Şimdi Ara

TTNET ROKET (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler fakat bu bug tehlikeli iş. Hız 100 mbps'ye yükselebilir ama kullanılan internet aylık kotaya yansıyabilir belki. Böyle olmadığı teyit edildi mi?
  • destroyer333 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum söz konusu olamaz, sınırsız tarifeye ek bir ücret getiremezler. Açık kendi hatalarından kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direkt login ekranına atıyor bende.
  • Yeniden gelmeyecek galiba bu roket İndireceğim o kadar şey var ama indiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

direkt login ekranına atıyor bende.

Zamanlama sorunun var, 2 farklı ekran açman gerekiyor, birinde giriş yapar yapmaz diğer ekrandaki işlemi yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

direkt login ekranına atıyor bende.

Zamanlama sorunun var, 2 farklı ekran açman gerekiyor, birinde giriş yapar yapmaz diğer ekrandaki işlemi yapıyorsun.

2 tane sekme açıyorum ve en az ışık hızında işlemi yaptığıma eminim. dün 3 saniye bekleyip yaptığım halde roket ekranı geliyordu, bugün 3 saliseyle falan login ekranı geliyor.

• Bir yerde eksik yapıyorsunuz, Normalde ya olur, yada Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı der. İşlem basamaklarını tekrar uygulayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bir yerde eksik yapıyorsunuz, Normalde ya olur, yada Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı der. İşlem basamaklarını tekrar uygulayın.

Siz yapabildiniz mi ? En son olmuyor diyordunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 5 Aralık 2016; 10:59:9 >
  • Hayır bulunduğum Adana bölgesinden kimse yapamadı, bu açık her bölgeyi kapsamıyor, Ege ve iç Anadolu da daha fazla oluyor.
  • bir sürü oyun aldım hala yükleyemedim. lanet olsun roket.
  • Bi umut giriyorum şu konuya, ama hala cacık yok.

Yazıklar olsun ya.
  • Adana,G.Antep,Mersin,Hatay,K.Maraş,Kilis taraflarından yapabilen oldu mu?
  • kaç sayfadır arıyorum bulamadım nerde bu yöntem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

kaç sayfadır arıyorum bulamadım nerde bu yöntem ?

quote:

Orijinalden alıntı: toltol123

Dediğim gibi bug sayesinde oluyor. Bug yaratmak için izleyeceğiniz yol:
    1.Sekmeler arasında hızlı geçiş yaptığınız tarayıcıda 2 sekme açın.(ben chrome kullanıyorum)
    2.Birinci sekmedehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do linkini yazın ve enter tuşuna basın.
    3.İkinci sekmedehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/isemri/Profil.do?method=turboInternetDurum yapıştırın fakat enter tuşuna basmayın.
    4.Birinci sekmeye geri dönerek kullanıcı adı ve şifreyi yazın. Girişe tıkladığınız an ikinci sekmeye giderek enterlayın.
    5.Eğer her zaman gördüğünüz roket sayfası geldiyse başardınız. Fakat iş bitmedi.
    6. Sayfadaki başlat tikini işaretleyin fakat Onay butonuna kesinlikle basmayın.
    7.İlk sekme hata vermiş olabilir, hata vermediyse çıkış yapın. Hata verdiysehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/diger/IndexPage.do?method=searchNew adresine girerek çıkış yapın. Çıkış tuşuna iki kere basın (Türk Telekom zekilik yapmış Müziğe yönlendiriyor).
    8.Kullanıcı adı ve şifreyi yazın ve girişe tıklayın. Hemen ikinci sekmeye geçin ve Onaya basın.
    İşte bu kadar, Roket'i uzaya gönderdik. Biraz zor, bala buldum diyebilirim, akk sağ olsun aynı anda iki sekme açınca bug tespit ettim. Hackır değilim.

• bu aralık ayında da yaptım roket ama 24 megabit olaN internet 16 megabit civarlarında kısıtlamamı var roketi aktif edince modem ayarlarında 100 megabit gözüküyor AKN Yi aşmadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 11 Aralık 2016; 1:37:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak550

bu aralık ayında da yaptım roket ama 24 megabit olaN internet 16 megabit civarlarında kısıtlamamı var roketi aktif edince modem ayarlarında 100 megabit gözüküyor AKN Yi aşmadım daha

nasıl ya kasımdan beri yapılamadı diyor bana :(((
  • Artık roketleniyır bug da olsa ama hız 100 megabitt gözüksede modem de ama o hızı vermiyor

• bugu uygulasam da 'ttnet roket servisi başlatılamadı' hatsı alıyorum
  • Roket ekranı geliyor tık atıp onaylıyorum ama direk online işlemler sayfasına atıyor.
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Zamanlama sorunumuz var, 2 ayrı sayfa açıp birinde giriş yaptıktan sonra hemen 2. Sayfaya dönüp işlemi tamamlıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.