Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: force444

Türk telekom an itibari ile son dakika açıklaması ile akk kaldırmış bulunuyor hayırlı olsun. Mevcut tüm tüm tarifeler ( meb paketi hariç ) akk kaldırmış 50/50 24 aylık hücum edin.

Kaynak:www.turktelekom.com
    2020 nisana kadar taahhüt var :)

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

• Dünden beri ortalık ayağa kalktı ama bu fiyatların geçerli olmayacağı artık kesin gibi.

Ya baştan beri bu fiyatlar olmayacaktı yada tepkiyi ölçtüler geri adım attılar.

Limitsiz internet duyurusundaki sıkça sorulan sorulardaki şu kısım gayet net aslında.

Tahahütü devam edenler tahahüt sonuna kadar mevcut hızlarıyla sınırsız-limitsiz akn'siz kullanacak, tahahütü bitenler için yeni paketler yakında duyurulacak yani duyurulmuş bir paket/tarife henüz yok. 1 hafta kala öğreniriz gibi yeni paketleri.

Tahhütlü müşterilerin taahhüt bitiminde paketlerine ne olacak?

Taahhüt süresince, mevcut paketlerin taahhütlü ücretleri değişmeden limitsiz hizmet sunulacaktır. Taahhüt bitiminde de limitsiz kullanım hakkı devam edecek ve müşterilerimiz dilerse taahhütlerini yenileyerek limitsiz internetten mevcut müşterilerimize özel avantajlı fiyatlarla faydalanabilecekler. Mevcut müşterilerimize özel kampanyalarımız çok yakında duyurulacaktır.

• Yine Yoklama çektiler.. Tepki Çığ gibi gelince. Geri adım attılar.. Bakalım ne gibi Düzenleme yapacaklar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam şu noktada mevcut müşteriler için akk kalktı ama işin sonrası var herkese zorla aralık sonuna kadar sözleşme yeniletecekler herhalde fiyatları yüksek tutacağız tehdidi ile :)
  • Ya bunların herşeyi palavra, adam gibi çık akk kalkacak paketler bunlar daha ne dalavare peşindesiniz kim alacak 250tl interneti bunların maaşlardan haberi yok yada kafa güze, gelişmiş ülkelerde internet fiyatları ortada bedavaya internet kullanmını sunuyorlar bunlar halen ben yaptım oldu tarifesindeler yaw bi internet kullanacağız 2 aydır bunla uğraşıyoruz sanki internet ile uzaya yolculuk yapacağız diğer iss ler de adam, senin alt yapını kullanıp 60 70 tl limitsiz verirken çıkıp bu aptal fiyatları vermen zaten kurumsallığını gösteriyor arap çölden gelip ayak üstü dolandırıp gitti bunları koca bi enkaz bıraktı hadi bu fiyatlatla alında batan gemiyi kurtarın kim batırdıysa o kurtarsın şimdide geri adım atmışda işde limitsi de akk nesizde yaw he he bize herşey müstehak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kudurmus gibi bu gunu bekliyolarmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim 2020 Eylül ama bağlantı adam gibi olmadığı sürece kotasız olsa ne. Güya 35mbit fiber altyapı

• Son durum ne?
  • Son durum , asla geri adım atmayacağız, hele bir tüm firmalar tarife paketlerini açıklasın, ona göre Cimer, btk, rekabet kurumu dahil heryere şikayet edeceğiz, Arkadaşlar hazırlanın, yeni mücadele başlıyor.Önümüzde engebeli ama başaracağımız bir hedefimiz var.Bu fiyatları aynen telekoma iade edeceğiz.4megabit internet ne arkadaş, bu bize hakarettir.Hangi çağda yaşıyoruz.

• Tam emin değilim tarife isminden 36 Mbps 100 GB AKN olan fiber kullanıyorum geçen gün aradılar Mayısta bitiyor 150 TL olacak dediler 2 yıl daha taahhüt istediler bende tersledim kapattım telefonu.

Şu fiyat listesi resmen hakaret bu ülkede yaşayanlara. Ama daha niceleri oldu tık yok kimsede.
  • Arkadaşlar içinde bulunduğumuz yılda hali hazırda AKNli tarifeleri aldığınızda seneye AKNsiz kullanmaya devam edebileceksiniz TT tamamen stratejik olarak bu yılki satış hedeflerini yakalamak için şişirme fiyat göstermiş diye düşünüyorum.

• Sanırım hiçbir zaman internetin keyfini çıkaramayacağız

• Canın cehenneme TT seninde RTE ve tüm sorumluların görende bu ülkede devlet var sanar

Var gibi görünen o devlet yanlış adımlar atar telafi etmesi gerekirken o aksini daha aksini yapar hani ...... Neyse gerisini getirsem ne olur. Elbet birgün devran dönecekti ve döndü yönetimler cahil cüruhların ellerinde oyuncak misali ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 13 Aralık 2018; 2:54:8 >
  • Bu fiyatların düşmesi gereken yerde bu seviyeye çıkarsa tepki falan koymayı bırak direkt netspeed e geçerim. Bu kan emicilerle uğraşamam.
  • Aralık ayında akn kalksa iyi olurdu ya aslında sole bi tartmis olurduk

• bugün beni aradılar mevcut kullandığım 35lik tarifemi sözleşmem yenilenmesi durumun 70 lira 35 sınırsız kullanabilirsiniz dediler, dedim zaten ben 35 sınırsızı şuan mayıs ayına kadar daha ucuza kullanıyorum gerek yok dedim ben fiyatların düşmesini bekliyorum kimse sözleşmesi bitene kadar kabul etmezse sanırım geri adım atmaya devam edecekler. 35 sınırsız 65 yapsınlar kabul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrktolga

bugün beni aradılar mevcut kullandığım 35lik tarifemi sözleşmem yenilenmesi durumun 70 lira 35 sınırsız kullanabilirsiniz dediler, dedim zaten ben 35 sınırsızı şuan mayıs ayına kadar daha ucuza kullanıyorum gerek yok dedim ben fiyatların düşmesini bekliyorum kimse sözleşmesi bitene kadar kabul etmezse sanırım geri adım atmaya devam edecekler. 35 sınırsız 65 yapsınlar kabul.
    bugün beni de aradılar 35 mb 75 gb 86 tl dediler 70 deseler kabul edebilirdim belki zaten 65 veriyorum şuan :D
  • Fiyatlar kazık gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.