Şimdi Ara

TTNET ROKET (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roketi ayın son günü yani 30.11.2016 sabahı başlatsam 01.12.2016 sabahı sona ereceği için bir sonraki ayın roket hakkını mı kullanmış olurum? Yoksa 30.11.2016 saat 23:59'da otomatikman sona erer mi?
  • Bu yöntem herkeste işe yaramıyor, Farklı bir açık bulmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara ara deniyordum bir kez daha tuttu.

Modemde 100 mbps yazsada alına hız 24 mbps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Ara ara deniyordum bir kez daha tuttu.

Modemde 100 mbps yazsada alına hız 24 mbps.

Hocam bende deniyorum sürekli bunu diyor

Sayın İnternet Müşterisi;

Türk Telekom Roket Servisi sorgulama yapılamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı olarak opera üzerinden yaptım aynı ibareyi pazar ve pazartesi günleri bende alıdım ama bu akşam tekrar denediğimde oldu.
  • Ankara da ilk denemede yapabildim zaten yavaştı internet yapması daha kolay oluyor . Ayın son günü farkettiğim iyi oldu bulana burdan sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 29 Kasım 2016; 22:59:36 >
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Ben Explorer ve chrome ile denedim olmadı, yarın opera ile denerim, ama umudum yok.

• Bu roket hipernet vdsl de oluyor mu ?
  • Bende şimdi fark ettim akk'yi kaldırdıklarını ve küplere bindim. Hiç küfür etmeyen biri olarak Sesli olarak küfür ettim istem dışı. İnsanlar akk kalksın diye zilyon tane kampanya başlattı oldukça fazla destek geldi fakat durum iyiye gideceğine tam tersi geriledi, şaka gibi gerçekten. Kesin intikamını böyle alıyor ttnet. "Bizi btk'ya şikayet ederseniz, size daha iyi hizmet vermemiz için zorlarsanız karşılığını misliyle böyle veririz işte, oturun oturduğunuz yerde" diye rest çekiyorlar resmen. Adil kullanım kotası halen olduğu gibi dursa da bu uygulama bir nebze derman oluyordu akk için. Başka servis sağlayıcıya geçiyim desem onu da yapamıyorum bulunduğum yerde yalnızca ttnet var, ne super online ne başka sağlayıcı, elim kolum bağlı yani. Lanet olsun böyle işe.

Şikayet mektubu gönderin arkadaşlar . Bir şey değişeceğinden değil ama tepkimizi bilsinler en azından.
    Linkte arkadaş güzel bir metin hazırlamış, onu da gönderebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_121442281//tm.htm#122185930

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rico_ -- 30 Kasım 2016; 4:46:10 >

• TTNET FİBER 50 Mbps 200 GB AKN kullanıcısıyım. Vodafone'a baktım 85 mbps verebiliyormuş bana. Vodafone, cayma bedelinin 120 liraya kadarını karşılıyormuş üstünü tamamlarım yeter ki ttnet'ten kurtulayım. Ama vodafone'un sitesinde tarifelere baktığımda 100 mbps'ye 100 gb kota, 200 mbps'ye 200 gb kota verdiklerini gördüm. Acaba benim göremediğim yerde başka tarifeler de var mı? Mesela 50 mbps 250 gb kota gibi.
  • Dün yaptığım roketin süresi doldu modemi reseteledim ancak hala modem arayüzünde
    "Actual Net Data Rate: 4.089 Mbps 99.999 Mbps"
    Hız 100 mbps ama şu an AKK hızı olan 3 mbps alıyorum neden böyle oldu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bu roket hipernet vdsl de oluyor mu ?

Bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • şansımı yiyim. yapılamadı diyor defalarca denememe rağmen
  • immistercool kullanıcısına yanıt
    Roket seçeneği kaldırıldı nasıl aktif etmeyi düşünüyorsunuz ki.

Kaldırılmadan önce eğer o ay ki faturayı ödemediyseniz aktif edemiyordunuz hata veriyordu. Faturayı ödedikten sonra ancak kullanabiliyordunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Roket seçeneği kaldırıldı nasıl aktif etmeyi düşünüyorsunuz ki.

Kaldırılmadan önce eğer o ay ki faturayı ödemediyseniz aktif edemiyordunuz hata veriyordu. Faturayı ödedikten sonra ancak kullanabiliyordunuz.

Kafa zehir kardeşim
  • EPLC kullanıcısına yanıt
  • destroyer333 kullanıcısına yanıt
    Roket sayfasının nasıl getireleceği anlatılmış, birkaç sayfaya geriye bak.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı hatayı alıyorum 5 gündür deniyorum. Bu gün aklıma şu geldi acaba sizdede ttnet profil sayfanızda Fibernet Kullanıcısı yanında (VDSL) yazıyor mu? Bundan dolayı böyle bir durum oluyor olabilir. Kontrol eder misiniz?

TTNET ROKET
  • Bende vdsl yazmiyor, gpon alt yapısı fiber kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.