Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çokta güzel özetlemişsin durumu. Ne yazık ki bu olanları izlemekten başka yapacak bir şey yok şu an. Çünkü köprüden önceki tüm çıkışları geçtik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Evet.

Alıntıları Göster
    Hocam özel firmalarda 50 mbit 90 TL veriyorlar. Gerçi + tel ücretide var ama Taahütsüz olduğundan bana daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Hocam özel firmalarda 50 mbit 90 TL veriyorlar. Gerçi + tel ücretide var ama Taahütsüz olduğundan bana daha mantıklı geliyor.

Alıntıları Göster
    Telekomdan 2 senedir çok stabil bir hizmet alıyorum. Ne bağlantı kopması, ne de hız oynaması yaşamadım. O nedenle 5-10 TL için maceraya gerek yok diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılması gereken tek şey, taahhütü bitenlerin aboneliğini yenilememesidir.
    Birkaç ay net kullanmasın hiç kimse bakın nasıl yola geliyorlar.
    Çünkü tamamen keyfi bir uygulama bu.
    Dediğimi kim mi yapar ''hiç kimse''
    O yüzden bizi daha çok yorarlar, daha çok yolarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herol -- 16 Aralık 2018; 12:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

bende de öyle idi adsl iken hat vdslye yüksettim paketi

Alıntıları Göster
    Hocam ben kaç aydır Arap Telekom'la papaz oluyorum yeri geldi küfürleşmeye kadar gittik. 800 metrelik dağa bile kullanan olmadığı halde VDSL altyapı kuran bir kanserli aklı kıt şirket yoğun kullanım olan İstanbul'a altyapı yatırımı yapmamak için elinden geleni yapıyor.

Belki bilmiyorsunuz belki ben anlatamadım. Benim hattım direk telekomun ana santraline bağlı mahalleye koyulan fiber destekli VDSL dağıtan kabinlerden yok bende. Santrale olan uzaklığım çok olduğu için (1700 metre) ADSL dışında bir internet alamıyorum ki o bile 10,5 mbps geliyor en fazla eve. Zorla alıyorum bu hızı.

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

Bana VDSL verebilmeleri için mahallemde olan eski saha dolabını FTTC kabinle değiştirmeleri gerekiyor. Telekomla ne kadar konuştuysam konuşayım bütçe yok proje yok size özel fiber mi bağlayacağız diye abuk subuk sudan sebep bahanelerle yatırım yapmıyorlar.

Ha diyorsanız ki benim tanıdğım var dediğim gibi senin altyapını 1 ay içinde yenilerler ben dediğim gibi aldığım hız kadar taksim meydanında eşşek gibi anırırım çünkü razıyım. Evde 2 windows pc 3 android telefon 1 android tablet 2 tanede LG akıllı TV var. 10 mbps yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Telekomdan 2 senedir çok stabil bir hizmet alıyorum. Ne bağlantı kopması, ne de hız oynaması yaşamadım. O nedenle 5-10 TL için maceraya gerek yok diye düşündüm.

Alıntıları Göster
    Haklısın en önemlisi stabilite. Bencede 5-10 TL için maceraya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Haklısın en önemlisi stabilite. Bencede 5-10 TL için maceraya gerek yok.

Alıntıları Göster
    5-10 ₺ derken ocaktan sontra yanına bi sıfır atacaksın ve hızında %10 düşecek o zaman telekomu görürsün
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Ben Telekom ve Superonline'in ne kadar musteri temsilcisiyle konustuysam konusayim "Hattiniz 8 Mbit ustunu kesinlikle desteklemiyor" dedi, Turknet ise 35 Mbit alirsin dedi. İnanmadim ama Superonline taahudum bittigi icin gecis yaptim gecen sene ve gercekten verdiler bu hizi. Hatta 75 Mbit bile alabiliyormusum. Yani hat yuksek hiz desteklese bile yalan atiyor TT ve Turkcell. Turknet'e olmayan musteri hizmetleri icin cok kizsam da bu konuda haklarini teslim etmeliyim.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Yapa içindesiniz 75 mb alabiliyorsanız bu yüzden diğer issler max 8 verebiliyor bu sadece turknetin altyapısı fakat çok sınırlı çok az bölgede var ve onunda garantisi yok yogunluk olunca yerlerde geziyor hız.Bölgenizde bir kaç kişi daha bağlatsın ohızlar yavaş yavaş inicek yerini yüksek ping değerleri alıcak :)
  • Bu şerefsiz firma 1 ay önce akn kalkıyo kota sistemi geliyo dedi .50 mb 200 gb kota dolunca ek paket tanımlayıp 35 mb hıza düşürcez dedi.107 tl ye alo paket dahil 13 ay tahahüt verdik.Bugün adam yazmış 50 mb 50 gb alo paket dahil 77 tl anlaştım diyor.Şimdi bu adamla 1 ocaktan itibaren aynı hızı kullanıcaz.Şimdi müşteri hizmetlerini aradım yapabileceğimiz bir şey yok diyo.Bunları tüketici mahkemesine vermek lazım müşteriyi yanlış yönlendirip kandırmaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

Yapa içindesiniz 75 mb alabiliyorsanız bu yüzden diğer issler max 8 verebiliyor bu sadece turknetin altyapısı fakat çok sınırlı çok az bölgede var ve onunda garantisi yok yogunluk olunca yerlerde geziyor hız.Bölgenizde bir kaç kişi daha bağlatsın ohızlar yavaş yavaş inicek yerini yüksek ping değerleri alıcak :)
    Hayır, YAPA değilim; VAE altyapısına sahibim. TT altyapısına 35 Mbit ile abone yapıldım çünkü TT'nin yaptığı zamlar nedeniyle 1 seneden fala bir süre önce yeni abonelere en fazla 35 Mbit verme kararı almışlar VAE'de. Daha önce abone olsam ben de 65 lraya 75 hız alabilecektim. Şu an online işlemlerde 15TL farkla VAE'de 75 hız alabileceğim yazıyor. Dolayısıyla daha önceki firmam Superonline'ın "8 Mbitten fazla hız alamazsın" demesi tamamen yalan ve bu firmaya çok ciddi bir kampanya olmadığı sürece asla geri dönmem...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler benim de yarın taahhüdüm bitiyor. Şimdi bunlar bana 2 yıl tahhütlü 24 mbit akn siz 78 lira teklif verdiler. Normalde kullandığım 100 GB AKK li paketti. Şimdi ben atıyorum 35 mbit 50 GB AKK'li paketi 70 liraya 2 yıl taahhüt yapıp 1 Ocak'tan sonra full 35 kullanabilecek miyim ?
  • Venerable kullanıcısına yanıt
    Bence öyle olacak, ben öyle yapmadığımım için çok pişmanım, 24 Mb 75gb kotalı yerine 35 mbit 50 gb kotalı yaptırsaydım keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam ben mi anlatamıyorum anlamış değilim Diyorum ki ana santralden bağlantım var aramızda 1700 metre mesafe var. VDSL sinyali 1700 metrede 35 mbps veremez imkansız.

Olsa zaten şimdi arar başvururum.

Evet. Yüksek hızlı bir paket almak daha mantıklı. Ama benim önerim TT müdürlüğe gidip iptal bölümünden teklif almak. En uygun fiyatı onlar veriyor.

• Az önce aradım 35 mbit 50 GB paketi aldım. Üstüne basa basa da sordum 1 Ocak'tan itibaren hızım düşmeyecek mi diye ve evet düşmeyecek dedi. Ben de onayı verdim 2 yıl daha taahhüt için. Türknet'i düşünüyordum ama olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçtim ve bu paketi yaptım inşallah pişman olmayız.
    Bende Türk Telekom'da Mart ayında bitecek olan taahhüdümü bu sebeple 3 gün önce yeniledim.

35 mbit 50 GB AKN ayda 76 TL. 35 mbit sınırsızı bu fiyatlara bulabileceğimizi zannetmiyorum yeni yılda.

Türk Telekom ve Superonline'ı kastediyorum tabii. Alternatiflerde bulunabilir belki bir şeyler...
  • Arkadaşlar ben şu an 75 tl ur 35 mbps 75 gb hipernet kullanıyorum, 50 mbps tarifelere geçmek istiyorum ama en uygun tarife sizce nasıl olur. 50 mbps 50 gb tarifesine geçirirler mi beni, telefonda yanlış yönlendirme olabilir diye buraya soruyorum önce. Geçiş değil de sıfırdan bişey mi taahhüt versem 50 mbps lik ya da ondan emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Arkadaşlar ben şu an 75 tl ur 35 mbps 75 gb hipernet kullanıyorum, 50 mbps tarifelere geçmek istiyorum ama en uygun tarife sizce nasıl olur. 50 mbps 50 gb tarifesine geçirirler mi beni, telefonda yanlış yönlendirme olabilir diye buraya soruyorum önce. Geçiş değil de sıfırdan bişey mi taahhüt versem 50 mbps lik ya da ondan emin olamadım.
    50 hız 75 gb a en dip geçebilirsiniz gibi duruyor .

kullandıgınız 110 tl indirimsiz .
    50 hız 50 gb 108 tl geçirmiyorlar .

50 ye 75 , 115 tl indirimsiz , indirimli 89 tl telefon modem internet dahil .

gerçi son 3 sayfada herkesin fiyatı farklı farklı ama , çözemedim bir türlü niye her kullanıcının ayrı fiyatı var enteresan .

en uygunu gene bu . kontrat yenileme yapıyor iseniz ,
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yüksek Hızlı Kampanya > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 17 Aralık 2018; 0:17:18 >

• Taahhütün bitmesine 6aydan fazla var ise uzatmıyorlar malesef.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.