Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miskindvd

1 ocakta akn sistemini kota ile değiştirip düşük hız verecekler bize. Eskiden hızımız düşerdi ama fazla para vermezdik, şimdide hızımız düşecek ama fazla para vereceğiz.Artık turknet gibi firmaların da önü kesildi yapılan zamlar ile.Bundan sonraki aşama interneti komple engellemektir.
    Katılıyorum. Aslında BTK ve Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliğine göre Taahütsüz bile olsa (ki Taahütlüler için zaten sözleşme dışına çıkılamaz) abone aleyhine bir uygulama veya tarife/paket değişikiliği yapılamz hükmü açıktır. Adamlar alenen yasayı dolandırıp çiğniyorlar. Online İşlemler'e girdiğinizde sizde de hala eski hız mı yazıyor AKN Sonrası Hız bölümünde? Bu da bir ihlal zira.

Ana Sayfa > Paket İşlemleri > Paket Bilgilerim...bölümünde yazıyor. Gerçi AKN diye bir kavram artık mevzuatta olmadığı için (1 Ocak'tan itibaren) o yazının orada bulunması da ikinci bir ihlal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Aralık 2018; 13:31:13 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bende akn sonrası hız 16 yazıyor.
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    korkutup kota istesinler diye asparagas yaptırıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Bende akn sonrası hız 16 yazıyor.
    1 ay önce fatura sağ alt köşesinde yer alan mesajda bahsi geçen Akn dolduğunda geçerli olan ek paketin hızı mı sizin 16 yoksa eskiden beri 16 mıydı hep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Aralık 2018; 14:10:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metacortex kullanıcısına yanıt
    Bunların asıl taahhütlü fiyatları önemli. Çoğunluk o şekilde kullanıyor çünkü.
    Aknli yapmasının nedeni hangi akndeysen bundan sonra o fiyat üzerinden gideceksin demiş 2019 dan sonra taahhütün bitiyorsa ya da taahhhütsüz kullanıyorsan diye demiş. Sınıflandırma yapmış aklı sıra. Altındaki soruları okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metacortex

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gene bir gelince görmek lazım, uçuk kaçık mı değil mi o zaman anlaşılır
    Akn dedin ya ondan dedim ben. Taahhüt bittiği anda aknsi yüksek olan veya yüksek aknli taahhütsüz kullananlar 1 ocaktan sonra aynı hıza daha fazla ücret verecek gözüküyor yani uyanmazsan güzel bir fatura gönderebiliriz sana diyor ilk ay taahhhütsüze düştüğün anda. Daha bunlar dediğin gibi yeni ilerleyen günlerde taahhütlü fiyatlarda açıklanır en iyi tarafı düşük aknlililerde fiyatların çok yüksek olmadığı en azından yüksek hızlarda bu da gelecek günler için önceden açıklanan fiyatların düşebileceğini gösterebilir diyebiliriz.
  • Taahütsüz fiyatlarda şaka gibi. Çelişki yığını. Mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Taahütsüz fiyatlarda şaka gibi. Çelişki yığını. Mantıksız.

https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/Sayfalar/2019-tarife-duzenlemesi.aspx
    Tahahütlü fiyatları yayınlamadıkları sürece bir anlamı yok bu fiyatların, insanlar o fiyatları bekliyor ama telekom inatla kaçak dövüşüyor.

Ayrıca akn'ye göre birçok paket fiyatı verilmiş, ee bunlar akn kalkacak demedi mi 2019 fiyatlarında neden hala akn'ye göre değişik fiyatlar veriliyor?

24 mbit x fiyat, 35 mbit x fiyat 50 mbit x fiyat diyip geçmeleri gerek ama hala akn'den bahsediliyor fiyat listesinde.

24 mbit limitsiz interneti 120 liradan mı verecekler 190 liradan mı verecekler belli değil. Tahahütlü fiyat ne kadar inecek 10-15 lira mı 40 lira mı? Herşey belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Aralık 2018; 22:18:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtremeReVenge44

35 Mbps 200 Gb kullanıyorum 138TL imis ben 85 ödüyorum. Aradığımda hattıniz 87 Mbps destekliyor diyorlar fakat diger iss lerden kontrol ettiğimde 100 Mbps rahat alırsınız diyorlar.

Hat değerlerim böyle hocam.
    50 Mbps 200 Gb geçersem 94 TL,
    100 Mbps 150 Gb 108 TL indirimli fiyatlari. Sizce bu hat degerlerim ile hangi pakete geçsem diye düşünüyorum şuan. Direk 100 luk olana gecsem bu sefer kopmalar felan olur diye de korkuyorum. Bilemedim vallahi.
    TT müşteri hizmetleri bazen böyle yapıyor. Ekranda gördükleri o muhtemelen. Sizin hat değerleriniz gayet iyi. Sıkıntı olmadan 100 alırsınız bence. Ayrıca 100 almasanız bile problem değil. Atıyorum 95 gelirse modem kendini oraya ayarlıyor zaten. Hat düşmesi falan olmuyor. En kötü olasılıkla santrali arayıp hızınızı daha aşağıda bir noktaya sabitlemelerini isteyebilirsiniz.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    2 gündür sorunsuz kullanıyorum en fazla 95 mbps gördüm suanlik sıkıntı yok bugün daha iyi sanki düne göre 85 assasini görmedim hiç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtremeReVenge44

2 gündür sorunsuz kullanıyorum en fazla 95 mbps gördüm suanlik sıkıntı yok bugün daha iyi sanki düne göre 85 assasini görmedim hiç.
    Ben atlamışım o kısımları. Geçiş yaptınız demek :)
    Bana da en fazla 40 verebiliriz 35mbps'ye geçin demişlerdi. Ben inatla 50 istedim verdiler. Hattım tam 50 sınırında. 48-55 arası gidip geliyor. Ama 50'nin altına düşünce kesilme vs. olmuyor. 1-2 mbps zaten önemsiz.
    Son durumda hat değerleriniz nasıl? Kaça düştü SNR?
    32.7 civarından 16.7 civarlarına düştü snr download. Bu da güncel degerler.
    TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı

• eXtremeReVenge44 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi ya. Canavar gibi. Santralin üstünde mi oturuyorsunuz? :)

2,7 att. nedir? :)

Oturduğumuz sitede bizim binanın elektrik odasında TürkTelekom fiber kutusu var. Geçen bir arkadaş daha sordu ama mahallede veya yakın civarlarda TürkTelekom kutusu görmedim. Galiba santralin üzerinde olabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtremeReVenge44 -- 23 Aralık 2018; 22:40:50 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.