Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef herhangi bir açıklama yok Vodafone'dan. Sayfalarına da birkaç gün arayla baktım ancak bulamadım yine.
    Sanırım güzel bir "sürpriz" yapacaklar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Hali hazırda 35 MBit 75 GB akn li internetim şubatta bitiyor. Alt yapı dolayısıyla sadece ttnetin olduğu bir yerdeyim.

Dün aradılar. Ocak ayından itibaren 35 MBit sınırsız, akn siz 84,90 tl dediler.

Biraz uzattım mevzuyu başka iss lere getirdim baya bir anlattı ama sonuç itibariyle sanırım iyi bir karar vermişim.
    100 mbiti 86 tl verdiler bana inat ettikçe düşüyorla fiyatı.
  • milleti nasıl düdükleriz onun derdinde adamlar
  • Sözcü gazetesinde okudum, fiyat listesi kaldırılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu hız vs. işlerinden pek anlamıyorum. Dün şirkete geldiler ve yeni yıl olmadan taahhüt yenilerseniz şöyle şöyle olur diye anlattılar. 100Mbit'e 95TL civarlarında bir fiyat dediler (50mbit demiş de olabilir başkası ilgileniyordu) İyi mi kötü mü anlamadım valla. Ama önceki faturalarımız 130TL civarlarındaydı. 50Mbit'e 200GB kotalıydı.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer firmalarda bekleyişte , forumları takip edip tepkileri ölçüyorlar. 4 mbps hızları ben 10 sen önce ttnet ile konuşurken tekrar karşımıza çıkartıp nostaji yaşattıkları için teşekkür ederim. Dünya artık nasıl en iyi hızı sağlarım diye düşünürken bizleri bu hızları almak için kampanya yapıyorlar. Taahhüd süremin dolmasını bekliyorum. Ayrıca BTK umarım görür de müdahale eder. AKN kaldıracağız derken amaç bu olmamalıydı.
  • Noldu hani fiyatlar değişecekti yine aynı fiyatlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce gelen mesaj. Taahhütün bitmesine 1 yıl daha var.

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

• Bu saatten sonra ttnet adam akıllı tarifeler çıkarmazsa toplu olarak terketmek lazım iyice saçmaladılar./

• quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Az önce gelen mesaj. Taahhütün bitmesine 1 yıl daha var.

tesadüfün bu kadarı olmaz. bugün sabah sil süpürden haftalık 1 gb kazandım. önce onun sms'i geldi. ardından AKK ilgili sms'in aynısı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Telekom mağaza müdürüyüm. Fake vs değil direkt yeni tarifeler bunlar.
    Hocam bu fiyatlarla bunlar batar sizde yakın gelecekte işten çıkartılabilirsiniz.Ufak ufak cv lerinizi firmalara dağıtmaya başlayın bence.Müdürlük iyi bir iş deneyimi sonuçta.
  • Pesebenkler 16 mbite kadar 40 filan satmiyor muydu. T telekom kullanan düşünsün. Netspeed 16 mbite kadar 44 tl kafa rahat ful hiz.

• Ekonomi süper gidiyor, enflasyonla mücadelede geri durmayan, küçük esnafın başına zabıta diken, dünya ülkesiyiz diyen Reisçiler el kaldırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyrim -- 14 Aralık 2018; 13:32:3 >
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Güzel tesadüf olmuş 😂 Sil süpürden çok nadir GB çıkıyor bir de 🤓

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    İndirme yok aynı geçirme devam.
  • Arkadaşlar burda yazdıklarınızı sizde btk yazın mail yağmuruna tutalım ben attım mail sizde atın birlikten kuvvet doğar.
  • "LİMİTSİZ" kelimesinden korkan tek insan ben miyim acaba? Ben böyle bir şey görmedim. 1 Ocak çok çok ilginç bir gün olacak gibi. 1 Ocak günü çok kanlı bir gün olacak ya da mutluluklar saçacak bir gün olacak. Bence olan yine bizlere olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link var mı böyle fiyatlar yok internet sitesinde

• Evde İnternet Müşterisi Değilim seçili olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.