Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gbriel

Walla şanslısınız o zaman ne diyeyim. Ayrıca mevcut paketinizden daha ucuz pakete taahhüt şartları nedeniyle geçilememesi lazım. Bu yazdığınız fiyatlar yalın internet fiyatı mı? Emin misiniz?

Benim şu an kullandığım 50 mbit 200 GB tarifenin mevcut ücreti 94.50 TL idi. Hiç bir şekilde ne genel merkez, ne de müdürlük daha ucuz tarifeye cezasız geçiremez. Sözleşme şartlarında yazıyor. Eğer daha ucuz aylık ücretli bir pakete geçilirse baya cezası vardı. O nedenle ben 100.90 TL ücretli 50 mbit 100 Gblik tarifeye geçmek zorunda kaldım. Belki sizin mevcut ödediğiniz ücret dediğiniz rakamlardan daha azdı ve bunu yapabildiler.

Alıntıları Göster
    sizin dediğin gibi birşey olsaydı herkese farklı fiyattan uzatma yapmazlardı ozaman onlarada cezalı şekikde geçirmeleri gerekiyordu

forumdaki bir sürü üye sözleşmesini uzattı şuan 50 mb 100 gb alo paketi herşey dahil 80 tl ödüyorum

gerçek ikna birimdeki yetkili kişi sözleşme uzatarak alo paketi dahil 50mb 50 gb 77 tl 100 mb 50 gb 91 tl fiyat verdi

çağrı merkezini ararsan veya onlar seni ararsa 50 mb 100 gb 100 tl teklif eder diğer birim aynı paketi 82 tlye veriyordu

telefondan bu şekilde teklif aldım ozamanlar aklımda netspeed oldugu için kabul etmedim ama burada daha uygun fiyat alanları

görüyorum bu yüzden haftaiçi müdürlüğe gidip 100 mb için teklif isteyeceğim istediğimi vermezse geçiş yapacağımı söylerim

müşteri kaybetmemek için mecbur indirim yapacak ona göre karar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 15 Aralık 2018; 14:46:23 >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    350 vermek zorunda değilsiniz. Şu an TT’de 100mbps 85 liraya alan var. 15 gün sonra sınırsız olacak. 2 sene boyunca.

4-5 farklı iss’de 70-80 liraya sınırsız 75-100mbps hız var.

Telekomun müşteri çekmek için ölümü gösterme amaçlı fiyatları kriter değil. Şu an en az 10 farklı makul senaryo var. Kötüyü gösterip akn geri gelsin demek işgüzarlık.

Tamam bence 80-90 lira da çok. Ama daha 1 ay evvel bu fiyatlara akn’li kullanıyorken şu an için makul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

50 mbit 200 GB 95 TL ödüyordum. 50 mbit 100 GB tarifesine aylık 100,90 TL ye geçiş yaptım. 1 ocak'tan sonra kota yok. Taahhütü 50 mbit 100 GB ye göre verdiğim için istediğim zaman 100 mbite çıkartıp istersem geri indirebileceğim. Yeni müşteri olsam bu fiyata 100 mbit veriyorlardı ama mevcut müşteri kazığı yedik bile bile.

Bu arada bence kimse 1 Ocak'ı beklemesin. Superonline'ın attığı kazık ortada. Bu ülkede hiçbir zaman indirim olmaz. Bu fiyatlara sınırsız kotayı asla vermezler. Neden Turk.net e geçmedin diye soran olursa bulunduğum bölgede hattım 85 mbit i desteklese de Turk.net en fazla 35 mbit hız sağlıyor. Problem yaşayıp yaşamayacağımın da bir garantisi yok. Bu aboneliği iptal ettiririm, port kalmadı derler. Herşey olur bu memlekette.
    Yalın olarakmı kullanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Yalın olarakmı kullanıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde ocak ayında sona erecekti bugün 24 ay taahhütlü 24 mb akn siz 72.90 a tekrar anlaştım bakalım...
  • 35 mb AKN yok 24 ay taahhütle ayda 75 tl

Ne diyorsunuz beyler onay vereyim mi? Taahütüm 1 ay sonra bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: payda

şuanda en mantıklı seçenek en az aknli ve yüksek hızlı paketlere geçiş yapmak, tabi alt yapınız destekliyorsa

saldırın :Dhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/enflasyonla-mucadele.aspx
    hocam bizim sitede ttnet fiber altyapısı var. bu olay kesinse ptesi gidip taaahhüt vereyim.

• 24mbps için 75 lira çok. 79a 50/50 var. Ona geçin.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Arap telekom dememe mi bozuldunuz anlamadim.

Kitayi savunan suan iyi diyen siz degil miydiniz ?

• Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen demek istediğimi, işi nereye çekmek istediğini bal gibi biliyorsun. Boşuna konuşmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

hocam bizim sitede ttnet fiber altyapısı var. bu olay kesinse ptesi gidip taaahhüt vereyim.

Alıntıları Göster
    kesinlikle kaçırmayın bu fiyatları

• İnternetin ayarı kaçtı .

33 hız şu an tertemiz ping yok vs. , evde ki hiç bir cihaz hiç bir sayfayı açmıyor kağnı gibi .

Testlere başladılar sanırım

Akn kota vs. yokken hatırlarm hala , hızlar düşerdi akşam kelli , TT de cok yogunluk var sürekli indirme vs. yapan tıkanuyur bölgesel elimizde değil dediğini .
    Sonra bundan mutevellit akn getirelim adil olsun dendi , hızlandı .

Şimdi tekrar akn gitti , hız gitti .

Kaydırak gibi . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 15 Aralık 2018; 21:36:1 >
  • Akn adaletsiz bir sistemdi tamamen paraya döküldü, madem sistem kaldırmıyordu 75den sonra vermesin interneti, bu rakamlar insanları daha fazla para ödemeye mecbur ediyordu, Akn 300 gb olsa kimse birşey demezdi gerçekten akn olmuş olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

kesinlikle kaçırmayın bu fiyatları

Alıntıları Göster
    yani şuna emin olmak istiyorum. aldığım hız ve gb 1 ocaktan sonra Gb sınırı kalkacak ama hız aynı kalacak ve aynı ücreti mi ödeyeceğim ? ( 2 sene taahüt verecem. başım sonradan ağrımasın )

• seeder kullanıcısına yanıt
    AKN’nin en büyük sorunu günün gereklerine göre güncellenmiyor oluşuydu.

Eğer AKN limitleri gerçekten ihtiyaçları karşılayacak şekilde belirlenseydi ve fiyatlar makul olsaydı o zaman mantıklı olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Şuanda kullandığım modem ttnetten aldığım zyxel vds2 modem. Hattım direk santarale bağlı 1700 metre kablo uzunluğum var. Saha dolabım fttc değil.

Siz bu hatta 35 mbps bağlayın taksin meydanında eşşek gibi anırırım 35 dk
    bende de öyle idi adsl iken hat vdslye yüksettim paketi
    TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

• Onu bunu bilmem neler olacak göreceğiz ama şöyle bir gerçek var ki TTNET hiç yenileyemeyeceği kadar sözleşme yeniliyor şu an. Herkes 24 ay yapıştırıp geçiyor. Ben bile düşünmedim değil 2020 de bitiyor şimdiden uzatsam mı diye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Onu bunu bilmem neler olacak göreceğiz ama şöyle bir gerçek var ki TTNET hiç yenileyemeyeceği kadar sözleşme yeniliyor şu an. Herkes 24 ay yapıştırıp geçiyor. Ben bile düşünmedim değil 2020 de bitiyor şimdiden uzatsam mı diye!
    Akn vs. den alakasız bence üstat , tüm süreç .
    3 banka kredi ödemesini isteyecek vakti zamanı gelince devletten , zaten şu an 3 bankanın oluşturdugu özel bir şirket TT nin başın da ( Akbank Garanti İşbank ) .

Bu yüzden aciliyetli kontrat toplamak istiyorlar , ki hazır da bu geçiş belirsizliği varken , eski fiyatları indirmeden yoğun talep alma fırsatı varken .
    En azından girdi çıktı miktarı belirlenecek kredi alacak gününe kadar . Kar maliyet vs.

Hükümetin de sesi çıkmayacaktır . İster fiyatları arttırsınlar , ister hızları düşürüp maliyeti azaltsınlar .
    Bundan sonra uzun bir sürede yatırım dahi yapılmayacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 16 Aralık 2018; 15:6:11 >

• 13 ay kadar anlaşmam var aradım bugün uzatmadılar 1 yıldan az ve yeni kampanya geçişi yapmanız gerekiyor dediler fiyatlar seneyede böyle olursa turknet geçerim umrumda olmaz

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.