Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ttnet ten daha geçen hafta taahhüt yenilemistim
    24mbit 75gb akn + modem 75 lira.
    Simdi akn kalkinca 24 mbit sabit 75 lira odeyecegim sanirim.
    35/50 mbit hizlar 60 liraya alanlar olmus nasıl oluyor bu bize iyi geçirdiler o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen ay 16 mb hız, 75 gb kota adsl yi 60 tl dediler. 71 TL fatura geldi. 11 tl vergiymis. Fiyatlara vergiler dahil degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24mbit 50gb 63tl 2020 ye kadar taahhütlü abonelik var şöyle bir mesaj gelmiş.

Degerli musterimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, evde/iste internet paketinizden artik limitsiz olarak faydalanacaksiniz. Limitsiz internetinizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. B001

O zaman yılbaşından sonra akn siz olacak. İnanasım gelmiyor. Her ay ek 50gb alıyordum gerek kalmayacak o zaman. Ama kesin bir pislik vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Kişisel kanaatim şu yönde.
    Bu fiyatların hepsi bir oyun.
    Mevcut kullanıcıların taahhüt sürelerini uzatmak istiyorlar ve fiyat sopasını gösteriyorlar.
    Ben şahsen bu oyunu yedim ve dün 100 mbit-200 akn paketimi 2 yıl daha uzattım.
    1 ocak itibari ile o fiyatların hepsini kaldıracaklar.
    Aksi taktirde taahhütlerini uzatmak isteyen kişileri geri çevirlerdi....
    Aylık ne kadara uzattınız?

• artık turk telekomdan kaçacağız anlaşılan
  • Şu an Telekom üyesi olmamak vardı. Yeni abonelere 100mbit 50 gb lı paket 24 ay 90 TL. Mevcut müşterilere ise 100 mbit en düşük şu an 100 gb kotalı satılıyor ki fiyatı 120 TL. Yani mevcut müşteri olmak aylık 30 TL kazık yemek anlamına geliyor.

50 mbit 200 GB li paketimi uzatmak istersem 106 TL diyorlar. Saçmalığa bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Aylık ne kadara uzattınız?

Alıntıları Göster
    Normalde 99 tl. Ama ek ödemeler ve vergi ile 126 tl...

Aynı koşullarla 12.12.2020 ye kadar uzattım...

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    O fiyatlar vergisiz ve ek ödemesiz. 110 TL olur normalde...

• Ttnet’ten geldi bugün

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu ''limitsiz'' lafının altında da bir katakulli var yoksa bunlar bizi 15 gün sonra 200 tlye satacağı paketi neden 90 tlye versinler
  • Arap Telekom savunma heyetini buraya davet ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Xereax1

bence bu ''limitsiz'' lafının altında da bir katakulli var yoksa bunlar bizi 15 gün sonra 200 tlye satacağı paketi neden 90 tlye versinler
    fiyatları yüksek gösterdiler amaçları sözleşmeyi uzattırmak ve amacına ulaştılar bir çok kullanıcı farklı firmaya geçmek yerine sözleşme yeniledi fiyatlar yüksek diye ama. bu firmadan herşey beklenir
    fiyatların düşeceğini umut ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 14 Aralık 2018; 19:7:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xereax1

bence bu ''limitsiz'' lafının altında da bir katakulli var yoksa bunlar bizi 15 gün sonra 200 tlye satacağı paketi neden 90 tlye versinler
    Birçok kişinin atladığı şu husus var; türk telekomun açıkladığı yeni tarifeyi ancak 'evde internet müşterisi değilim' dediğiniz zaman görebiliyorsunuz, hali hazırda taahütü olanlar veya şuan abone olanlar bu fiyattan etkilenmeyecek, yeni internet bağlatacaklara büyük ihtimal bu sınırsız paketleri sunacaklar.
    Ha zaten sizin zaten taahütünüz varsa 1 ocaktan sonra akn kalkacağı için aynı fiyattan akn'siz kullanmaya devam edeceksiniz. Ama taahüt bitince yeni kampanya çıkarırlar mı onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Şu an Telekom üyesi olmamak vardı. Yeni abonelere 100mbit 50 gb lı paket 24 ay 90 TL. Mevcut müşterilere ise 100 mbit en düşük şu an 100 gb kotalı satılıyor ki fiyatı 120 TL. Yani mevcut müşteri olmak aylık 30 TL kazık yemek anlamına geliyor.

50 mbit 200 GB li paketimi uzatmak istersem 106 TL diyorlar. Saçmalığa bakın.
    35mbit 50gb kotaya 66 ödüyordum, dün 90tl karşılığında 100mbit 100gb kotalı tarifiye tahahhütüm bitene kadar cezası bir şekilde geçiş yaptım, 1 ocaktan sonrasa 100mbit aknsiz bir şekilde kullanacağım büyük ihtimal

en mantıklı hareket benim tarafta bu şekilde gerçekleşti türk telekom

• Ya beyler Allah aşkına babalarının hayrına kaldırmadılar ya bu AKN'yi. Her türlü onlar avantajlı. Bu ülkede biz hiçbir zaman avantajlı olamayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

35mbit 50gb kotaya 66 ödüyordum, dün 90tl karşılığında 100mbit 100gb kotalı tarifiye tahahhütüm bitene kadar cezası bir şekilde geçiş yaptım, 1 ocaktan sonrasa 100mbit aknsiz bir şekilde kullanacağım büyük ihtimal

en mantıklı hareket benim tarafta bu şekilde gerçekleşti türk telekom

Alıntıları Göster
    Mevcut müşterilere 100mbit 100 gb kotalı tarife 120 TL. Siz nasıl bu fiyata yeni taahhüt verebildiniz?

• 25 mbit 30 GB kotali kota sonrası 16 mbit düşüyor paketim 66 lira

Şöyle bir mesaj attilar

Degerli musterimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, evde/iste internet paketinizden artik limitsiz olarak faydalanacaksiniz. Limitsiz internetinizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.

Sizce iyimi

• Mevcut tarifelerimizi uzatmalımıyız sizce?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.