Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degerli musterimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, evde/iste internet paketinizden artik limitsiz olarak faydalanacaksiniz. Limitsiz internetinizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. B001

Ttnet atmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schlaf kullanıcısına yanıt
    alo konuştukça öde olmasa paket 66 tl hocam. sizde var mı alo paketi?
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. BTK nın açıklamasında da belirtildiği gibi AKN kesin olarak kalkacak onda kimsenin kafasını karıştıran bir şey yok. Fakat hali hazırda normal kotalı internet kullanan kullanıcalar yani kota dolduğu vakit internet kullanımı biten kullanıcılarında kotaları yeni yıl ile birlikte kalkacakmı. Ben kablonet kullanıcısıyım. Kendilerine bu soruyu sorduğumda bilgilerinin olmadığını söylüyorlar. BTK yı arıyorum konuyla ilgili bilgisi olan kimse çıkmıyor. Sizin bilginiz varmı konuyla alakalı. Teşekkürler
  • tugimugi T kullanıcısına yanıt
    hocam eğer kotalı paketiniz varsa herhangi bir değişiklik olmayacak. Kotanız bittiğinde ya internet erişiminiz kesilecek ya da kota aşım ücreti ödeyeceksiniz.
  • Beyler ?

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün 90 tl ye 50 mbps olarak taaahhüt yeniledim,1 ocaktan itibaren limitsiz olacakmış.
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Aynı mesaj banada geldi hatta ben arayıp sordum 1 ocaktan itibaren ek bir ücret ödemeden limitsiz bir şekilde internetimizi kullanabileceğiz.

• ttnet hocam
  • Video ya fazla dislike gelince silip tekrar yüklediler dislike butonuna çök
  • TurkNet 65TL'ye 100Mb'e kadar tamamen taahhütsüz ve kotasız internet sunarken, bu fiyatlara gidip TTnet'den kazık yemenin anlamı gerçekten büyük bir sır...

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı
  • 1 yıl anlaşmam var +1 yıl daha anlaşma yapabiliyormuyuz 50 MB net alıyorum 80 tl

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şimdi aradım sordum bana kota olacak dendi ama 100gb biz aknnize ek vereceğiz toplamda 200gb sonrası hızınız 24den 16ya düşecek dediler.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Hattın desteklediği son hıza kadarmı veriyor benim 63 MB kadar ama 50mb verdiler telekomdan turknette böyle durum varmı son hıza veriyorlarmı?

• Bunlarda sanıyor ki turknet heryerde böyle hız veriyor
  • Beyler babama hala gelmedi mesaj biz gg mi olduk

• vicdansız bunlar düşene bir tekme de bunlardan galiba bu fiyatlaara birde internet çağındayızya!!
  • goldena G kullanıcısına yanıt
    Busefer dislayk ip adreslerine bakıp sınırsız sms i göndermiyorlar layklayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.