Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vdsl destekliyorsa modem hediyeli bir kampanya var tt de.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yüksek Hızlı Kampanya > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yuksek-hizli-kampanya.aspx
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Ben aradığımda 24 için 66.9 35 için 75 tl dediler. Size sunduklarının ismi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    banada geldi. resmen fiyatı 2 ye katlamışlar (yalın 58 ödüyordum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro.tech

Ben aradığımda 24 için 66.9 35 için 75 tl dediler. Size sunduklarının ismi nedir?
    Paket adını sormadım. 35mb e geçeyim ozaman dedim. Altyapı kontrol yaptı uygun değil dedi, 16mb'e kadar devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Başganlık geldi uçtuk, ama uçurumdan aşağı.
    lan ne güldüm
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Taahütünüz bitmeye yakın veya yok mu ?

• Arkadaşlar
    şimdi ttnet te baktıımızda hep akn li tarifeler var. bu tarifedeki AKN ler yılbaşından itibaren kalkacak mı yoksa mevcut uygulam şeklinde devam mı edecek?
    Defalarca kalkacak dedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtremeReVenge44

Taahütünüz bitmeye yakın veya yok mu ?
    31 aralıkta taahütüm sona eriyor
    Hocam taahütünüz bitiyor ve bütün paket ve fiyatlar değişiyor. Aldığınız hizmetten memnunsanız fiyatlar artmadan taahüt verebilirsiniz. Yoksa 60 tl 4 mbps ile baslayan fiyatları görüyor olabilirsiniz. Tabi 1 ocakta bu paketlerde değişmezse.

• Arkadalşar daha önceki mesajlarda da sordum ama arada kaynadı heralde. Yılbaşında telekomun yayınladığı yeni listedeki fiyatları düşürme ihtimali var mı. yoksa o fiyatlar üzerinden mi giderler. birde şimdi taahhütlü olarak internet almak mantıklı mı telekomdan? 35mbps almaya niyetim var. bir türlü karar veremedim.
  • ones O kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ortada belirsizlik var yani kimse kesin birşey diyemiyor konu TürkTelekom olunca. Umarim fiyatlar değişir ama ciddi ciddi bu paketleri sunacak gibi görünüyorlar. Taahüt olayına bisey diyemiycem zira taahütsüz iss ler de şuanlık uyguna internet veriyorlar tabi onların da zam yapacağı kesin TürkTelekom vergileri arttırdığında. Ama ne zaman yaparlar bilemiyorum. Şayet taahüt verirseniz 35 mbps en düşük akn seçin. 1 ocaktan sonra akn kalkacağı için hiçbir şey değişmeyecek. Daha ucuza taahüt vermiş olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtremeReVenge44

Hocam taahütünüz bitiyor ve bütün paket ve fiyatlar değişiyor. Aldığınız hizmetten memnunsanız fiyatlar artmadan taahüt verebilirsiniz. Yoksa 60 tl 4 mbps ile baslayan fiyatları görüyor olabilirsiniz. Tabi 1 ocakta bu paketlerde değişmezse.
    yeni yeni araştırmaya başladım şuana kadar baktıım kadarıyla en uygun olarak
    netspeed 35-limitsiz-66tl
    ttnet 24-kota 1.1.19 sonrası lımitsiz-66 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te.k

Net paket diye de var. 35 mps hız, 50 gb kota 66 TL. Şimdi müşteri hizmetlerini aradım, mevcut hizmetiniz adsl olduğu için diğer operatörden vdsl e geçiş yapamayız, hattınızı kendiniz iptal edip, bize öyle başvurun dediler. Milenicom böyle bir şey dememişti. Herhalde geçiş yapmamızı istemiyorlar.
    Cuma gün yine görüştüm müşteri hizmetleri ile. Ancak ısrarla diğer operatörde adsl kullanıyorsanız vdsl e geçiş yapamazsınız, önce adsle geçin sonra vdsl geçersiniz dediler. Peki bu işlem 1 Ocak tan önce yetişir mi dedim, bi şey söyleyemediler. Bir de adsle taahhüt verip, vdsl e geçiş sıkıntılı olabilir, taahhüt vermesem cayma bedeli yanacak. Riske girmek istemedim.

Milenicom müşteri olacağız galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Taahhüt yeniledim aynı şartlarda bu hattım için geçen hafta içinde, ailemin hattına da aynı gün 35 mbps 50 gb akn'li paketi tanımlatıp onu da yenilettim. İki hat da önceden 16 mbps 75 gb akn'li paket kullanıyordu. Mesajı hangisi için attıklarından emin değilim. Kendimin hattı 22 ocak'ta bitiyordu, diğeri ise Mart sonu bitiyordu, şimdi teorik olarak ikisinde de taahhütüm 18 aralık 2020'de bitmeli. 1 ocak'lık bir durum da yok ama mesaj öyle gelmiş. Taahhütü sistem algılamadı mı yoksa bir çakallık mı var bilemiyorum. Arayıp soracağım en kısa zamanda.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Birinin taahhütün de sıkıntı çıkmış olabilir aramanızda fayda var.
  • ttnet online işlemlerde paketlerimiz ismi değişmiş arkadaşlar.Benim ''hipernet limtisiz 50gb akn'' olan paketim ''hipernet 50gb'' olarak değiştirilmiş.Yokda kota sistemi mi olacak ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

ttnet online işlemlerde paketlerimiz ismi değişmiş arkadaşlar.Benim ''hipernet limtisiz 50gb akn'' olan paketim ''hipernet 50gb'' olarak değiştirilmiş.Yokda kota sistemi mi olacak ??
    Benimde Netlimitsiz 50 GB AKN paketi Net paketi olmuş 50 GB kotalı. Sözünün eri adamlarmış. Geri adım atmadılar işte.

Yalnız hala AKN sonrası hız 3 mbps yazıyor? Başak mı geçiyor bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Aralık 2018; 13:6:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    1 ocakta akn sistemini kota ile değiştirip düşük hız verecekler bize. Eskiden hızımız düşerdi ama fazla para vermezdik, şimdide hızımız düşecek ama fazla para vereceğiz.Artık turknet gibi firmaların da önü kesildi yapılan zamlar ile.Bundan sonraki aşama interneti komple engellemektir.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.