi 8mbite mi geçiriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Daha ayın 2 sine yeni geçtik kotaya bak. bişeyde indirmedim. ulan ttnet sen varya adamı havada karada ...

bunlar ayağının üstünde sektiriyor
    sektirme(futboll cuların topu ayağının üstüne alıp tık tık vurup topun yukarı aşşağı gidip gelmesi)

• bende şaşırdım bakayım donanımhaberde ne yazmışlar diye bide baktım zaten konu açmışsınız aynı sorun bendede var 800 küsür ile indiriyorum fakat tarifem 2048 limitsiz ve internettede öyle gözüküyor acaba bu sefer ne yapacaklar?
  • ben download teste baktım
    106 kb yazıyor
    yani benımkı normal
    ama ılk basta 802 kbz=106 kb
    yazıyor bunu karıstırmıs olmayasınız
    ılk basta yazan 800 lu olanı kbz gıbı bırsey bunun kb hızına cevrılmıs halı
    eşit liğin sağ kısmı yani 106 kb hızdır
    bende 1 mb hız 4 gb kotalı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMaNté

Ben Smile Adsl'deyim 8Mbit'e kadar hızına geçmiştim hızım düşünce geri 1mbit hızıma döndüm neden dediler dedim hız berabat hem 1-2 TB download ypanların hızını çekin 512'ye dedim iletin mercilere dedim peki dedi aradan 1 hafta geçti bir anda hızım 8mbit oldu ve 15gb yi geçeli çok oldu ama abartmıyorum bakalım ne olacak?

Bu arada Adana'ya server açılmış

ve şuan upload ta yapmaktayım upload sırasındaki hız testim

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ne şanslısızın ya
    ben çabalıyorum olmuyor
    aramaları için not bıraktım bir hafta geçti,aradılar ondada hat koptu tel kapandı
    sonra 4 kez aradım ulaşamadım
    bugün 5.ci aramada hat düştü adam çıktı konuştuk bu seferde telefon annemin üstüne diye annemle konuştular
    annemde beceremedi,kabul etmediler
    online sayfasına girdim,24 ay taahhüt istediler
    alt yapın iyi değilse 8 mb hızında olsa,1 mb hızla bağlanıyormuşsun o yüzdne riske girmedim onaylamadım,2 sene geri dünüşü olmaz diye
    hatta konu açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_34165904/mpage_1/key_//tm.htm#34165904

onlıne işlemdekı
    altta yazan 24 ay taahhüt kelimesine bakın

Hattın desteklemezse diye bişey yok. teknik servisten adam çağır evine sinyal kalitesini test etsin.ona göre tarife değiştir. ben öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

quote:

Orijinalden alıntı: aMaNté

Ben Smile Adsl'deyim 8Mbit'e kadar hızına geçmiştim hızım düşünce geri 1mbit hızıma döndüm neden dediler dedim hız berabat hem 1-2 TB download ypanların hızını çekin 512'ye dedim iletin mercilere dedim peki dedi aradan 1 hafta geçti bir anda hızım 8mbit oldu ve 15gb yi geçeli çok oldu ama abartmıyorum bakalım ne olacak?

Bu arada Adana'ya server açılmış

ve şuan upload ta yapmaktayım upload sırasındaki hız testim

Şşşşşşşşşşş maşallah de nazar etme

• Arkadaşlar arayıp durumu anlatmayın. Tarifenizi sorun sadece..
    Adamlar size "tarifeniz netlimitsiz" derse telefonda apışıp kalırsınız işte..

Ben olsam arayıp "sadece" hangi tarifede olduğumu ve ay sonu faturamın ne geleceğini öğrenirdim. Durumdan bahsetmezdim.
    Zaten çağrı merkezinde sadece bunun için olan bir alan var, farklı bir tuşa basıyorsunuz.

Ondan, biri arasın, öğrenelim durum ne..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mascherano*

quote:

Arasak mı acaba müşteri hizmetlerini çünkü bi kere daha böyle olmuştu 4 mbitten otomatik 8mbite geçirdiler habersiz.bi daha ki aya iki tarifeninde faturası geldi.

Ya arkadaşlar arayında anında düzeltsinler. 2 fatura üst üste gelmez çünkü zaten 1 ayda anca 1 tane değiştirebilirsin teknik olarak buna izin vermiyorlar. Başka sebeplerden size fatura yüksek gelmiştir milleti yanlış yönlendirmeyin. Ayrıca zaten 1mbit e geçenlerin müşteri hizmetlerinde kayıtları var ne zaman geçmiş ne zaman dönmüş vs tüm işlemler orda. Bence 1 eylülde 8mbit den geri başka tarifeye dönenlerle 8mbit dekileri ayıramadı sistemleri ve 15 gb dan sonra 512 ye düşen hızların hepsini 8mbit e kadar açtılar arada bizde kaynadık gibime geliyor zaten ttnet düzeltir tabiki ama ne kadar sonra düzeltirse o kadar iyi kabarık fatura böyle bir sebepten gelemez.

Geliyor abicim hemde süper bi şekilde geçiriyorlar faturayı eline alınca kekeliyosun. 4 ay önce hızım 4 mbitti bir anda 8 mbit oldu. başta forumdaki çoğu kişi gibi ehe ehe hızımı 8 mbite geçirdi kendi kendine salak ttnet dur sesimi çıkartmiim böyle kullanayım aha aha diye seviniyorken ay sonunda elime 128 milyon fatura geçince asıl denyonun kendim olduğunu anladım. bu arada müşteri hizmetlerini aradım pardon sistemde bir hata olmuştur bu aralar çok sorun yaşıyoruz dedi ordaki bayan eski tarifenize alıyoruz sizi dedi. 1 dakika içinde 2048 e geri döndüm. iyi böyle ya uğraşamam 8 mbit falan..

Arkadaşım nası geçiriyorlar Allah aşkına birinin onayı olmadan? O zaman herkesi taahatütlü üye yaparlar kafalarından. Saçmalama Allah aşkına o işte başka birşey var. Şayet aynı durum olursa babam geçirdi 8mbit den 1mbit limitsize mahkemeye kadar gider hata bizim değil,herhangi bir şey söylemiyoruz adı üstünde hata bizim sistemde sorun yaşıyoruz demişse zaten orda iş kopar direk mahkemelikdir. Helede Türkiyenin genelinde böyle bi durumun olduğunu düşünürsek kimse gidip kuzu kuzu o kabarık faturayı ödemeyecektir.

Bunu az önce online işlem merkezinden aldım. Daha önce 8mbit ten 1mbit e döndüğümde anında buraya girmişlerdi bu bilgiyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 2 Eylül 2009; 19:03:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arasak mı acaba müşteri hizmetlerini çünkü bi kere daha böyle olmuştu 4 mbitten otomatik 8mbite geçirdiler habersiz.bi daha ki aya iki tarifeninde faturası geldi.

Ya arkadaşlar arayında anında düzeltsinler. 2 fatura üst üste gelmez çünkü zaten 1 ayda anca 1 tane değiştirebilirsin teknik olarak buna izin vermiyorlar. Başka sebeplerden size fatura yüksek gelmiştir milleti yanlış yönlendirmeyin. Ayrıca zaten 1mbit e geçenlerin müşteri hizmetlerinde kayıtları var ne zaman geçmiş ne zaman dönmüş vs tüm işlemler orda. Bence 1 eylülde 8mbit den geri başka tarifeye dönenlerle 8mbit dekileri ayıramadı sistemleri ve 15 gb dan sonra 512 ye düşen hızların hepsini 8mbit e kadar açtılar arada bizde kaynadık gibime geliyor zaten ttnet düzeltir tabiki ama ne kadar sonra düzeltirse o kadar iyi kabarık fatura böyle bir sebepten gelemez.

Geliyor abicim hemde süper bi şekilde geçiriyorlar faturayı eline alınca kekeliyosun. 4 ay önce hızım 4 mbitti bir anda 8 mbit oldu. başta forumdaki çoğu kişi gibi ehe ehe hızımı 8 mbite geçirdi kendi kendine salak ttnet dur sesimi çıkartmiim böyle kullanayım aha aha diye seviniyorken ay sonunda elime 128 milyon fatura geçince asıl denyonun kendim olduğunu anladım. bu arada müşteri hizmetlerini aradım pardon sistemde bir hata olmuştur bu aralar çok sorun yaşıyoruz dedi ordaki bayan eski tarifenize alıyoruz sizi dedi. 1 dakika içinde 2048 e geri döndüm. iyi böyle ya uğraşamam 8 mbit falan..

Arkadaşım nası geçiriyorlar Allah aşkına birinin onayı olmadan? O zaman herkesi taahatütlü üye yaparlar kafalarından. Saçmalama Allah aşkına o işte başka birşey var. Şayet aynı durum olursa babam geçirdi 8mbit den 1mbit limitsize mahkemeye kadar gider hata bizim değil,herhangi bir şey söylemiyoruz adı üstünde hata bizim sistemde sorun yaşıyoruz demişse zaten orda iş kopar direk mahkemelikdir. Helede Türkiyenin genelinde böyle bi durumun olduğunu düşünürsek kimse gidip kuzu kuzu o kabarık faturayı ödemeyecektir.

Bunu az önce online işlem merkezinden aldım. Daha önce 8mbit ten 1mbit e döndüğümde anında buraya girmişlerdi bu bilgiyi...

Dostum niye bu kadar şaşırdın ki şimdi ttnet ten herşey beklenebilir yapmıyacağı şey değil. 4 ay önce 128 milyon fatura geldi ama bir daha ki ay o fazladan aldıkları parayı faturadan düşüyorlar. çift fatura geliyor demekten kastım o. bir dahaki ay düşse bile faturadan, o gelen fatura kim olursa olsun koyar adama. birisinin onayı olmadan bal gibide geçiriyorlar başka tarifeye. forumda da bu durumda olan bir sürü kişi var. kafamdan sallamıyorum. sen arayıp müşteri hizmetlerine durumu anlatırsan pardon bir yanlışlık olmuştur özür diliyoruz diyip eski tarifene geçiriyorlar. haa şu anda kesin öyle bişey olucak demiyorum sadece 4 ay önce böyle bir durumlar karşılaştım o açıdan riske atamam kendimi. aradım müşteri hizmetlerini bende.

• Ben de 8 Mbit Netlimitsiz den geçen geçtim 1 Mbit limitsize. Her şey iyi hoş giderken bugün modem ayarlarına girdim kardeşim 600kb/sn ile veri indiriyorum deyince.

Downstream Rate: 6016 Kbps
    Upstream Rate: 672 Kbps

Online işlemlerden 1Mbit limitsiz paketi gözüküyor önceden de pakete geçince kontrol etmiştim.
    Nasıl böyle oldu anlamadım ancak ben paşa paşa neti kullanıyorum şu an
  • Enteresan
  • Suyu bulandırmayın beyler, sömürün işte. daha telefonla ttnet'i arayıp uyandırmayın adamları.
  • Yok ne arıyacağım
    Sömürcem tabi
  • 1 mbit olup yanlışlıkla 8mbit tarifeye geçirince pek bi problem olmaz da 2limitsiz olup 8 mbit tarifeye bir sistem hatası sonucu geçince 15 gb kotayı aşınca 512k düşmek var bide üstüne 63 ytl para veriyoruz. sonra git derdini anlat dur işin yoksa.
  • ben bişey indirirken hızım 100 kb ı geçmiyor. bnede net 6 paketindeyim .
  • Arkadaslar bana ise tam tersi durum oldu;

1 ay once 8mbit limitsiz'e gectim, ve ayin birinden itibaren aksamüstü net tamamen kesiliyordu. TTNET'i aradiktan sonra inceliceklerini ve bana dönceklerini soylediler. Dönmediler geri tabii ki ama netim geri gelmisti. Bugun kontrol ettigimde ise normalde 6mbit gorunen net (8mbit'i hic gormedim) 1mbit olmus. Online islemden ise hala NETLIMITSIZ tarifede oldugum yaziyor.

Öte yandan tekrar 1mbit limitsiz'e gecmeye calistigimda son sayfada söyle bir uyari geliyor:

quote:

Musteriyi daha dusuk bir pakete/hiza gecirme yetkiniz yoktur

resmen komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandaren

Arkadaslar bana ise tam tersi durum oldu;

1 ay once 8mbit limitsiz'e gectim, ve ayin birinden itibaren aksamüstü net tamamen kesiliyordu. TTNET'i aradiktan sonra inceliceklerini ve bana dönceklerini soylediler. Dönmediler geri tabii ki ama netim geri gelmisti. Bugun kontrol ettigimde ise normalde 6mbit gorunen net (8mbit'i hic gormedim) 1mbit olmus. Online islemden ise hala NETLIMITSIZ tarifede oldugum yaziyor.

Öte yandan tekrar 1mbit limitsiz'e gecmeye calistigimda son sayfada söyle bir uyari geliyor:

quote:

Musteriyi daha dusuk bir pakete/hiza gecirme yetkiniz yoktur

resmen komedi.

İnternet hattın kaldırmadığı için belkide en iyi yararlanabileceğin hız 1 mbps geçirmiş olabilirler. hızı değişip online işlemlerde farklı gözüken brçok kişi. genelde herkesin lehineyken senin için kötü olmuş. ara bi uyar derim. sen bilirsin yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

ben bişey indirirken hızım 100 kb ı geçmiyor. bnede net 6 paketindeyim .

Bazı siteler en fazla o hızla verebiliyorlar. Speedtest ve Torrent lerden hızınıza bakın. Bide modeminizdeki zayıflama değerlerini yazarsanız arkadaşlar burda size bilgilendirme yaparlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.