Şimdi Ara

TTNET PLAYSTORE SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bugün faturama baktığımda "PlayStore" isimli bir firmadan her ay 30 tl çekildiğini farkettim.
    Biraz araştırdım ve bunun oyun satın alma yeri olduğunu anladım.
    Ancak benim oyunlarla bir alakam yok. Sanırım biri tekşifremi çalmış.
    Bana yardımcı olurmusunuz ? kullanmadığım bişey için her ay 30 tl ödemek istemiyorum

• TTNET müşteri hizmetlerini arayarak derdinizi anlatın, tekşifrenizin değiştirilmesini sağlayın, ücret iadesi talep edin.
  • tek şifre mütşeri sorumlulugunda oldugu için iade saglanacagını sanmıyorum. bi ihtimail ilgili oyunun serialine v.s blok getirilebilir. tek şifreyi değiştirmekte fayda var.
  • TTNET'i aradım. ücret iadesi talep ettim durumu izah ettim. tekşifrenizi güvenli yapın ancak iade yapamayız gibi bir şey söylediler.
  • İade edemeyiz diyorsa telefona bir üst yetkiliyi iste ve onlara eğer mağduriyetimi gidermezseniz şikayet edeceğim de , hemen geri adım atıyorlar, hem senin almadığını görmeleri lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

İade edemeyiz diyorsa telefona bir üst yetkiliyi iste ve onlara eğer mağduriyetimi gidermezseniz şikayet edeceğim de , hemen geri adım atıyorlar, hem senin almadığını görmeleri lazım

oim şifresini müşteri belirliyor. oim üzerinden yapılan işlemler de dogrudan müşteriyi bağlıyor. sonuçsuz kalacaktır. şifre güvenliği dogrudan oim üyelik sözleşmesinde müşteri sorumlulugunda ibaresi var.

@black

hattın üzerinde ürün olarak oyun görünüyor ise bunun kontrolünü ve gerekirse lisansın iptalini talep edebilirsin belki. buna kayıt açılabileceğini düşünüyorum. en azından haksız olarak oyunu alan adamın elinde patlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.