Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMC

Telekom batmadı oger battı anlatamadık gitti
    benim için fark etmez. al birini vur ötekine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metacortex

50 hız 75 gb a en dip geçebilirsiniz gibi duruyor .

kullandıgınız 110 tl indirimsiz .
    50 hız 50 gb 108 tl geçirmiyorlar .

50 ye 75 , 115 tl indirimsiz , indirimli 89 tl telefon modem internet dahil .

gerçi son 3 sayfada herkesin fiyatı farklı farklı ama , çözemedim bir türlü niye her kullanıcının ayrı fiyatı var enteresan .

en uygunu gene bu . kontrat yenileme yapıyor iseniz , https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

Alıntıları Göster
    Burdaki pakette 100 mbps 50 gb 103 tl

Benim tarifemde üst paket 100 mbps 200 gb 101 tl geçsem mi acaba

1 ocaktan sonra içimde daha iyi paketler duyurulacak hissi var nedense

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Burdaki pakette 100 mbps 50 gb 103 tl

Benim tarifemde üst paket 100 mbps 200 gb 101 tl geçsem mi acaba

1 ocaktan sonra içimde daha iyi paketler duyurulacak hissi var nedense

Alıntıları Göster
    Resmini attığınız tarife eski kontrat örneği olmasın üstat , teyit etse idiniz müşteri hizmetlerinden .

Benim 2 yıl önce imzaladıgım kontrat fiyatın dan bile düşük .

Baya zam görüyor ara ara malumunuz , günceli ancak müşteri hizmetleri söyleyebiliyor son hallerini .

Yok güncel ise fiyatlar güzel hangi kampanya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 17 Aralık 2018; 12:5:12 >

• quote:

Resmini attığınız tarife eski kontrat örneği olmasın üstat , teyit etse idiniz müşteri hizmetlerinden .

Benim 2 yıl önce imzaladıgım kontrat fiyatın dan bile düşük .

Baya zam görüyor ara ara malumunuz , günceli ancak müşteri hizmetleri söyleyebiliyor son hallerini .

Yok güncel ise fiyatlar güzel hangi kampanya ?

Alıntıları Göster
    Eski zaten bu benim şuan kullandığım paketin içeriği

Geçen aradım üst pakete geçmek istiyorum dedim 50 mbps 200 gb 89 tl dedi sonra buna baktım aynısı o zaman buradan bakıp söylüyor diye düşünüyorum

100 tl 100 mbps iyi midir?
    24 ay net avantaj devam paketin ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 17 Aralık 2018; 12:28:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu internet konusunda arada kaldım. Şuanda taahhüdüm devam ediyor ve şubat 2019 da bitiyor. Fiyatları gördükten sonra diğer arkadaşların yaptığı gibi bu ay içinde yeni bir taahhüt yapsam mı yoksa ocağı bekleyip ne olacağını mı göreyim ? Bir de yeni taahhüt için ben mi arayım mh yi yoksa direk şubelerine mi gideyim ? bilgilendiren birisi olursa süper olur.

Süperonline a geçmek istiyorum fakat şubatı beklemem gerekecek doğal olarak ve yüksek ücretlerden kontrat yapmış olacağım. Hangisi mantıklı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

Bende Türk Telekom'da Mart ayında bitecek olan taahhüdümü bu sebeple 3 gün önce yeniledim.

35 mbit 50 GB AKN ayda 76 TL. 35 mbit sınırsızı bu fiyatlara bulabileceğimizi zannetmiyorum yeni yılda.

Türk Telekom ve Superonline'ı kastediyorum tabii. Alternatiflerde bulunabilir belki bir şeyler...
    Hocam hangi pakete ne kadar ödüyordun da buna geçtin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: risus_

Arkadaşlar bu internet konusunda arada kaldım. Şuanda taahhüdüm devam ediyor ve şubat 2019 da bitiyor. Fiyatları gördükten sonra diğer arkadaşların yaptığı gibi bu ay içinde yeni bir taahhüt yapsam mı yoksa ocağı bekleyip ne olacağını mı göreyim ? Bir de yeni taahhüt için ben mi arayım mh yi yoksa direk şubelerine mi gideyim ? bilgilendiren birisi olursa süper olur.

Süperonline a geçmek istiyorum fakat şubatı beklemem gerekecek doğal olarak ve yüksek ücretlerden kontrat yapmış olacağım. Hangisi mantıklı sizce ?
    Bende sizinle aynı durumdayım. Şubatta sözleşme bitiyor. Bu hafta için de uygun bir teklif ile yenilemeyi düşünüyorum. Uygun bir teklif yaparlarsa ben TTNetten memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: risus_

Arkadaşlar bu internet konusunda arada kaldım. Şuanda taahhüdüm devam ediyor ve şubat 2019 da bitiyor. Fiyatları gördükten sonra diğer arkadaşların yaptığı gibi bu ay içinde yeni bir taahhüt yapsam mı yoksa ocağı bekleyip ne olacağını mı göreyim ? Bir de yeni taahhüt için ben mi arayım mh yi yoksa direk şubelerine mi gideyim ? bilgilendiren birisi olursa süper olur.

Bende sizinle aynı durumdayım. Şubatta sözleşme bitiyor. Bu hafta için de uygun bir teklif ile yenilemeyi düşünüyorum. Uygun bir teklif yaparlarsa ben TTNetten memnunum.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Fibernet üyesiyim. 35 mbit 100 GB AKN'li paket kullanıyordum. Aylık 74,90 TL idi.

Taahhüdümün bitmesini beklemeden kendim aradım. 35 mbit 50 GB AKN 75,90 TL ya da 35 mbit 150 GB AKN 93 TL dedi telefondaki arkadaş. 1 Ocak'ta kota zaten kalkacak, bence 50 GB olanı seçin dedi, zaten bende öyle yapacaktım.

"Hesaplı Evde İnternet Devam Kampanyası"
  • quote:

Türk Telekom Fibernet üyesiyim. 35 mbit 100 GB AKN'li paket kullanıyordum. Aylık 74,90 TL idi.

Taahhüdümün bitmesini beklemeden kendim aradım. 35 mbit 50 GB AKN 75,90 TL ya da 35 mbit 150 GB AKN 93 TL dedi telefondaki arkadaş. 1 Ocak'ta kota zaten kalkacak, bence 50 GB olanı seçin dedi, zaten bende öyle yapacaktım.

Siz kontrat mı yenilediniz , yoksa sıfırdan kontrat başvurusu mu yaptınız .

35 e 100 kullanırken , 35 e 50 ye vb. alt tarifeye geçiremiyoruz diye bilgi veriliyor üstat hep .

Gene Telekom çeşitliliği .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 17 Aralık 2018; 16:43:5 >
  • quote:

Şimdi aradım TTNeti, alt paketlere geçiş de oluyor fakat taahhütü bozup geçmiş sayılıyorsunuz. Bu yüzden bozduğunuz tarife fiyatını indirimsiz haliyle, yeni geçiş yaptığınız indirimli paket arasındaki fiyatı size yansıtıyorlar. Aynı fiyatları bana da verdiler, hatta ben 35 Mbps 100GB'dan 24 Mbps 35GB'a geçiş yapmayı düşünüyordum. Bir sıkıntı çıkarmıyorlar. Yeterki uzun süreli taahhüt verin

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Şimdi aradım TTNeti, alt paketlere geçiş de oluyor fakat taahhütü bozup geçmiş sayılıyorsunuz. Bu yüzden bozduğunuz tarife fiyatını indirimsiz haliyle, yeni geçiş yaptığınız indirimli paket arasındaki fiyatı size yansıtıyorlar. Aynı fiyatları bana da verdiler, hatta ben 35 Mbps 100GB'dan 24 Mbps 35GB'a geçiş yapmayı düşünüyordum. Bir sıkıntı çıkarmıyorlar. Yeterki uzun süreli taahhüt verin

Alıntıları Göster
    yok üstat bende ilk başta 50 hız 50 gb dedim ama sonra sora sora .

50 hız 100 gb da kaldım . Parasın da değilim 10-20 tl , belirsizlik beni rahatsız ediyordu .
    Bir de sanırım ayarlı üyeler var 30 tl ye aldım 40 tl ye 100 hız vs vs . aldım diye girip şaka gibi manipülasyonlu mesaj atan

Kontrat sonrası tekrar 24 ay için de bir işlem çıkmasın tekrar vakit ayırmayım diyordum .

Sınırsız olacak ocakta ama bu uzun süre gitmez gene yeni bir düzenleme gelir 2-3 aya belkide aralık son günleri bile gelebilir bu şişkin fiyatlar onun alıştırması adına da olabilir
    , ağızların dan kerpetenle laf alır gibi olsa da müşteri hizmetleri de en son bunu dolaylı belirtiyor .

Büyük ihtimal ilk dedikleri formata dönecekler , akn nizin 2 katı olarak güncellenecek 50 ise 100 , 100 ise 200 olarak , bir de akn sonrası düşen hızlar olarak bir düzenleme yayınlamışlardı .
    50 ise 35 , 16 ise 10 , 35 ise 24 vs. gibi .

en son gemi orda duracak gözüken o .

Ne bu son fiyatlara satış yapabilecekleri gibi , ne de hükümetin indirin sınırsız verin diyemeyeceği gibi .
    İlla adı mahmut olur kota olur akn olur zort olur zurt olur , bir yeni düzenlemeye evrilecek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 17 Aralık 2018; 17:17:45 >

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Yüksek hızlı kampanyada şu sorulara cevap verilmiş. Şu an sitede gözüken mecut aboneler için en iyi kampanya diyebiliriz modem hediye edilme durumu da var.

''Taahhüdüm devam ediyor. Bu kampanyaya geçersem ceza ödeyecek miyim?
    Hayır. Mevcut taahhütlü müşterilerimiz kampanyadan cayma bedeli ödemeden faydalanabilecekler.​

Kampanyada taahhüt süresi içinde internet paketimi değiştirebilir miyim?
    Kampanyaya giriş yaptığınız internet paketinin yürürlükteki aylık standart kullanım ücretinden daha yüksek aylık standart kullanım ücreti olan, kampanya kapsamındaki tüm paketlere geçiş yapabilirsiniz.​

VDSL Modemim var. Kampanyadan faydalanabiliyor muyum?
    Hayır. Kampanyadan faydalanmak için ADSL modem kullanıyor olmanız ve kampanya kapsamında ücretsiz VDSL modem almanız gerekmektedir.​''

bireysel.turktelekom.com.tr
    Yüksek Hızlı Kampanya > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx

• quote:

@BoraNb

24 Mbps hız ve 75GB AKN ile kullanıyorum. Bazı aylar 80-90 GB kullanıp AKN geçtiğim için ay sonuna doğru hızım 8 Mbps'a düşüyordu.
    Taahhüt 6 ocak 2109 tarihinde bitecek. Bende TT müşteri hizmetlerini aradım.

24 Mbps - 75 GB kota için 24 ay taahhüt > 63,90 TL
    35 Mbps - 50 GB kota için 24 ay taahhüt > 65,90 TL
    35 Mbps - 75 GB kota için 24 ay taahhüt > 70,90 TL
    teklif ettiler.

AKN kalkacağını varsayarak, mantıken 35 Mbps hız ve 50GB AKN ile almak avantajlı.(Bu arada TT müşterilerine AKN'nin kalkacağı ile ilgili SMS gönderdi.)
    Fakat akılda deli sorular var.

* BTK, fiyatların aşırı artmasından dolayı, AKN kararından geri adım atarsa ve AKN'nin kaldırılmasını ötelerse?
    * Yeni bir yönetmelikle taahhüdü olanların mevcut sözleşme ile devam etmesine karar verirse?

Burası Türkiye. Maalesef, olmaz denilen her şey oluyor.

• Beyler

vdsl2 / 35 Mbps / 100 gb AKK / 72 TL ödüyorum. Ağustos 2019'da taahhüt bitecek

Bildiğiniz gibi 1 Ocak'tan itibaren AKK olmayacak

Yeni yıla kadar müdürlüğe gidip taahhütü yenilemeye kalksam bana yeni açıklanan paketleri mi sunarlar?

Yoksa taahhüt yenilersem önümüzdeki 2 yıl boyunca 35 Mbps 72 TL ödemeye devam eder miyim?

Yeni paketler açıklandığından beri sözleşme imzalayan, telefonda yeni pakete onay vb. veren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 17 Aralık 2018; 18:0:39 >
  • quote:

yok üstat bende ilk başta 50 hız 50 gb dedim ama sonra sora sora .

50 hız 100 gb da kaldım . Parasın da değilim 10-20 tl , belirsizlik beni rahatsız ediyordu .
    Bir de sanırım ayarlı üyeler var 30 tl ye aldım 40 tl ye 100 hız vs vs . aldım diye girip şaka gibi manipülasyonlu mesaj atan

Kontrat sonrası tekrar 24 ay için de bir işlem çıkmasın tekrar vakit ayırmayım diyordum .

Sınırsız olacak ocakta ama bu uzun süre gitmez gene yeni bir düzenleme gelir 2-3 aya belkide aralık son günleri bile gelebilir bu şişkin fiyatlar onun alıştırması adına da olabilir
    , ağızların dan kerpetenle laf alır gibi olsa da müşteri hizmetleri de en son bunu dolaylı belirtiyor .

Büyük ihtimal ilk dedikleri formata dönecekler , akn nizin 2 katı olarak güncellenecek 50 ise 100 , 100 ise 200 olarak , bir de akn sonrası düşen hızlar olarak bir düzenleme yayınlamışlardı .
    50 ise 35 , 16 ise 10 , 35 ise 24 vs. gibi .

en son gemi orda duracak gözüken o .

Ne bu son fiyatlara satış yapabilecekleri gibi , ne de hükümetin indirin sınırsız verin diyemeyeceği gibi .
    İlla adı mahmut olur kota olur akn olur zort olur zurt olur , bir yeni düzenlemeye evrilecek .

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi olma ihtimali yok. AKN kalkıyor, herkes bas bas bağırıyor. Siz hala 2 katı gb ile akn olacak diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

Taahhütün bitmesine 6aydan fazla var ise uzatmıyorlar malesef.
    Ben de bunu düşünüyordum daha 9 ay sözleşmem var :(

35 mbps 72 TL ödüyorum 80 ödemeye de razıyım ama olmayacak sanırım. Defalarca aramışlardı açmamıştım keşke açsaymışım :(
  • phorever kullanıcısına yanıt
    72 TL üzeri bir fiyatlı tarifeye geçerseniz ekstra bir ücret verme durumu yok benim anladığım kadarıyla. Yüksek hızlı kampanyaya geçiş yapabiliyorsanız sabit hat için 35/75 72 TL, 35/100 77 TL . Yalın için 35/50 77 TL.Bunlara geçiş yapabilirsiniz. 31 aralık kadar bu aknli paketlerden yararlana bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 17 Aralık 2018; 18:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Dediğiniz gibi olma ihtimali yok. AKN kalkıyor, herkes bas bas bağırıyor. Siz hala 2 katı gb ile akn olacak diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Hala diyebilmem için üstat birden çok tekrarlamış olmam gerekir

Fikir yürütüyoruz .

Bir daha okuyun isterseniz .

Akn ne diyorum kalkacak zaten bu resmi bir karar ötesi yok , burada sorun yok sanırım .
    Ama bunun uzun vadeli sürdürebilirliğinin olmadıgını söylüyorum , akn kalkacak diyen , büyük bir fiyatsal magduriyet oluştu mahmut sistemi gelecek de der merak etmeyin .
    Sizi bilemiyorum ama birçok kullanıcı evi işi anası babası tanası için yazlığı kışlığı öğrenci coluğu cocuğu için birden fazla internet telefon vs. faturası ödüyor .
    Bu fiyatlarla kademe kademe kontrat süreleri de dolmaya başlayınca , büyük bir kayıp yaşanır girdiler de sözleşmeler de .
    Buna vesile devlette akn sınırsız yapacaksın üstüne bir de kaymaklı künefe fiyatları da en dibe düşüreceksin
    diyemeceğine göre , zaten haczedilen banka kucagın da olan para girdisi bekleyen kredi alacak günü ilmek ilmek gelen yapıya . Bir düzenleme gelecek .
    Gelmemesi büyük olay olur bu rakamlarla . Hatta arttırıyorum zaten para girdisi bekleyen TT ya devletten alacak kredi günü ya da yüksek para girişi olacak kuruma şunuda derse yakın da
    şaşırmam 24 aylık kontrat beelini peşinen ödeyen müşteriye şu kadar indirim , olmaz değil durum vahim , olabilir .

Ha gelmez akn sınırsız olur fiyatlar da düşer sizin beklentiniz gibi 4 4 lük olur .
    Bu sefer de e kadar prosedürü devreye girer , alın ülen size 100 bit e kadar 50 bit e kapı gibi kontrat yaptık dedik , hatlar yogun 5 - 10 bit veriyorum derler mi derler .
    Diyebilirler mi , derler efenim , yasal hakları .
    On dan sonra da oturur ayrı konuyu konuşuruz .

Hayır millette şaşırıyor aaaa sınırsız oldu ama bu fiyatlar çok yüksek nerden çıktı vs. diye .
    Bu sınırsız tarifler zaten yıllardır var ve şişkin oğlu şişkindi . Ne olması gerekiyordu acaba ya da ne düşünülüyordu o da ayrı soru .
    50 tl ye sınırsız 100 bit mi olacaktı mı sanılıyordu , olması gerekirdi ama olamıyoru oldurmuyorları anlatmaya çalıştım .

Sayfa sizi yormuş üstat anlaşılan , gerçi bizi de yordu siz de haklısınız

Akn düşük kontrat yenileyen gergin , hayır bu resmi hakkkımız sınırsız olacak böyle gidecek diyor düşük akn aldık bize patlamasın sonra diye .
    Akn si yüksek kontratı olan gergin , bir şimdi enayimiyik gardaş diyor fazla ödeyelim gergin .
    Ocaktan sonra internet alacak gergin , bu fiyatlarla internet abonesimi olunur o para verilmez gergin .

Herkes gergin . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 17 Aralık 2018; 18:45:43 >

• Metacortex kullanıcısına yanıt
    Mart 2019'da bitecekti. Yeniden taahhüt verdim 13 Aralık'ta. Bitiş tarihi 13 Aralık 2020 gözüküyor.

Valla bende geçirmezler sanıyordum ama ben Prime üyesiyim hocam, belki ondan fark etmiştir. Hem Tivibu Uydu Süper Paket kullanıyorum (mobil kampanyadan ayda 12 TL) ayrıca mobilde de Türk Telekom abonesiyim.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.