Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama şöyle bir şey var. Devlet, küçük ISS'lere teşvik veriyor rekabet edebilsin diye. 500.000 üyeye kadar mı neymiş, tam emin değilim bu konuda yanıltıcı bilgi vermeyeyim.

Eğer bu alternatiflere yığılma olursa, abone sayıları artarsa;

1-)Teşvikler devam edecek mi?
    2-)Kendi network ekipmanları bu kullanımı kaldırabilecek mi?

Deli sorular...
  • MyhM66 M kullanıcısına yanıt
    Evet fiber alt yapı üzerinden hizmet alabilirsin.

24 mbps limitsiz akn siz 66 lira

50 mbps limitsiz akn siz 76 lira

Taahhüt yok.

Türk Telekom evine modem getiririp kurulum yapıyor. Bununda 120 lira bir ücreti var.

https://www.netspeed.com.tr/fiber-tarifeler/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garabet2 G kullanıcısına yanıt
    Türknet, netspeed gibi sirketler Türk Telekom a port ücreti ve transmission ücreti ödüyorlar.

Bu fiyatlara zam gelmediği sürece bu şirketler Türk Telekom kaynaklı bir zam yapmazlar.

• Turk telekom akn kendi kaldırmış gibi reklam çekiyor. İşin garibi demekki bu işten gelecek kar var ki reklama da para yatırmış.

• Ben şu an 50mb için 100tl ödüyorum yeni fiyat 250 internet elden gidiyee

• Az bile 😂😂😂

• ağustos'a kadar taahhütüm var. o zamana kadar indirim yaparlar diye düşünüyorum. yoksa başka bir internet şirketine geçeceğiz. fiyatlar şaka gibi. ben 20 mb hızla 100 gb akn'ye 66 tl ödüyorum. şimdinin 20 gb fiyatı komik ötesi!
  • unlevel U kullanıcısına yanıt
    var ama "kopukluk olabilir" dediler sorduğumda, ondan teredütte kaldım
  • torturer33 T kullanıcısına yanıt
    Yapılan düzenleme nedeniyle müşterilerimizin fatura tutarlarında bir değişiklik olmayacaktır. Müşterilerimiz mevcutta kullandıkları paketlerin ücretleri üzerinden, ek hiç bir ücret ödemeden limitsiz paketlere geçirilecektir. Mevcut AKN paketlerimizi kullanan taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süresince hiç bir ek ücret ödemeden limitsiz paket kullanacaklar.

Eğer doğru anladıysam taahhüt fiyatında değişiklik olmadan adil kullanım kotası kaldırılıp aynı hiz ile devam edilecek. Sitelerinde yazan bu. Bide "düzenleme NEDENİYLE" yazmışlar. Tabi kendileri için kötü bir durum.

Bir ay önce başvurmuştum. Günlerce ugrastirdilar. İki defa sözleşmeyi imza yanlış atılmış diye kabul etmediler. Kaç defa port yok diye süreci sıfırdan başlattılar. En sonunda 29. Günde müdürlükten allem edip kullem edip bağlattim. Şimdi diyorum acaba bu paketlere mahkum etmek için mi uzattılar benim sürecimi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Havacılık bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Peki şunun cevabını kim verebilecek..

Mevcut pakerlerdeki akn kalkacak kotası olacak demiş ya hani. Ben 35mbit 150gb akn ye örneğin 100 TL veriyorum. Bir başkası da aynı hıza 35mbit e akn si 75gb olan pakete örneğin 60 lira veriyor.

E bunların dediğine göre ikimizin de paketi kotasız olacak ve aynı ücretten devam edecek.

Peki ben enayi miyim niye aynı hıza fazla para veriyim.

Bu işte bi bit yeniği var ama anlamadım gitti.

• remus_romulus R kullanıcısına yanıt
    Evet. O konu muallakta. Sitelerinde de bir açıklama yapmamışlar. Şahsi düşüncem ttnet ne koparsak kârdır diye devam edecekler. Fazla ödeyenler de hakkını arayıp karar çıkartana kadar taahhütleri bitecek yine bu saçma sapan paketlere mahkum kalacaklar.

• Türk telekom an itibari ile son dakika açıklaması ile akk kaldırmış bulunuyor hayırlı olsun. Mevcut tüm tüm tarifeler ( meb paketi hariç ) akk kaldırmış 50/50 24 aylık hücum edin.

Kaynak:www.turktelekom.com

• 2 aydır gelen faturalarda belirtiliyordu zaten hocam.. Ama bu işte bi iş var

• Havacılık bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Abi öyle bi mantık olabilir mi. Bu nasıl iştir.

• Tebrikler Araptelekom. Para kazanmak için güzel hamle.
  • Telekom galiba yediği küfürler nedeniyle sözde sınırsız tarifelerin fiyatlarını sitesinden kaldırmış. İyice sıvadılar. Ömrümde bu kadar basiretsiz ve amatör bir kurum daha görmedim.

Bu arada SSS açıklamalarına bakınca doğru olduğuna inanmak istiyor insan.
    www.turktelekom.com.tr
    İnternette Sınırlar Kalkıyor > Duyurular > Hakkımızda > Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Aralık 2018; 0:33:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• remus_romulus R kullanıcısına yanıt
    Mantık? Türkiye Cumhuriyeti? Şaka bi yana. Sokaklara mı çıksak. Ama yıkıp dokmeyecez. 4chan'in anonymous adı altında scientology kiliselerine yaptığı gibi. Rahatsız edicez. Ama zarar vermicez.
    Yazılım bilgim çok fazla değil ama onlar "turret" adında bir silah program yapmışlardı. Sitelere ping saldırısı yapıp çökertmişlerdi. Ttnet'in, arkasındaki bankaların sitelerine saldırsak.

Gerçi direk vatan haini ilan ediliriz ama. Güzel bir hayal. Hakkını arayabildigin ve sonuç alabildiğin bir ütopya.

• skandal fiyatlar
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Gece gece insanı kahkahaya boğdunuz :)

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.