Şimdi Ara

TTNET ProG nedir yav!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son 2-3 gündür internetim 2dk da bir girip geliyor ve internet gidip geldikten sonra bi internet sayfası açınca ttnetprog.com.tr diye bi site açılıyo hangi siteye girersem gireyim hep aynı sürekli gidip geliyo internetim kafayı yedim kaç gündür interneti düzgün kullanamıyorum bi yardımcı olun

• ewt, bende de interneti açınca ilk girdiğim sayfaya değil, bu siteye yönlendiriyor otomatik olarak. Virüs mü acaba dedim ama başka tarayıcı kullanıyorum onda da yapıyor. TTNET'in bizi girmeye mecbur bıraktığı bir reklam sanırım.
  • TTNET ProG servis sağlayıcının profesyonel ve kişisel gelişim platformu olup profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri, finans, hobi, yabancı dil gibi birçok kategoride belirli bir ücret karşılığında eğitim vermektedir. Modeme restart edildikten hemen sonra bu siteye yönlendirme yapılıyor. Tek seferlik bir durum olması gerek. Aksi durumda müşteri temsilciliği ile görüşerek durumu aktarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 8 Ağustos 2011; 18:49:21 >
  • normalde tek sefer ama internet gittiği için sürekli açılır duruma geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertc111

normalde tek sefer ama internet gittiği için sürekli açılır duruma geliyo

Sanırım bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Modem arayüzüne erişebilirseniz size yardımcı olabiliriz
  • arayüze erişebiliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • filtreleme çalışmaları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    limewire: bu nasıl iştir???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdiğimiz parayla rezil oluyoruz ya benim internetime nasıl müdahale edip kendi sitelerine yönlendirebilirler saçmaladılar iyice
  • Bugün 2 kere aradılar beni bunun için...eğitim, kariyer, yabancı dil vs öğrenirsiniz ayda 4.9 tl ödersiniz dediler...taahhüt yok...kabul etmedim tabiki
    İsteyen internetten öğrenir her şeyi artık... yılda 60 lira ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bugün 2 kere aradılar beni bunun için...eğitim, kariyer, yabancı dil vs öğrenirsiniz ayda 4.9 tl ödersiniz dediler...taahhüt yok...kabul etmedim tabiki

yaklaşık 2 yıllık konuya hort atmıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİSİM

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bugün 2 kere aradılar beni bunun için...eğitim, kariyer, yabancı dil vs öğrenirsiniz ayda 4.9 tl ödersiniz dediler...taahhüt yok...kabul etmedim tabiki

yaklaşık 2 yıllık konuya hort atmıssın

• şu konuyu bir hortlatıyım arkadaşlar aranızda bu uygulamayı kullanıp sertifika alan oldu mu?
  • Ben kullandım, sınavı geçtim, sertifikayı 1 ay içerisinde İstanbul Üniversite'sinden gönderiyorlarmış. Bakalım nasıl birşey gelecek.
    Çok bi para da değil. Fazla sertifika göz çıkarmaz :)
  • Ben de bugün İngilizce derslerine başladım çok hoş :)
  • ben de ocaktan beri üyeyim. İngilizce için başladım. Açılsa süper de 3 girişimden 1 i başarılı oluyor. O girişlerin de yarısında İngilizce derslerini açıyor. böylelikle 3 ayda tamamlayabileceğiniz kurs 9 ayda anca bitiyor. PC başında yaşadığınız sinir harbi de cabası, zaten kendimi zor oturtuyorum dersin başına bir de böyle şeyler olunca açıyorum TTNET yetkililerine...... TTnet in her zamanki para avcılığı. onun dışında diğer eğitimler gayet iyi onlara talep çok olmayınca rahat açılabiliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.