Şimdi Ara

TTNET ROKET (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yapamıyorum ve bana çok lazım hocam team wiwerıla bağlanıp yapabilirmisin 2-3 güne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı işlem gerektiğinden uzaktan bağlantı ile çok zor, kısaca anlatayım zor değil. Roket ekranın açık olsun tik te işaretli kalsın, başka sayfadan online işlemlerden çıkış yap, sonra tekrar giriş yaparken entere bastıktan hemen sonra roket ekranı olan sayfaya gel onayla. ama her bölgede bu açık geçerli değil, ya olacak yada yapılamadı diye hata verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 14 Aralık 2016; 13:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Hızlı işlem gerektiğinden uzaktan bağlantı ile çok zor, kısaca anlatayım zor değil. Roket ekranın açık olsun tik te işaretli kalsın, başka sayfadan online işlemlerden çıkış yap, sonra tekrar giriş yaparken entere bastıktan hemen sonra roket ekranı olan sayfaya gel onayla. ama her bölgede bu açık geçerli değil, ya olacak yada yapılamadı diye hata verecek.

Hocam roket ekranını göremiyorum ben

• Roket vdslde çalışıyor mu arkadaşlar?
  • Sayın İnternet Müşterisi;
    Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı.

Herhalde bizim burda çalışmıyo o açık
  • Arkadaşlar Merhaba iki üç gündür rokette anlattığınız bugu yapmaya çalışıyorum nerede hata yaptıgımı düşünürken sekmeden sekmeye geçerken zaman kaybettiğim için giriş yapamadığımı anladığımda oldu bunun

çözüm oldukça basit utorrent üzerinden birşeyler indirerek tarayıcıya girip anlattıgınız işlemleri sırası ile yaptım ve şuanda kullanıyorum

• tek kötü yanı eskiden aldığımız roket hızını yansıtmıyor
  • ATMACAss A kullanıcısına yanıt
    Sizin normal fibernet mi hipernet mi hocam

• sozman1 S kullanıcısına yanıt
    fiber olması lazım daha önceden roket aldıgımda hız 3-4mb arası dönüyordu
    şuan bug ile kullanıyorum ve 1.7mb maksimum hıza geldi
  • ATMACAss A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende bugün hipernete geçtim mahalleye yeni tip 7 saha dolabı konulduda

• roket sayfasını açtım tiki attım 1.sekmeye gidip çıkış yaptım sonra tekrar kullanıcı adı şifre yazdım 2.sekmeye gittim onayla dedim olmadı.
  • ROKET bugunu yapmayın bir anlamı yok eski hızı vermiyorlar dahada düşüyor hız malesef
  • Beyler boyle kacak yollardan roket acacaginiza zaten tam hizi veremiyor sanirsam. Bende ttnetteydim roket olayini kaldirdiktan sonra bir anlami kalmadi ttnetin.bende hatti iptal edip uydunete gectim.50 mbps download 4 mbps upload 250 gb akk ve uyku paketi aldim. Aksam saat 12 den sabah 9 a kadar download kotaya islemiyor.ve kotayi gecsen dahi hiz aksam saat 12 de 50 mbps oluyor. Uydunet ttnetten cok cok daha iyi gerek musteri temsilcileri olsun gerek verdigi hizmet.simdi diyorumki neden daha onceden gecmedim uydunete.fiyatlarida ttnete gore daha uygun ve verdigi hizi tam olarak kayipsiz alabiliyorum.Ttnet pismanliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pururuto

Sayın İnternet Müşterisi;

Herhalde bizim burda çalışmıyo o açık

bende aynı hatayı aldım
  • artık rokette gitti oyun indirmek imkansızlaştı 70 gb lık oyunu 3 mbitle indirmek için 4-5 gün beklemek gerekiyo lanet olsun ttnet
  • geçen ay çok kolay olmuştu. Bu ay bu uyarı çıkıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andree03 -- 17 Aralık 2016; 18:11:25 >
  • Bende de hata veriyor. Artık ttnet in hiç bir esprisi kalmadı son nefesini de roketi kaldırarak vermiş oldu. Taahhüt yok diye Turknet e başvurdum, kullanıcıları bir bir kaybedince belki iyi bir kampanya yaparlar.
  • Bu ay yapabilen oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

Biz bunu neden düşünemedikki ilginç haaaaa doğru şimdi hatırladım rizede uydunet yoktu tıpkı diğer çoğu şehirde uydunetin olmayışı gibi

Her yerde uydunet varmı yokmu bilmiyorum. ben imkanı olan gecsin diye yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.