Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık ya şu fiyatlarla internet aboneliğini komple kapattıracaklar insanlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son konu nedir beyler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Geçmem tabii. Böyle bir hizmet verilecekse başka servis sağlayıcısı ararım.

Türksat keşke her yere altyapı kursa.

Siz de bu hizmetten faydalanın isterdim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET SINIRSIZI. TTNET HIRSIZI diye okudum
  • birisi beni alıntılasın arkadaşlar , herkese mesaj gelmiş limitsiz olarak kullanacaksınız diye fakat yeni tarifelerinde 50gb AKN falan yazıyor akn kalkmayacakmıydı ?
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    kablo net bahsediyorsan. O firma tam bir ölücü. 30 yıl boyunca hiç bir alt yapı çalışması yok bir çok şehirde. Daha geçenlerde sordum. 10 yıl sonra için bile planımız yok dedi :) dedim 20 senedir burda yaşıyom ben bi alt yapı gelmedi şehir merkezi. dediler 10 yıl daha da yok :D . devlete dayamış sırtını bir firma. Potansiyeli güzel harcadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

birisi beni alıntılasın arkadaşlar , herkese mesaj gelmiş limitsiz olarak kullanacaksınız diye fakat yeni tarifelerinde 50gb AKN falan yazıyor akn kalkmayacakmıydı ?
    1 ocakta belli olucak.
  • kimsevar kullanıcısına yanıt
    İşte Türk Telekom yerine bu firma öne çıkarılsaydı devlet tarafından...

Bence işler farklı olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de şimdi aradılar müsait değildim ve 18.30'a randevu verdiler. Taahhüt şubatta bitiyor. Kampanyalarınızı bayiiden öğrenirim dedim ama telefondaki bizim tekliflerimiz bayilerin vereceği kampanya paketlerine göre daha uygun oluyor dedi. Bunun aslı var mı?

Sonuçta paket fiyatları ve verilecek teklifler merkezden alınmıyor mu? Bayide farklı telefonda farklı olması pek mantıklı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbatmanxx

Beni de şimdi aradılar müsait değildim ve 18.30'a randevu verdiler. Taahhüt şubatta bitiyor. Kampanyalarınızı bayiiden öğrenirim dedim ama telefondaki bizim tekliflerimiz bayilerin vereceği kampanya paketlerine göre daha uygun oluyor dedi. Bunun aslı var mı?

Sonuçta paket fiyatları ve verilecek teklifler merkezden alınmıyor mu? Bayide farklı telefonda farklı olması pek mantıklı gelmedi.
    Doğru söylemişler. Bayide ayrı, telefonda ayrı teklif verirler. Hatta iptal edeceğim diyenler bizzat Telekom müdürlüğüne gidince çok daha iyi teklifler alabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları aynı seviyeye çekmişler işte. En son
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Limitsiz Dünya Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/limitsiz-dunya-kampanyasi.aspx?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR

buradaki duruma göre herşey normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Fiyatları aynı seviyeye çekmişler işte. En sonhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/limitsiz-dunya-kampanyasi.aspx?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR

buradaki duruma göre herşey normal.
    Aynı değişen birşey yok. 100 mbps için 375 tl ödemek lazım. Ayrıca ucuz onların hepsinde kota var. Bunlar kafayı yemiş. Ben kablonet kullanıyorum. İnternetsiz kalsamda turk telekomdan yine almam. Diğer internet sağlayıcılarıda böyle yapacaksa büyük bir felaket olur. Bu devirde 8mbps hız nedir yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

birisi beni alıntılasın arkadaşlar , herkese mesaj gelmiş limitsiz olarak kullanacaksınız diye fakat yeni tarifelerinde 50gb AKN falan yazıyor akn kalkmayacakmıydı ?
    hocam benim paket 25 mbps / 75 gb akk'li. 6 şubatta taahhüt bitiyor. dün size aynı paketi 77 liraya verelim dediler, 75 gb akk'li dedi müşteri hizmetleri. dedim akk kalkıyor ne diye akk'li diyorsun kem küm ettiler. ikna edebildikleri kadar kişiyi ikna edip bi ali cengiz oyunu dönebilir.

zira aynı paket alternatif iss'lerde daha uygun.
  • kimsevar kullanıcısına yanıt
    o firmayı devlet bilerek geliştirmiyor

gelişirse 2 sektore birden darbe vurur(hem tv hem internet tarafına)

devlete ait turksat gelişirse digerleri cıkar zaten pazardan
  • 4 mbit bağlantıyı hızlı başlığı altında vermişler, insanların aklıyla mı oynuyor bunlar? Diğer firmalar akıllı tarifeler hazırlarsa Telekom çok müşteri kaybeder. Umarım da öyle olur.
  • turn table kullanıcısına yanıt

degişiklik yok hatta 6mb yeni tarife eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: xxbatmanxx

Beni de şimdi aradılar müsait değildim ve 18.30'a randevu verdiler. Taahhüt şubatta bitiyor. Kampanyalarınızı bayiiden öğrenirim dedim ama telefondaki bizim tekliflerimiz bayilerin vereceği kampanya paketlerine göre daha uygun oluyor dedi. Bunun aslı var mı?

hocam tavsiyem "paketimi iptal ettircem, sizin fiyatlarınız çok yüksek alternatifleri değerlendircem, kesinlikle iptal ettirmek istiyorum taahhüt bitince" demen. gör bak daha uygun teklifler sunacaklar.

bu öneriyi ttnette daha önce çalışan bir arkadaş vermişti.
    en keriz müşteri ilk seferde kabul edendir demişti. birde hedef kitleleri bu tip şeylerden pek anlamayan insanlar.

• Degerli musterimiz, 1 Ocak'tan itibaren mevcut hiziniz degismeden ve ek bir ucret odemeden, evde/iste internet paketinizden artik limitsiz olarak faydalanacaksiniz. Limitsiz internetinizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. B001
    TURKTELEKOM

Thx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Aralık 2018; 15:32:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.