Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hıza iyi fiyat Ping sorunu yoksa denenebilir aslında sözleşme bitince bakayım buna da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok kişi "Türk Telekom'dan almam, Netspeed, Millenicom, TurkNet'den alırım" demiş ama şunu düşünüyor musunuz; Bu firmalar altyapısını Türk Telekom'dan alıyor. Eğer Türk Telekom'un fiyat politikası buysa, diğer firmalar da er ya da geç bu fiyatlara uymak zorunda kalacaktır. Türk Telekom ile olan sözleşmeleri bittikten sonra yenilerken muhtemelen bu diğer firmalara yüksek fiyatlardan hat kiralayacaklar ve onlar da mecburen zam yapıp, fiyatlarını Türk Telekom ayarına getirmek zorunda kalacaklar.

Hatta Türk Telekom, eğer bu firmalar zam yapmaz ise muhtemelen BTK ve rekabet kurumuna başvurup "burada haksız rekabet var" diye bu firmaları şikayet edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garabet2 -- 12 Aralık 2018; 22:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLiTeR

İyimisin sen? Bugün hali hazırda ttnet'in alt yapısı olan her yerde hizmet veren firmalar var. Bunlarca başlıca Türknet, Millenicom, Netspeed ve Oris Telekom'dur. Bu 4 firma ttnet'in hem bakır kablosu hemde fiber kablosu üzerinden internet sağlıyor. Sadece Türknet fiber üzerinden hizmet vermiyor sebebi ise yapa cihazlarından dolayı. Şimdi bu adamlar sana ttnet'in alt yapısından aynı hızları daha düşük fiyata ve hem akk'siz hemde tahhütsüz olarak sunuyor. Sen hangi akıl karı ile Türk Telekom'dan hizmet alıyorsun? Umarım bu yazdıklarımdan haberin yoktur ki bu yüzden hizmet alıyorsundur. Sana tavsiyem en kısa zaman'da bu firmalardan birine geç. Daha sonra bu haksızlığa karşı küfür edeceğine bir destekte sen çık. Bu düşüncelerin çözüm getirmez aksine sorunları dahada büyütüyor.
    altyapı ttnet'in değil. ttnet TT'nin bir alt şirketidir. TT devletten kalan altyapsını tüm iss'lere kulladırtmak zorundadır. zorluk çıkarması bile SUÇTUR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garabet2

Birçok kişi "Türk Telekom'dan almam, Netspeed, Millenicom, TurkNet'den alırım" demiş ama şunu düşünüyor musunuz; Bu firmalar altyapısını Türk Telekom'dan alıyor. Eğer Türk Telekom'un fiyat politikası buysa, diğer firmalar da er ya da geç bu fiyatlara uymak zorunda kalacaktır. Türk Telekom ile olan sözleşmeleri bittikten sonra yenilerken muhtemelen bu diğer firmalara yüksek fiyatlardan hat kiralayacaklar ve onlar da mecburen zam yapıp, fiyatlarını Türk Telekom ayarına getirmek zorunda kalacaklar.

Hatta Türk Telekom, eğer bu firmalar zam yapmaz ise muhtemelen BTK ve rekabet kurumuna başvurup "burada haksız rekabet var" diye bu firmaları şikayet edebilir.
    Öyle bişi olacağını sanmıyorum. Öyle olsa Türknet ve Netspeed kotayı kaldırmazdı. Türknet AKK yok asla da olmayacak diye bas bas bağırıyor, sence bu adamlar bunu düşünmedi mi.

Telekom oyun yapıyor olabilir, yüksek fiyatları gösterip millete taahhüt kitlemeye çalışıyor olabilir, bakın böyle olacak yenileyin gibisinden. Türkiye de kimse nete 150-250 tl para vermez, hayal o, onu geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Öyle bişi olacağını sanmıyorum. Öyle olsa Türknet ve Netspeed kotayı kaldırmazdı. Türknet AKK yok asla da olmayacak diye bas bas bağırıyor, sence bu adamlar bunu düşünmedi mi.

Telekom oyun yapıyor olabilir, yüksek fiyatları gösterip millete taahhüt kitlemeye çalışıyor olabilir, bakın böyle olacak yenileyin gibisinden. Türkiye de kimse nete 150-250 tl para vermez, hayal o, onu geçin.

Alıntıları Göster
    bu adsl rezilliğine 50TL den fazla vermem,verdirtmem. netspeed 40 tl kullanıyorum işimi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLiTeR

İyimisin sen? Bugün hali hazırda ttnet'in alt yapısı olan her yerde hizmet veren firmalar var. Bunlarca başlıca Türknet, Millenicom, Netspeed ve Oris Telekom'dur. Bu 4 firma ttnet'in hem bakır kablosu hemde fiber kablosu üzerinden internet sağlıyor. Sadece Türknet fiber üzerinden hizmet vermiyor sebebi ise yapa cihazlarından dolayı. Şimdi bu adamlar sana ttnet'in alt yapısından aynı hızları daha düşük fiyata ve hem akk'siz hemde tahhütsüz olarak sunuyor. Sen hangi akıl karı ile Türk Telekom'dan hizmet alıyorsun? Umarım bu yazdıklarımdan haberin yoktur ki bu yüzden hizmet alıyorsundur. Sana tavsiyem en kısa zaman'da bu firmalardan birine geç. Daha sonra bu haksızlığa karşı küfür edeceğine bir destekte sen çık. Bu düşüncelerin çözüm getirmez aksine sorunları dahada büyütüyor.

Onlara geçince Türk Telekoma para kazandırmış olmuyor yani insanlar öyle mi ?

• Superonline'ın geçen seneki fiyatları bile bunların altında, adamlar bir seneden fazladır 25 mbps sınırsız tarifeyi 89 tlden veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Netspeed
    Neden netspeed ? Türktelekom ile anlaşması mi var alt yapıyla..

• Geçen hafta TT beni aradılar Adil Kullanım kotasını geçmişim bu yüzden kotayı yükseltelim dedi. Ben de "yakında kota kalkacak, bakan açıklama yaptı" dedim. Müşteri temsilcisi bana "sadece adı değişiyor" dedi. Durum bu..! Bizi söğüşlemek için sabit ve diğer gsm şirketleri ellerinden geleni yapıyorlar. Oltanın ucuna takmışlar solucanı kimi yakalarlarsa herhalde prim alıyorlar. Öyle bir hale gelmiş ki insanlara gına gelmiş. Şahsen ben hiç birine zerre güvenmiyorum. Kolayca üye yapıyorlar ama çıkmak tam bir gavur eziyeti.. Tek telefonla veya Mesajla bizim tarifeden çıkmamızı sağlamaları lazım.. Gerisi hikaye...
  • Bu anlama özür arkadaşımız ttnet diyince kafa karışmasın die bende ttnet yazdım. Türk Telekom'un kendisi zaten Devlet'indir. O kablolar milletin parası ile döşendi zaten. Bu ilgili arkadaşımız'da kendi hakkını savunanların yanında olması gerekirken hakkını yiyenlerin tarafından saf tutuyor. Neymiş AKK geri getirin felan filan. Heralde bu ülkeyi muz cumhuriyeti sanmış. Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Hukuk Devletidir. Son 2 yıl'da AKK karşı başlatılan savaş büyük olumlu sonuçlar gösterdi. Bugün fiyatlar yükselmiş die bir baltaya bile sap olmayan veletler ağlamaya başlamış akk geri gelsin felan filan.

Bu forum'da en tahammül edemediğim tipler bunlar. Ayrı bir forum açacaksın bunlara 4 gb kota kotalı internet vereceksin. Kendi aralarında tüm gün birbirlerine küfür atıp dururlar artık.
  • Biraz daha ön yargıyı olmadan özelleştirme sürecinin Turgut Özal a kadar uzadığını 1995 yılında Tansu Çillerin kapsama aldığını 21 yıllığına özellştirildiğini biliyor olsa idin baştakilere böyle demezdin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yususahintt Y kullanıcısına yanıt
    o yıllarda özelleştirilemedi burada bile laf söyledim diye zoruna giden reisiniz sayesinde özelleşti, 21 yıl olsa ne olacak? özelleştiği günden beri kim bilir kimleri dinlediler ülkenin can damarı araplara verilmiş siz halen yalakalık peşindesiniz.
  • CnrOzlp kullanıcısına yanıt
    Türknet ve milenicom varsa netspeedte vardır hepsi ttnet altyapısını kullanıyor zaten.
  • Müşteri temsilcisiz turknet kullandığım için ayrı bi rahatladım :)
  • Gerçekten fiyatların bu şekilde kalacağını mı düşünüyorsunuz. Eşek gibi düşürecekler. Fiyatların revize edileceği tarih 1 ocak. Şu an tuttuğumuzu s... mantığıyla insanları limitsiz internetten korkutup kota alt yapısını oluşturuyorlar. İşin psikolojik kısmı yani. Yarın 100 gb kotalı paketi 45 TL yapınca millet ona koşsun istiyorlar. Sizde biraz akıllı olun yahu her hıyarım var diyene tuz alıp koşmayın. Az sabır...

• 35 MBPS kullanıyorum 100GB AKN - 100GB 75 ₺ sonrasında 16 MBPS düşüyor ama ben zaten 100 GB hiç geçmedim. Şuan 16 MBPS o fiyata alıyorum !
  • Bir de şu yalın internet parasindan kurtulsak. Bu kadar manasiz bir ucret olamaz.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.