Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sözcü gazetesinde okudum, fiyat listesi kaldırılmış.
    hayır hala aynı duruyor, hatta dalga geçer gibi 6 mbps eklemişler utanmadan :)
  • TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

Böyle bir mesaj geldi umarım farklı bir durum olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün beni arayıp aynı fiyatla 24 ay uzatma teklif ettiler beyler kabul edeyim mi sizce?

35 mb AKN'siz 94 lira 24 ay teklif edildi ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

Dün beni arayıp aynı fiyatla 24 ay uzatma teklif ettiler beyler kabul edeyim mi sizce?

Akn'li pakete gir 35mbps 35gb veya 50gb zaten 1 ocaktan sonra akn kalkacak sınırsız kullanacaksın. 78,80 liraydı sanırım kampanyalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

Dün beni arayıp aynı fiyatla 24 ay uzatma teklif ettiler beyler kabul edeyim mi sizce?

Ben 100mb 50gb 90tl aldım. 2 haftasonra 50gb da kalkacak. 100mb 90 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Akn'li pakete gir 35mbps 35gb veya 50gb zaten 1 ocaktan sonra akn kalkacak sınırsız kullanacaksın. 78,80 liraydı sanırım kampanyalı

Alıntıları Göster
    31 aralığa kadar o kampanya geçerli diyor..bende 50 gb akn li pakete girmeyi düşünüyorum...nasıl olsa 1 ocaktan sonra kalkacak değil mi..?detaylı baktım ama şu tarihten sonra abone olan diye bişeyler de yazmıyor...en mantıklısı bu bence de

• Kişisel kanaatim şu yönde.
    Bu fiyatların hepsi bir oyun.
    Mevcut kullanıcıların taahhüt sürelerini uzatmak istiyorlar ve fiyat sopasını gösteriyorlar.
    Ben şahsen bu oyunu yedim ve dün 100 mbit-200 akn paketimi 2 yıl daha uzattım.
    1 ocak itibari ile o fiyatların hepsini kaldıracaklar.
    Aksi taktirde taahhütlerini uzatmak isteyen kişileri geri çevirlerdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Aralık 2018; 16:26:47 >
  • Bugün tüm sağlayıcıları fahiş fiyatlandırma, rekabet kanunu ihlal vb. gerekçelerle Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Rekabet Kurumuna ihbar ettim. Sizlerde iki satır şikayetinizi yazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ocaktan itibaren aynı hızı kotasız hiçbir ücret talep etmeden kullanacaksınız diye sms geldi ttnetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ben 100mb 50gb 90tl aldım. 2 haftasonra 50gb da kalkacak. 100mb 90 tl

Alıntıları Göster
    yine pahalıya almışsın hocam. 90 lira paramı verilir 1 aylık internete.
    siz bu şekilde davrandıkça adamlar yolmaya devam ediyor.
  • bence kabul etme. fiyat yüksek kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Alıntıları Göster
    Evet hocam bunu önerdiler;

35 mb 50 gb akn (1 Ocakta kalkacak) 75 küsür lira dediler bunu seçeceğim sanırım.

Birde 50 mb 100 gb akn (1 Ocakta kalkacak) 100 lira dediler ama pahalı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

bence kabul etme. fiyat yüksek kardeşim.
    24 ay 75 lira hocam 94 yazmışım yanlış olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

100 mbiti 86 tl verdiler bana inat ettikçe düşüyorla fiyatı.

Alıntıları Göster
    Mbit düşümü olmadan sadece yükseltmek istersen mesela 35 mbit benim 84,90 100 mbit 86 tl ise ona geçebiliyorum ve 1,10 tl farkla seninki gibi kullanabiliyorum. Ama 35 mbitin altına düşersem cezai işlem başlıyormuş yani kampanyanın eksilerini faturaya yansıtıyorlarmış. Bana söylenen o şekilde
  • Kimse ttnet ve türk telekomdan internet almasınlar. Boykot edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazığı törpüleyip cilayıp geri veriyorlar, saçmalık. ikna tarifeleri ile kime ne tutturabilirlerse iyi mantığı var bunlarda.
  • ağam bizimle eğlenir
  • Adamlar yeni bir para kazanma yolu daha keşfetmiş. Dünden beri beni izmirden bağlandı gösteren telefonumdan şüphelendim. Modem 100.xx.xx.xx'lü ip alıyor fakat nette görünen(sspeedtest,ip adresim ne siteleri vs) 75.xx.xx.xx' li.

Biraz araştırınca "CGN IP" denen şey karşıma çıktı. Kısaca adamlar IPv4 adresi vermek yerine birçok kullanıcıyı tek bir ip adresiyle internete çıkarıyor.

Gel de bunu anlatabileceğin bir müşteri temsilcisi bul, şikayet et.

Pingler 14ten 25e çıktı, üyelikli sitelerimde banlanma riski geldi. Buradan yapmak istedikleri 20 liraya statik ip satmak. Paraya doymuyorlar.

Hakikaten çıldırmamak elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 14 Aralık 2018; 16:17:29 >
  • Arkadaşlar taahhütüm şubat ayında bitiyor 2 teklif aldım 24mbit 65 lira ve 35mbit 75 lira şeklinde sizce uygunmudur daha iyi teklif alabilirmiyim?Bu iki teklif 35 ve 50gb şeklinde akk kotalı ancak kalkacağı için sınırsız oluyor paketler müşteri hizmetlerinin kendi söyledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 14 Aralık 2018; 16:18:14 >
  • Arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz?

Olay şimdi şey mi,kendi paketlerimizdeki akn Ocak başında kalkacak ve paketimizdeki max hızı limitsiz olarak kullanabileceğiz? O yüzden mi forumda yeni paketlere geçiş yapılıyor ? Şu anda TTNet 16mbps'a kadar paketini 65 liraya kullaniyordum.35 mbps 75 liraya geçip limitsiz kullanmak daha mantıklı gibi değil mi?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.