Şimdi Ara

TTNET ROKET (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BTK'ya şikayet edin, edenlerde tekrar tekrar şikayetini yenilesin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk şikayetiyle ne gibi bir sonuç alınmasını bekliyorsunuz? roketin olması bir zorunluluk değil, yan hizmettir. zorunluluk olsaydı zaten taahhütte yazardı. boşuna uğraşmayın yani.
  • O zaman sürekli reklam yapıp abone çeksinler sonra iptal edip çıkmak isteyene de para ödemeden çıkamassın desinler. Yanıltıcı reklam var düpedüz. Şahsen ben sırf bunun için abone oldum ve şartlarında da bitiş tarihiyle ilgili bir ibare yoktu, altyapı uygunluğu olan abonelere sağlanır deniyordu. Şirket uygulamayı kaldırabilir ancak bu da kullanıcıya çıkma hakkı verir. Tahhütte ne yazarsa yazsın, tüketici aleyhine haksız bir durum varsa o maddeler geçersizdir, nitekim bu konuda çözüm hakem heyetleri olabilir. Tabi bizim ülkede böyle işlemiyor. BTK TT'un arka bahçesi, ha online işlemlerden yazmışsın ha BTK'dan hiçbir sonuç çıkmıyor.
  • Ben de 25/75gb 63tl lik fiber kullanıcısiydim. Roket ile beraber açıkcası yeterli oluyordu ama son 2 aydir ciddi sıkıntı yaşıyorum. Sitede sol fiber altyapısı bulunuyor. Sanırım 69 tl ye ona geçeceğim. En azından 50/100gb modemi kesin tilginden iyidir. Tilgin 2 metre daha ceksin diye yapmadığım şey kalmamıştı. Artık tt nette kalmanın çok anlamı yok. Taahhüt cayma bedeli de 220 lira çıktı. Sanırım o farkı da Superonline indirim olarak yansıtıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuteDad

quote:

Orijinalden alıntı: thy666

O zaman sürekli reklam yapıp abone çeksinler sonra iptal edip çıkmak isteyene de para ödemeden çıkamassın desinler. Yanıltıcı reklam var düpedüz. Şahsen ben sırf bunun için abone oldum ve şartlarında da bitiş tarihiyle ilgili bir ibare yoktu, altyapı uygunluğu olan abonelere sağlanır deniyordu. Şirket uygulamayı kaldırabilir ancak bu da kullanıcıya çıkma hakkı verir. Tahhütte ne yazarsa yazsın, tüketici aleyhine haksız bir durum varsa o maddeler geçersizdir, nitekim bu konuda çözüm hakem heyetleri olabilir. Tabi bizim ülkede böyle işlemiyor. BTK TT'un arka bahçesi, ha online işlemlerden yazmışsın ha BTK'dan hiçbir sonuç çıkmıyor.

Btk arka bahçesi falan gibi şeyler saçma olmuş. Sözleşmeyi dikkatli okursanız türk telekom size sormadan kafasına göre kampanyada degişiklik yapabileceğini belirtir ve siz bunu kabul ederek bu sözleşmeye imza atarsınız. Bu yüzden bir daha Türk telekom kullanmayarak tepkinizi belirtebilirsiniz, onun dışındaki ithamlar yersiz oluyor. Zira ben Btk sayesinde şu ana kadar birçok problemimi çözüme kavuşturdum. Büyük firmalara karşı daima müşterinin yanında oluyorlar.

Ne gibi problemlerinizi çözdünüz, örneklendirirseniz sevinirim.
    Özel hukuk alanında sözleşme serbestisi genel kuraldır. Bununla beraber bu kuralında sınırları, istisnaları vardır. Genel işlem koşulları vs hiç detaya girmeyeceğim. BTK gerçekten tüketicinin yanında olsaydı şu an çok farklı bir noktada olabilirdik. Ben BTK'ya bile gerek kalmadan bazı problemlerimi çözdüm fakat bu durum firmanın, BTK'nın iyi çalıştığını göstermez. Problemlerin çözülmesi büyük bir marifet değil, zaten firma ve BTK'nın sorumluluğudur. Bu sebeple problemlerin çözülmesini çok büyütmeye gerek yok. Mesela altyapı yatırımı yapsınlar, ping ve hız problemlerini çözsünler de o zaman tebrik edelim.

• CuteDad kullanıcısına yanıt
    Btk sözünde durmayan ve bizleri oyalayan bir kurumdur. 3mbit ile UHD izlenir demi?

• Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı. Buraya kadar geldim 2 sefer denedim aynı hata.
  • Roket olmadığı, 200 GB'tan daha yüksek AKK paketi olmadığı ve ekstra kota satışı da olmadığı için Steam Yeni Yıl indirimlerinden aldığım oyunları 300 kb ile indiriyorum. Aynısı Black Friday'de de olmuştu o zaman da Roket yoktu. Arkadaşlar şimdi burda BTK ve TTNET'in sitesinden şikayet oluşturan çok az insan var. Hepiniz şikayet oluşturun lütfen. Şikayet çok olunca geri gelir diye düşünüyorum.
  • hocam sorun tt değilmiş sorun diğer iss lermiş izin vermiyorlarmış yüksek kotalara ek servislere felan ttnetin sitesinden değil btknın sitesinden btk yı btk ya şikayet edin kısaca
  • Shegorath S kullanıcısına yanıt
    TTNET'te Gece Kuşu Tarifesi gibi bir tarifenin olmaması BTK ve diğer ISS'lerin suçu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

Evet

Superonline'da nasıl var peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkor

quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

Evet

Superonline'da nasıl var peki?

tekel sebebi ile ttnet'e tanınmayan ayrıcalıklar, pazar yarışı için diğer şirketlere tanınıyor. Her ne kadar türk telekom altyapısı kullansada böyle paketler ttnet'te yok iken, diğer şirketlerde var.
  • Bu ay yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Bu ay yapabilen var mı?

Geçen müşteri temsilcisi roket uygulaması kalktı demişti
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Kalktı hocam biliyorum da bug ile yapılıyordu bu ay o da olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Kalktı hocam biliyorum da bug ile yapılıyordu bu ay o da olmuyor.

Evet hocam bendede oluyordu bugla bu ay olmadı bende... Bu ay yapabilen varmı arkadaşlar yoksa kökten bitti mi bu iş??
  • Sitesi çalışıyor Roket servisi rahmetli oldu galiba.
  • Kaldırdıysan kaldırdım de bitir bari,ne kaldırdıkları belli ne bakım yaptıkları belli.
    Bu arap telekom yıllardır tekelliğinin ekmeğini yiyor muhtaç olmasam 2 dk daha durmam.
  • Hala teknik geliştirmeden bahsediyorlar, kaç ay oldu

• Tüm ay ben bu günü bekledim, indirme yapmadan akk dolsun sonra roketle yardırırım diye sonuç hüsran
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.