Bildirim
TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (57. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
1 yıl sözleşmem var 50mb telekom 80 tl uzatsam dahamı iyi olur sizce ne yapmak gerekirquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Arkadaşlar yukardaki Evde internet müşterisiyim veya değilim seçimine göre sayfayı görüyorsunuz ya da göremiyorsunuz.
Mesela Limitsiz İnternet Çağım kampanyası, ''Evde İnternet Müşterisi Değilim'' adı altında tanımlanmış. Eğer sizde üstte ''Evde İnternet Müşterisiyim'' seçili ise, sayfayı göremezsiniz. Değiştirip linke tekrar tıklayın :)
https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/limitsiz-internet-cagi-kampanya.aspx
-
6 mb baglantı eklemişler o yoktu onceden -
Evet söylediğiniz gibi ''Evde İnternet Müşterisiyim'' seçili imiş.Şimdi görebiliyorum.
Sonuçta herhangi bir fiyat değişikliği yapılmamış,bunların kafalarında çok tilki dolaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatemre -- 14 Aralık 2018; 0:57:6 > -
ADSL kullanıcısıyım şu an. 16mbps 50GB kullanıyorum 70 tl ye. bu uygulama gelince ilk aydan normal kullanıcılara yansıyacak mı yoksa belli bir süre aynı devam edebilecek miyiz acaba ? -
16mbps 200gb akn kullanıyorum 2020 yılında bitiyor sözleşmem ,kotadan sonra 8mbps mi yoksa sınırsızmı olucam ? -
16mb aynı fiyattan aknsız sözleşme süresince kullanmaya devam ediceksiniz -
bunların kafalarında tilki yok direk fiyatlar bu olucak dh nin videosunu izleseydiniz(izleyin orda 3 firmanın fiyatları var)
ttnet ve superonline fiyatları aynı
turksat bunlardanda beter devlet yolu verdi bunlara o yuzden boyle (turksat devlete ait) -
yani akn ve diğer ismiyle kota yok sınırsız 2020 ye kadar 16mbps öylemi dostumquote:
Orijinalden alıntı: onnline
16mb aynı fiyattan aknsız sözleşme süresince kullanmaya devam ediceksiniz -
yapılan açıklama öyle aynen -
35 mbit kullanıyorum, sözleşmeyi 2 yıl daha uzatsam aynı şekilde akn kalkar mı ocakta? yoksa sözleşmeyi bilerek uzatmazlar mı -
Aynı fiyattan vermezler büyük ihtimalle.quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madman
35 mbit kullanıyorum, sözleşmeyi 2 yıl daha uzatsam aynı şekilde akn kalkar mı ocakta? yoksa sözleşmeyi bilerek uzatmazlar mı -
Ergen mi? :)
Haydi dilenmeye devam et kardeş, kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalkan bişi olduğu kesin
Kısmet artık -
fiyatları değiştirirler diye beklerken yine aynı fiyatlarla koymuş yüzsüzler.
bireysel.turktelekom.com.tr
Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/limitsiz-internet-cagi-kampanya.aspx -
Taahhüt bitene kadar aynı fiyata sınırsız olacak zaten. Burada olay yeni alacaklar veya paket yenileyecekler için olan abartılı fiyatlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X