Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taahhüt bozma derken? Bana bu yönde bir bilgi verilmedi. Yasal bildiri de okundu telefonda tarafıma.

Sadece ilk faturamda bir defaya mahsus damga vergisi ödeyecekmişim. Onun dışında 76 TL olarak devam edecek.

Sıfırdan taahhüt vermiş gibi oldum. Normalde 17 Mart 2019'da bitecekti. Şimdi 13 Aralık 2020 gözüküyor bitiş tarihi.
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olacağını sanmam. Mesajda atıldı herkese, bana da geldi.

Bu arada verdiğiniz fiyatlarda ev telefonu hizmeti dahil mi? 35 Mbps- 50 GB Akn için banada 65,90 TL dedi ama +10 TL'de Alo ücreti aldı, toplamda 75,90 TL oldu.
  • Metacortex kullanıcısına yanıt
    Keşke düşük kota seçseymişsiniz, boşuna fazla para vereceksiniz.

Taahhütlü olduğunuz için 24 ay boyunca sınırsız kullanacaksınız.

Dediğiniz gibi tekrar sistem değişse dahi, sözleşmeniz devam ederken, paketinizi sizin aleyhinize olacak şekilde revize edemezler.

Sana sınırsız internet hizmeti başlattıktan sonra, seni kotalıya çeviriyorum derse, sözleşmen devam ederken paketini senin aleyhinde değiştirmiş olur, bu durumda senin sözleşmeyi ceza ödemeden fesih etme hakkın doğar.

2 sene boyunca sınırsız kullanırız velhasıl. Ama ondan sonrasını bilemem...
  • Arkadaşlar 35 mbps 50 gb akn pakete 2 yıl taahhüt var online işlemlerden 50 mbps 50 gb akn paket fiyatı 108 gözüküyor onaylarsam fiyat kac olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bu hafta gidip bakmam gerek

Nasıl olsa 1 Ocakta AKK derdi kalmayacak. Mühim olan 35 mbps ve 70-80 TL arası fiyat belirlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

Bir sıkıntı olacağını sanmam. Mesajda atıldı herkese, bana da geldi.

Bu arada verdiğiniz fiyatlarda ev telefonu hizmeti dahil mi? 35 Mbps- 50 GB Akn için banada 65,90 TL dedi ama +10 TL'de Alo ücreti aldı, toplamda 75,90 TL oldu.
    Mesaj almayan çok kişi var. Başta taahütsüzler olmak üzere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Taahhütsüzler konusunda pek bir bilgim yok. Ancak Akn'li bir pakette taahhüdü olan herkes, taahhüdünün sonuna dek limitsiz olacak.

BTK'nın kapsam dışı bıraktığı İnternetsiz Ev Kalmasın vb.. kampanyalar hariç.
  • merhaba arkadaşlar, 6 senedir TTNet kullanıyorum. (2+2+2 taahhüt şeklinde). ilk donemde 8 megabite (50) akn 50 tl ikinci dönemde 8 megabite 55 tl son dönemde 16 megabite (100 akn) 60 tl ödedim , simdi ayın 22 sinde taahhutum bitiyo . Netspeed e gecmeyi düşünüyorum

.16 megabit 56tl . TTNetin bu fiyatı vereceğini dusunmuyorum . üstelik Netspeed fiyatları 27 Aralık a kadar geçerli. Sizce Netspeed e geçmek le doğru yapmış olurmuyum.

• gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    Hattını yüksek hızları desteklemiyor sanırım. Bence bi risk/kazanç olayına bakmak lazım. TT sanırım 60 lira civarı bi fiyat verecektir. 16mbps/35gb akn isteyin. Netspeed en fazla 12 ay fiyat garantisi verecek. 12 ay sonra aşağı yukarı TT ile benzer fiyata gelecektir. 2 yılda total 60-70 lira için değer mi sizin kararınız.

Ama atıyorum netspeed daha yüksek hız falan taahhüt ediyorsa o başka.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    İşte ceza çıkmaması için üst pakete geçmek lazım. Sizin için esasen en iyisi 50-50’ye ya da eğer 50-50 alt paketse 50-75’e geçmek. Sanırım fiyat olarak 35-100 ile benzerdir. Faturanız aynı kalır 24 ay yüksek hız alırsınız.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Bu kamu kampanyasını ilk abonelikte mi aldınız yoksa taahhüt uzatmada mı verdiler? Sitede yeni abonelik için deniyor.

• Burda soriyim; hiz ve ping konusunda sikinti olmamasina ragmen smartv ve mobilden netflix, youtube, netflix tarzi sitelerde izlemekte sikinti yasiyor musunuz? Twitch youtube 360p de bile izlenmiyor netflixde filmler vs yuklemiyor bile?

Var mi son zamanlar bu sorunla karsilasan?

• Arkadaşlar telefon hattı üzerinden internet alıyorum . 35Mbps 100GB tarifedeyim. 71 TL ödüyorum telefon faturası dahil .

-Alo Paket ile sabit hat paketleri arasında ne fark var?

-En uygun bu fiyata yakın 35 veya 50 Mbps telefon dahil internet tarifesi önerisi verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Tamamen algı operasyonu. Internet 2-3 kat artacak diyor, birde biliyormuş gibi konuşuyor.

Birçok internet sağlayıcısı var, çoğu 60-70 TL civarına akk siz gayet güzel internet veriyor aylardır.

Ttnet de akk li paketleri seçiyor çoğu arkadaş, Akk kalkacağı için bir sorun teşkil etmeyecek. 70-85 TL civarına 35-50 Mbps internet sağlıyor (AN ITIBARI ILE) Ttnet . Bu fiyat ve hızlar Türkiyede Internet kullanan %95 kısıma için uygun ve yeterli.

Yanlış anlaşılmasın ben fiyat politikasını desteklemiyorum, fiyatlar kesinlikle Ttnet tekelinden kurtarilmali ve ucuzlamalıdır, ama algı yapmaya da gerek yok.

• 31 aralığa kadar ne yapalım fikri olan var mı? netspeed kullanıyorum şu an... adsl olduğu için upload düşük , superonline fiber yan sokakta var abone olmak istersem belki bağlarlar

ama çok pahalıya mı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumagir -- 18 Aralık 2018; 3:57:9 >
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    78 liraya 50mbps/50gb vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Tamamen algı operasyonu. Internet 2-3 kat artacak diyor, birde biliyormuş gibi konuşuyor.

Birçok internet sağlayıcısı var, çoğu 60-70 TL civarına akk siz gayet güzel internet veriyor aylardır.

Ttnet de akk li paketleri seçiyor çoğu arkadaş, Akk kalkacağı için bir sorun teşkil etmeyecek. 70-85 TL civarına 35-50 Mbps internet sağlıyor (AN ITIBARI ILE) Ttnet . Bu fiyat ve hızlar Türkiyede Internet kullanan %95 kısıma için uygun ve yeterli.

Yanlış anlaşılmasın ben fiyat politikasını desteklemiyorum, fiyatlar kesinlikle Ttnet tekelinden kurtarilmali ve ucuzlamalıdır, ama algı yapmaya da gerek yok.

Alıntıları Göster
    AKK kalktıktan sonra, taahhütleri de yoksa ne yapacak insanlar peki? Tabii ki verdikleri paranın 3 katı daha fazla ödeyip aynı hizmeti kullanmaya devam edecek. Algı falan yok, gayet gerçekler anlatılıyor.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.