Şimdi Ara

TTNET PHORM ANLAŞMASI NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar facebookta gezinirken bir yazı dikkatimi çekti . TTNET Phorm adında bir servis sağlayıcısıylamı ne anlaşmış . İzleniyormuşuz fişliyorlarmış bizi . Enphormasyon Bu sitede de Phorm nedir ? Felan yazıyor . Sorduğum şey şu . Bu phorm gerçektende zararlı mıdır ? Ve bunu nasıl engelleriz?

• Bununla ilgili epeyce yazıldı çizildi. Arama bölümünden bulabilirsiniz. Ama özetle; Phorm zararlıdır, sizi izler, bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

Ttnet gezinti diyer bir şey çıkardılar onun ile birlikte phorm da geliyor işte girdiğin her site görünüyor.

Evet ttnet bizim verilerimizi satiyor. Bunu engellemek mumkun ben vpn server kiraladim kanadada gezinti.com a girdigimde ttnet abonesi deilsiniz diyor hemde mh aradim hiz sorunu icin sozde bayan bana hattiniza erisemedigim icin islem yapamiyorum dedi sikayet kaydi alayim dedi teli kapadim anlicaginiz ttnetten kurtuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Ttnet gezinti diyer bir şey çıkardılar onun ile birlikte phorm da geliyor işte girdiğin her site görünüyor.

Evet ttnet bizim verilerimizi satiyor. Bunu engellemek mumkun ben vpn server kiraladim kanadada gezinti.com a girdigimde ttnet abonesi deilsiniz diyor hemde mh aradim hiz sorunu icin sozde bayan bana hattiniza erisemedigim icin islem yapamiyorum dedi sikayet kaydi alayim dedi teli kapadim anlicaginiz ttnetten kurtuldum.

Ttnet abonesi olduğum halde gezinti.com'a girince bana da ttnet abonesi değilsiniz diyor :D

TTnetin herşeyi yanlış oluyor zaten. Ben bunu tam güvenli olsun diye bakın ıp ve dns de nerdeyim :D ve vpn ile özel bir tünel oluyor kimse erişemiyor bankalar bile bu sistemi kullanıyor. buyrun ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 25 Ağustos 2013; 8:59:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ile çalışan VPN
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.