Şimdi Ara

TTNET otomatik herkesi 8mbite mi geçiriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gün önce 8mbit ten 2limitsiz tarifeye geçmiştim. bu sabah download yapayım dedim bir baktım 830kb/s ile indiriyor. Allah allah dedim ikinci bir download daha hız aynı. modem ayarından bir baktım alma hızı 8100 küsür. ttnet online işlemlere baktım tarifem 2048/512 gözüküyor. otomatik yine 8mbite geçirmiş beni ttnet. saatlerdir hız aynı. modeme reset attım açtım değişme yok. an itibariyle hız 8mbit hala, online işlemlerde 2048 gözküyor. aynı durumu yaşayananız var mı şu an? müşteri hizmetlerini aramalımıyım?

• Aramayında düzeltmesinler arkadaşlar bu konuda duyarlı olalım kimse aramasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Aramayında düzeltmesinler arkadaşlar bu konuda duyarlı olalım kimse aramasın
    Her zaman devam edeceğini sanmıyorum. Ttnet birşey verdimi karşılığını mutlaka alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Her zaman devam edeceğini sanmıyorum. Ttnet birşey verdimi karşılığını mutlaka alır.

Alıntıları Göster
    1 saat kadar önce benimde internetim gitti geldi, baktım 8 mbit olmuş.
    ttnet online işlem merkezine girdim yanlışlık olmasın diye ama orda da 2mbit limitsizde olduğum yazıyor.
    çok ilginç
    bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

1 saat kadar önce benimde internetim gitti geldi, baktım 8 mbit olmuş.
    ttnet online işlem merkezine girdim yanlışlık olmasın diye ama orda da 2mbit limitsizde olduğum yazıyor.
    çok ilginç
    bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster
    bende de 1 mb sınırsız ancak4 mb'le indiriyorum, valla 15gb geçine hız düşmesinde bak o zaman ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

bende de 1 mb sınırsız ancak4 mb'le indiriyorum, valla 15gb geçine hız düşmesinde bak o zaman ne oluyor

Alıntıları Göster
    Arasak mı acaba müşteri hizmetlerini çünkü bi kere daha böyle olmuştu 4 mbitten otomatik 8mbite geçirdiler habersiz.bi daha ki aya iki tarifeninde faturası geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Arasak mı acaba müşteri hizmetlerini çünkü bi kere daha böyle olmuştu 4 mbitten otomatik 8mbite geçirdiler habersiz.bi daha ki aya iki tarifeninde faturası geldi.

Burası Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Burası Türkiye

Alıntıları Göster
    Sadece Tr'de olur hakkaten de

• quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Sadece Tr'de olur hakkaten de

Alıntıları Göster
    aynı durum bende var..tarifem 2 mibt gözüküyor online işlem merkezinde ama hızım 8 mbit..valla yasal olarak 2 tarife fiyatı falan alamazlar..hem bizim isteğimizle değil hemde tarifemiz zaten 2 mbit olarka gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

aynı durum bende var..tarifem 2 mibt gözüküyor online işlem merkezinde ama hızım 8 mbit..valla yasal olarak 2 tarife fiyatı falan alamazlar..hem bizim isteğimizle değil hemde tarifemiz zaten 2 mbit olarka gözüküyor

Alıntıları Göster
    Hala hız 8mbit ya online işlemlerde 2048 olarak gözüküyor.ben kıllanmaya başladım. müşteri hizmetlerini arıycm. çift fatura gelmesinden korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniactolga -- 2 Eylül 2009; 0:16:20 >

• quote:

Hala hız 8mbit ya online işlemlerde 2048 olarak gözüküyor.ben kıllanmaya başladım. müşteri hizmetlerini arıycm. çift fatura gelmesinden korkuyorum.

gelmez rahat ol..her ne kadar %100 gelmez diyemem desemde;
    1- kendi isteğimiz dışında yapılmış bişi,
    2-bir tarife vardır vede o online işlem merkzinde ne görüyosanız odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

gelmez rahat ol..her ne kadar %100 gelmez diyemem desemde;
    1- kendi isteğimiz dışında yapılmış bişi,
    2-bir tarife vardır vede o online işlem merkzinde ne görüyosanız odur

Alıntıları Göster
    Ben Smile Adsl'deyim 8Mbit'e kadar hızına geçmiştim hızım düşünce geri 1mbit hızıma döndüm neden dediler dedim hız berabat hem 1-2 TB download ypanların hızını çekin 512'ye dedim iletin mercilere dedim peki dedi aradan 1 hafta geçti bir anda hızım 8mbit oldu ve 15gb yi geçeli çok oldu ama abartmıyorum bakalım ne olacak?

Bu arada Adana'ya server açılmış

ve şuan upload ta yapmaktayım upload sırasındaki hız testim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderanc -- 2 Eylül 2009; 1:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aderanc

Ben Smile Adsl'deyim 8Mbit'e kadar hızına geçmiştim hızım düşünce geri 1mbit hızıma döndüm neden dediler dedim hız berabat hem 1-2 TB download ypanların hızını çekin 512'ye dedim iletin mercilere dedim peki dedi aradan 1 hafta geçti bir anda hızım 8mbit oldu ve 15gb yi geçeli çok oldu ama abartmıyorum bakalım ne olacak?

Bu arada Adana'ya server açılmış

ve şuan upload ta yapmaktayım upload sırasındaki hız testim

Alıntıları Göster
    Hiç şaşırmadım. TTnet bu

• quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Hiç şaşırmadım. TTnet bu

Alıntıları Göster
    ttnet her yönden otomatikmen geçiriyo zaten 8mbite geçirse ne olur
  • quote:

Ya arkadaşlar arayında anında düzeltsinler. 2 fatura üst üste gelmez çünkü zaten 1 ayda anca 1 tane değiştirebilirsin teknik olarak buna izin vermiyorlar. Başka sebeplerden size fatura yüksek gelmiştir milleti yanlış yönlendirmeyin. Ayrıca zaten 1mbit e geçenlerin müşteri hizmetlerinde kayıtları var ne zaman geçmiş ne zaman dönmüş vs tüm işlemler orda. Bence 1 eylülde 8mbit den geri başka tarifeye dönenlerle 8mbit dekileri ayıramadı sistemleri ve 15 gb dan sonra 512 ye düşen hızların hepsini 8mbit e kadar açtılar arada bizde kaynadık gibime geliyor zaten ttnet düzeltir tabiki ama ne kadar sonra düzeltirse o kadar iyi kabarık fatura böyle bir sebepten gelemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Ya arkadaşlar arayında anında düzeltsinler. 2 fatura üst üste gelmez çünkü zaten 1 ayda anca 1 tane değiştirebilirsin teknik olarak buna izin vermiyorlar. Başka sebeplerden size fatura yüksek gelmiştir milleti yanlış yönlendirmeyin. Ayrıca zaten 1mbit e geçenlerin müşteri hizmetlerinde kayıtları var ne zaman geçmiş ne zaman dönmüş vs tüm işlemler orda. Bence 1 eylülde 8mbit den geri başka tarifeye dönenlerle 8mbit dekileri ayıramadı sistemleri ve 15 gb dan sonra 512 ye düşen hızların hepsini 8mbit e kadar açtılar arada bizde kaynadık gibime geliyor zaten ttnet düzeltir tabiki ama ne kadar sonra düzeltirse o kadar iyi kabarık fatura böyle bir sebepten gelemez.

Alıntıları Göster
    son 3-4 saattir 50kb olması gereken upload hızım 80lerde 90larda stabil gidiyor.noluyoruz yaa

tarifem 2mbit sınırsız

• quote:

Orijinalden alıntı: mascherano*

quote:

Geliyor abicim hemde süper bi şekilde geçiriyorlar faturayı eline alınca kekeliyosun. 4 ay önce hızım 4 mbitti bir anda 8 mbit oldu. başta forumdaki çoğu kişi gibi ehe ehe hızımı 8 mbite geçirdi kendi kendine salak ttnet dur sesimi çıkartmiim böyle kullanayım aha aha diye seviniyorken ay sonunda elime 128 milyon fatura geçince asıl denyonun kendim olduğunu anladım. bu arada müşteri hizmetlerini aradım pardon sistemde bir hata olmuştur bu aralar çok sorun yaşıyoruz dedi ordaki bayan eski tarifenize alıyoruz sizi dedi. 1 dakika içinde 2048 e geri döndüm. iyi böyle ya uğraşamam 8 mbit falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniactolga -- 2 Eylül 2009; 6:35:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mascherano*

quote:

Geliyor abicim hemde süper bi şekilde geçiriyorlar faturayı eline alınca kekeliyosun. 4 ay önce hızım 4 mbitti bir anda 8 mbit oldu. başta forumdaki çoğu kişi gibi ehe ehe hızımı 8 mbite geçirdi kendi kendine salak ttnet dur sesimi çıkartmiim böyle kullanayım aha aha diye seviniyorken ay sonunda elime 128 milyon fatura geçince asıl denyonun kendim olduğunu anladım. bu arada müşteri hizmetlerini aradım pardon sistemde bir hata olmuştur bu aralar çok sorun yaşıyoruz dedi ordaki bayan eski tarifenize alıyoruz sizi dedi. 1 dakika içinde 2048 e geri döndüm. iyi böyle ya uğraşamam 8 mbit falan..

Alıntıları Göster

Daha ayın 2 sine yeni geçtik kotaya bak. bişeyde indirmedim. ulan ttnet sen varya adamı havada karada ...

• quote:

Daha ayın 2 sine yeni geçtik kotaya bak. bişeyde indirmedim. ulan ttnet sen varya adamı havada karada ...

Alıntıları Göster
    upload hızım halen normal dışı 90kb stabil gidiyor :D

yer:izmir

paket 2mbit sınırsız

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

upload hızım halen normal dışı 90kb stabil gidiyor :D

yer:izmir

paket 2mbit sınırsız

Alıntıları Göster
    HAŞIRTbank'ın katkılarıyla TTNET hizmeti, önümüze gelene 8 mbit ( kota aşarsan 0.5 mbit olarakdan), böylece ZORLA download blocklancak
    istemezsen buyur anca gidersin.

Ya bu TTNET'i GÜTCEN yada bu diyerden aynen ikileycen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.