Sonra geçen haftalarda herkesde olduğu gibi 3-4 mbitleri gördük, yine sesimizi çıkarmadık. Ama artık yeter arkadaşım yeter, paramızla kepaze oluyoruz yeter ya. Kafalarına göre azaltıp arttırıyorlar, şuan internetim böyle: http://www.speedtest.net/result/1794713153.png
Gittikçe azalmasının nedenini biri bana açıklayabilir mi? Ve 1. ve 2. fotoğraflardaki ping farkının nedenini kim açıklayabilir? Evim biraz eski acaba kablolarladan kaynaklanabilir mi ?
hızın bana göre gayet iyi milleet 1/2 mbps leerde sürünüyor ama ping hakkında birşy diymicğm.
quote:
Orijinalden alıntı: yaso3597
hızın bana göre gayet iyi milleet 1/2 mbps leerde sürünüyor ama ping hakkında birşy diymicğm.
Kardeşim ben 16 mbit parası veriyorum :(
Birader aldığımız tarifede kadar ibaresi olunca millete eşit dağıtıyorlar hızı...
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Birader aldığımız tarifede kadar ibaresi olunca millete eşit dağıtıyorlar hızı...
Benim demek istediğim şey neden gittikçe azalıyor bu internetin hızı? Bir açıklaması var mı?
Bende aynı sorunları yaşadım, sizin telefon hattınızda sorun vardır dediler başka da birşey demediler.TTnet e 50 liraya yakın internet ve 15 liraya yakın telefon sabit ücreti veriyordum. Aveaya geçtim, 8gb internet 29 TL. Çok memnunum. kullanmadığın olursa sonrakı aya devrediyor.