Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzil

31 aralığa kadar o kampanya geçerli diyor..bende 50 gb akn li pakete girmeyi düşünüyorum...nasıl olsa 1 ocaktan sonra kalkacak değil mi..?detaylı baktım ama şu tarihten sonra abone olan diye bişeyler de yazmıyor...en mantıklısı bu bence de

Alıntıları Göster
    ben 35 mbps 100 gb kullanıyordum 86 lira ödüyordum, taahüt bitti gidip aynısından yapmak istedim 24 ay 93 lira dediler vazgeçtim. 66 liraya 24 mbps 35gb akn yaptım, 1 ocaktan sonra akn kalkacağı için 24 mbps limitsizi 66 liradan kullanacağım.

• 2 yıl daha aynı fiyattan uzattım diye sevinen arkadaslar günü kurtarmak neyi cozuyor? Toplu bir şekilde tepkimizi belli etmemiz lazım boykot,resmi yerlere yazı gerekirse tweet etiketi vsvs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de şubatta bitiyor. 35 mbps / 100gb için 24 ay 89,90 teklif etti. Metroya girdim hat kesildi. Hakikatten fiyatlar uçuk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türk telekom "ya kardeşim bu devirde 4 mbps internet mi olur" isyanımızı duydu ve bombayı patlatıp 6 mbps tarifesini çıkarttı
    TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

Adamlar yeni bir para kazanma yolu daha keşfetmiş. Dünden beri beni izmirden bağlandı gösteren telefonumdan şüphelendim. Modem 100.xx.xx.xx'lü ip alıyor fakat nette görünen(sspeedtest,ip adresim ne siteleri vs) 75.xx.xx.xx' li.

Biraz araştırınca "CGN IP" denen şey karşıma çıktı. Kısaca adamlar IPv4 adresi vermek yerine birçok kullanıcıyı tek bir ip adresiyle internete çıkarıyor.

Gel de bunu anlatabileceğin bir müşteri temsilcisi bul, şikayet et.

Pingler 14ten 25e çıktı, üyelikli sitelerimde banlanma riski geldi. Buradan yapmak istedikleri 20 liraya statik ip satmak. Paraya doymuyorlar.

Hakikaten çıldırmamak elde değil.
    Bu çok ciddi bir sıkıntı çıkaracak, tek ip üzerinden birkaç kullanıcıyı nete çıkarmak nedir yahu!

• Özel mesaj atan arkadaşlar pm bakmam yasak.
    Buradan sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaçları çok açık. İp aynı olunca, download sitelerinden indirmelerin önüne geçecekler. Torrent ağlarında ban yiyenler çoğalacak. IP kameramda yalan oldu. 50mbit'e geçeyim diye arayıp, pahalı gelip vazgeçtikten sonraki gün bunun olması ise şaka gibi.

Forumda bir telekom çalışanı arkadaş varsa, yardımcı olup şu CGN'den kurtarıp tekil ipye döndürse çok duamı alır :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

yine pahalıya almışsın hocam. 90 lira paramı verilir 1 aylık internete.
    siz bu şekilde davrandıkça adamlar yolmaya devam ediyor.

Alıntıları Göster
    Başka şansım mı var hocam? Taahhüt yapmasam ocaktan sonra 100mbit 350tl falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

ben 35 mbps 100 gb kullanıyordum 86 lira ödüyordum, taahüt bitti gidip aynısından yapmak istedim 24 ay 93 lira dediler vazgeçtim. 66 liraya 24 mbps 35gb akn yaptım, 1 ocaktan sonra akn kalkacağı için 24 mbps limitsizi 66 liradan kullanacağım.

Alıntıları Göster
    selamlar .

fiyalar çok değişik , benim gibi sizde arada derede kalmışsınız üstat .

yalnız size fiyat veren kimse yanlış vermiş gibi , aşırı karışık bilgi aktarımı var .

Direk müşteri hizmetlerini arayıp geçebileceğiniz şu pakette vardı .

yüksek hızlı kampanya da , 35 hız 100 gb , 84tl . modem telefon internet paket program 24 ay . direk buna girebilirdiniz kısıtlaması vs. de yok giriş için .

hatta 35 hız 50 gb ise 77 tl gene modem telefon herşey dahil .

Kimsenin fiyatları birbirini tutmuyor şu konuda ne ilginçtir , benim de 35 hız 100 gb 71 tl iken telefon vs dahil , en olurlu 94 tl lik 50 hız 100 gb modem telefon vs dahil geçirdiler

En son sabah sordugum da son kez bir insan evladı denk geldide , bu aynı hız farklı akn kullanıp farklı fiyat verenler ne olcak sorusuna yanıt verdi .

Doğru yanlış bilemiyorum .

Şu an da ki hız tarfieleri çeşitlenecek , atıyorum 8 10 14 16 20 24 30 35 40 45 50 55 vs vs vs . gibi .

Bu akn farkı ile fazla verenler de taban sabit kalmak üzere bir iki kademe üst hız sınırına geçirelecek diye .

Mnatıklı göründü ama 100 hız alan nereye geçecek oda ayrı , göreceğiz ocak ta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 14 Aralık 2018; 16:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

Dün beni arayıp aynı fiyatla 24 ay uzatma teklif ettiler beyler kabul edeyim mi sizce?

35 mb AKN'siz 94 lira 24 ay teklif edildi ne diyorsunuz?
    Bence fiyatlar değişecek. Yoksa bu adamlar salak mı 35 mbit aknsiz yılbaşından sonra 150 lirayken sana niye 95 ten versinler. Demek ki 1 ocakta fiyatlar değişecek

• ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 4mb 25 GB kota olsa normalde ay boyunca hep indirsende akk bitmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metacortex

selamlar .

fiyalar çok değişik , benim gibi sizde arada derede kalmışsınız üstat .

yalnız size fiyat veren kimse yanlış vermiş gibi , aşırı karışık bilgi aktarımı var .

Direk müşteri hizmetlerini arayıp geçebileceğiniz şu pakette vardı .

yüksek hızlı kampanya da , 35 hız 100 gb , 84tl . modem telefon internet paket program 24 ay . direk buna girebilirdiniz kısıtlaması vs. de yok giriş için .

hatta 35 hız 50 gb ise 77 tl gene modem telefon herşey dahil .

Kimsenin fiyatları birbirini tutmuyor şu konuda ne ilginçtir , benim de 35 hız 100 gb 71 tl iken telefon vs dahil , en olurlu 94 tl lik 50 hız 100 gb modem telefon vs dahil geçirdiler

En son sabah sordugum da son kez bir insan evladı denk geldide , bu aynı hız farklı akn kullanıp farklı fiyat verenler ne olcak sorusuna yanıt verdi .

Doğru yanlış bilemiyorum .

Şu an da ki hız tarfieleri çeşitlenecek , atıyorum 8 10 14 16 20 24 30 35 40 45 50 55 vs vs vs . gibi .

Bu akn farkı ile fazla verenler de taban sabit kalmak üzere bir iki kademe üst hız sınırına geçirelecek diye .

Mnatıklı göründü ama 100 hız alan nereye geçecek oda ayrı , göreceğiz ocak ta .

Alıntıları Göster
    hocam ben yalın kullanıyorum ve 17 yıldır türk telekomdayım. Modem vs her şey de var, o yüzden 24 mbps her türlü yeteceği için 90 liralara çıkmak istemedim.

• 35 mbit 50 gb akk + alo konuştukça öde 76 tl 2 yıl taahhüt verdim. Önceden 81 tl veriyordum. Sizce nasıl?
  • Fiyat listesini 1-2 gün kaldırınca, bak haklı davamızda hemen geri adım attırdık diyenlerin, liste yeniden ortaya çıkınca nutku tutulmuş.

AKN'nin sonu böyle olacaktı. 2016 yılında da dedik. O zamanda laf yedik. Şimdide yiyoruz ama tek farkı şimdi kendileri de ne yaptık biz diyor.
  • Bence abartacak bir konu yok ortada arkadaşlar. Ben 35mb 75gb kotalı vdsl hattımı 102 TL den anlaştım. Ama 2 yıl taahhüt verirseniz 67,75 TL yaparız 2 yıl zamdan etkilenmeden bu fiyatı verirsiniz dedikleri için Eylül ayında sözleşmeyi imzaladım. Yani bu açıklanan, kaldırılan, sonra tekrar açıklanan fiyatların tamamı benim örneğimdeki gibi taahhüt esnasında düşürülecek fiyatlar. Yoksa benim şuan kullandığım pakete 149 TL demişler. Hiç indirim olmadan bu fiyatı vereceksin derlerse bende uğurlar olsun der Türknet'e geçerim.
  • 70TL den 24mbit 50gb akn 24 ay tahhüt verdim(vdsl modem hediye). 1 ocakatan sonra aknsiz full dedi kadın.
    modem geldikten sonra arayın 77tl ye 35mbit verelim dediler. onada tamam dedim.
    Hayırlısı olsun.
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    Afrikayla yarisabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

35 mbit 50 gb akk + alo konuştukça öde 76 tl 2 yıl taahhüt verdim. Önceden 81 tl veriyordum. Sizce nasıl?
    35 megabit 100 gb akk 72 lira veriyorum ttnetliyim :)
  • Birçok kişinin atladığı şu husus var; türk telekomun açıkladığı yeni tarifeyi ancak 'evde internet müşterisi değilim' dediğiniz zaman görebiliyorsunuz, hali hazırda taahütü olanlar veya şuan abone olanlar bu fiyattan etkilenmeyecek, yeni internet bağlatacaklara büyük ihtimal bu sınırsız paketleri sunacaklar.
    Ha zaten sizin zaten taahütünüz varsa 1 ocaktan sonra akn kalkacağı için aynı fiyattan akn'siz kullanmaya devam edeceksiniz. Ama taahüt bitince yeni kampanya çıkarırlar mı onu bilemem.
  • Bence özellikle türk telekom iflas ettirilmeye çalışılıyor.

Bu şekilde bankalar alacaklarını batmış bir kurumun garantörü olan devletten peşin ve söke söke alacaklar.

Yani türk telekomun iş yapıp yapmaması umurlarında değil.

Ben bu ülkede her şeyi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 14 Aralık 2018; 17:12:39 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.