Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski aboneler ücret değişmeden, aynı hız ile akn olmadan devam edecek dedi bugün online yardıma yazdığımda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Evet SMS de geldi bu yönde. Ama benzer fiyatları yine verirler. Ben 50 mbps 78 öderken şimdi 249 llra olması çok saçma. Fiyatlarda rekabet iyileştirmesi olacaktır.

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

Ayrıca aknli paketlerde kampanyalar devam ediyor. Yeni başvurularda da , taahhüt yenilemede de aknli paketler hâlâ daha "uygun" sayılabilir.
    Örnek;

24 mbps 35gb 64,90tl
    35 mbps 50 gb 74,90tl
    50 mbps 50 GB 79,90tl
    100 mbps 50 GB 89,90tl

İlk 3 ay %10 indirimli de olacak. GB arttıkça fiyat artıyor doğal olarak ama hangisini alırsan al 1 Ocak itibariyle hepsinin işlevi aynı olacak. Hâl böyleyken konudaki aknsiz paketleri o fiyatlara kim alacak, tuzağa düşecek var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 14 Aralık 2018; 22:20:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Ocak 2019 tarihinden önce abone olmuş, limitsiz ve AKN’ li paket kullanan, taahhütlü veya taahhütsüz tüm mevcut müşterilerimize, herhangi bir ek ücret ödemeden mevcut paketlerinin hızında limitsiz internet hizmeti veriyoruz. Taahhüt süresi sonunda da limitsiz internet kullanım hakları devam edecek olup, mevcut müşterilerimize özel avantajlı fiyatlarla taahhüt yenileme kampanyaları da sunacağız. Türk Telekom Destek@TTDestek

• TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

4 yildir Tt kullaniyorum. 25 mb (sokakda altyapı bu kadar) 100gb akn vardi 60 tl ödüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom Buna 75 civarı ödüyorum 100 mbps istesem taahhüt yenilesem kaç öderim akn önemli değil zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    100-120 filan.
  • Ttnet yeni fiyatları yani yednşden yenilenmiş fiyatları hala çok ama çok yüksekçbuna devletmi el atar başka kurumlarmı sürdürülebilcek rakamlar değil,
    4 8 16 mb met olmaz artık,netfilix açıyorsun 24 25 mb da bile donma olıyor takılıyorken be 35 mb üstü fiyatlarda uçmüşken kim hamgi tarifeyi alıcak,
    Her ay elektirik su faturası toplamından fazla parayı ttnet e bericek bu millet öylemi,
    Araplardan yedikleri kazıkları halka mı ödediçek bu basiretsiz beceriksiz yönetici olamayacak takunyalı,fetöcü,yada akp li ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havacılık bağımlısı

77'den 82'ye çıktı. Muhtemelen sizden fazla ödüyorum ama 1 hafta önce başvurmuştum. Yeni aboneyim yani.
    Buyrun "ooo çok fazla, ben 100mb'e 90tl ödüyorum" diyin. Mutlu olun.
    Superonline’da 100 mbit’e 90 TL veren biri olarak güldüm hocam 2 yıl boyunca kullanacaksınız ama öyle düşünün, 1 Ocaktan sonra 35 mbit fiyatı nerdeyse 2 katına çıkacaktır.

• Aranızda Telekom'dan henüz SMS almayan taahütsüz aboneler var mı arkadaşlar?

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    100 mbps 200 GB 109,90tl (24ay)
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Hafifleten İnternet Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/hafifleten-kampanya.aspx

100 mbps 50 GB 93TL (24ay)
    Yüksek Hızlı Kampanya > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

100 mbps 100 GB 104.90TL (13ay)
    Limitsiz Dünya Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/limitsiz-dunya-kampanyasi.aspx

Bu paketlere geçiş yapabilirsiniz. Neticede 1 Ocak itibarıyla hepsi aynı statüde olacak. Ancak bunlar sitedeki paketler. İptal talebi bırakın telefonla. Sizi aradiklarinda daha uygun fiyat çıkarabilirler. 100 Mbps için bana 82tl teklif ettiler 50 mbps için 78 teklif ettiler. Altyapı sorun çıkarır diye 50yi kabul ettim. Ama bir ara hızım 55leri gördü enteresan şekilde. Pişman oldum 100u almadığıma. Ben tekrar aradığımda 100 isterseniz 96 TL olur dediler. Müşteri hizmetleri böyle, iptal talebinde teklifi genel müdürlük yapıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 14 Aralık 2018; 22:34:21 >

• Arkadaşlar bugün Türk Telekom Avcılar Genel Müdürlüğüne gittim. 16 Şubat 2019 tarihinde taahhütüm bitiyor. Şuanki tüm akn'li paketler de akn kalkacak ve fiyatlandırma aynen taahhütünüze göre olacak dendi. Mesela ben 35 Mbps 100 GB AKK 71 TL ödüyorum. 35Mbps 35GB AKK olanı alın 1 ocak itibariyle akk kalkacak fiyatlandırmanız aynen devam edecek dendi. Fiyatın 73 TL olduğunu söyledi. (bende ev telefonu da var faturaya dahil fiyatı)
    Diğer paketlerde de şuan aşırı artış olan bir paket ben görmedim. Sorduğum ve fiyat aldığım paketler;
    50 Mpbs = 85 TL
    35 Mbps = 73 TL
    24 Mbps = 64 TL
    16 Mbps = 55 TL
    Şuan akk'li bu paketlerden herhangi birini alırsanız 1 ocak itibari ile akk kalkar, fiyatlar devam eder. Tabi bu fiyatlar 31.12.2018 tarihine kadar geçerlidir bilgisi verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 14 Aralık 2018; 22:44:38 >
  • Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Terbiyeli ol ya, bir şey yazmama da gerek yok, gerek benim gereksekse de @mustifb hocamın, keza diğer arkadaşlarımızın da yazdıkları ortadadır. Dileyen dilediğini düşünsün!

• Bir sorum olacaktı.

Şimdi ben gidip Taahhütlü Fibernet 24 MBPS 35 GB ( 64.90 ) satın alırsam 1 ocaktan sonra bu 35 GB sınırı kalkacak mı ? hızım 24 mbit olarak kalacak mı ve aynı ücreti ödemeye devam mı edeceğim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

Bir sorum olacaktı.

Şimdi ben gidip Taahhütlü Fibernet 24 MBPS 35 GB ( 64.90 ) satın alırsam 1 ocaktan sonra bu 35 GB sınırı kalkacak mı ? hızım 24 mbit olarak kalacak mı ve aynı ücreti ödemeye devam mı edeceğim ?
    lafta öle ama bu firmaya güven olmaz

• amonRa kullanıcısına yanıt
    Şuan için öyle görünüyor en az akn olanı al.
  • şuanda en mantıklı seçenek en az aknli ve yüksek hızlı paketlere geçiş yapmak, tabi alt yapınız destekliyorsa

saldırın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 14 Aralık 2018; 23:25:22 >

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Mesajınızdan, iyi mi kötü mü yapmışım anlamadım. Fakat şöyle bir şey var.
    Yeni aboneyim bir hafta önce başvurdum.
    Ve bulunduğum yerde sol altyapısı yok.

• Havacılık bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Bu mevcut şartlarda iyi bence, 1 Ocaktan sonra Turk Telekom çatısı altında 35 mbit sınırsız interneti 80 lira bandında bulmanız zor olacaktır bence...

• Vallaha anlamadığım ttneti aradim ve 35Mb paketimi aynı ücrete devam ettirdim (akn li sattılar)2 yıl bana en son gelen sms le sınırsız kullanacağım yazıyor.Başka yerlere baktım bana maks 14 hız veriyorlardı bakalim neler olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Superonline’da 100 mbit’e 90 TL veren biri olarak güldüm hocam 2 yıl boyunca kullanacaksınız ama öyle düşünün, 1 Ocaktan sonra 35 mbit fiyatı nerdeyse 2 katına çıkacaktır.

Alıntıları Göster
    türk telekom yeni tahaüt yaptım 100 mbps 86 tlDaha ucuza alan varsa çıksın

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.