Şimdi Ara

TTNET ROKET (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetleri arayinca şu an roket yapılamıyor diyor. Ama baktım yapan var burada ben nasıl halledeyim arkadaşlar
  • Roket ile alakalı soru sorduğunuzda halen daha çalışma yapılıyor mu diyorlar?
    Bir de benim kota ayın bazı dönemlerinde kendiliğinden şişiyor gibi. İndirme falan yapmıyorum ayın 18'inde 130 GB olmuş. Kota 200 GB. Acaba birisi benim internete mi giriyor? Modemden baktım, farklı bir kullanıcı göremedim. Bir program var mı bununla ilgili? Benim ağa kim bağlanıyor diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Roket ile alakalı soru sorduğunuzda halen daha çalışma yapılıyor mu diyorlar?
    Bir de benim kota ayın bazı dönemlerinde kendiliğinden şişiyor gibi. İndirme falan yapmıyorum ayın 18'inde 130 GB olmuş. Kota 200 GB. Acaba birisi benim internete mi giriyor? Modemden baktım, farklı bir kullanıcı göremedim. Bir program var mı bununla ilgili? Benim ağa kim bağlanıyor diye?

aynı sorun bu ay bende de var ve ilk defa böyle oldu. özellikle modemden sadece belirli mac adresleri için izin verdim. telefonlardan izlediğim video sayısı 3-5'i geçmez. bilgisayarda da bir şey indirdiğim yok. ay ortasında 180GB'ı buldum.
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    ben yaptım ama 100 mbit olmadı normal akksiz hızını alıyorum geçen ayda böyle olmuştu modem arayüzünde 100mbit olmasına rağmen 20mbite çıkıyor internet.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum hocam. Ayın 15'inde 90GB idi, Cumartesi günü zaten evde kimse yoktu ne ara 130GB oldu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Pazar günü 3-4 defa denememe rağmen olmamıştı. Az önce tek denememle oldu. İzmir'de oturuyorum.

Modemde hız 93Mbit gözüküyor fakat, Speedtest ve IDM ile denediğimde kulladığım paket hızını alıyorum (24 Mbit Fibernet). Kısacası AKK kalkmış gibi birşey oldu

Yöntemi anlatan arkadaşada teşekkürler

TTNET ROKET

Bu ay yine aynı yöntemle roketi ateşledim

• kelberTh kullanıcısına yanıt
    3 mbpsden iyidir
  • Ben de roket yapıyorum aynı taktikle hatta ayda 3 kez yapabiliyorum ama her seferinde internet her 5dk da bir kesilmeye başlıyor en fazla 10bite falan çıkıyor normal hızına bile erişmiyor. Arıyorum ttneti teknik servis gönderiyorlar bağlantı sinyaliniz çok zayıf diyip. Sizde de bunlar oldu mu , roket yapabilenler için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 21 Aralık 2016; 9:58:23 >
  • 24GB oyunu indirmek 25 saat. Paramla rezil oluyorum.

Tivibu ile birlikte ayda 140TL veriyorum.
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    Ben de taahhüt bitince uydunet e geçeceğim. 100lira harcayıp yeni kablo tesisatı yaptırmıştım ama ayda 72 lira veriyorum 24mbit 75gb akn. Ayda bir roket yapıyorduk onu da kaldırdılar hiç bir çekiciliği yok. Uydunet te aynı paket 47 lira
  • Roketi bugla yapınca kaç tl faturaya ekleniyor ?
  • BTK'dan, kendi internet sitelerinden ve çağrı merkezinden defalarca Roket ile ilgili şikayet oluşturdum. Bana her seferinde teknik çalışma dediler, ben de "Playstore'dan satın alanlara 1 aylığına akn kaldırmayı biliyorsunuz, bize de hızı veremeseniz de 1-2 günlüğüne kaldırın" falan dedim ama hep ezbere metinlerle konuştular. En son cayma bedelimi sordum bu sefer de şikayetimi ciddiye alacaklarını ve akn konusunda iyileştirme yapacaklarını söylediler. Çağrı merkezindekilere de söyledim defalarca "Siz de bu ülkenin vatandaşısınız, siz de bizim gibi sömürülüyorsunuz, Allah aşkına bana ezbere metin okumayın" dedim ama devam ettiler aynı tarzda konuşmaya. Taahhüt bedelim çok fazla olmasa bugün bırakırım ttnet'i ve gerekirse 2 hafta internetsiz kalırım ama olmuyor işte. Steam'deki indirimlerden aldığım hiçbir oyunu indiremiyorum ev arkadaşım mağdur olmasın diye. Ocak 10'dan sonra ailemin evinde Sol fiber var hepsini orda 5 tl verip indiricem mecbur. Allah bin bir türlü belanızı versin.

• 2017'ye giriyoruz, Steam'den 30GB'lık oyun indiriyorum, indirme süresi 2 gün gösteriyor. Saygılar TTNET
  • 20 dk önce aradım ttneti roket uygulamasını kaldırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

20 dk önce aradım ttneti roket uygulamasını kaldırmışlar

Kalıcı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Springheel Jack

quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

20 dk önce aradım ttneti roket uygulamasını kaldırmışlar

Kalıcı mı ?

Galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler roket taktiğini soyleyebilir misiniz nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Beyler roket taktiğini soyleyebilir misiniz nasıl oluyor

ben bir türlü yapamadım, üstlerde var taktiği ama roketi seçip onaylayınca o sayfada logine atıyor.
  • 50 defa denemişimdir, hepsinde sonuç aynı:

"Sayın İnternet Müşterisi;
    Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı."
  • Ya bela okumayı sevmem ama Çıldıracağım!!! mecbur ve çaresiz olmanın ne kadar kötü birşey olduğunu öğrendim
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.