Şimdi Ara

TTNET sömürüsünden nasıl kurtulurum?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Görüldüğü üzere bunlar benim hattı 6mbit'e sabitlemişler. Arıyorum, sadece koyduğunuz limiti kaldırın diyorum, bekletiyor, meşhur "güncellemelerini" yapıyor. Sonra bana hız testi yaptırıyor, ben güncelledim demek hattınız kaldırmıyor zaten 8 demedik 8 "e kadar" dedik diyor. Ama kaldırıyor, değerlerden belli...

2mbit kessek kardır mantığıyla iş yapıyorlar... Taahhütüm olmasa bi ay 8Mbit hatta geçer geri dönerim ama onu da yapamıyorum. Ne yapayım ben?

• TTNET'in bir musteri temsilcisinin yaptigi aciklamaya soyleydi "8mbps'e kadar denilmesinin nedeni hiz 8mbps'ye degdigi anda kullanicinin internet kopuyor bu yuzden kimse 8mbps kullanamiyor"
  • Annex modunu Annex A yapmanız daha iyi olur.
  • Bu firmayı bıraktığımdan beri zihniyetlerinde bir değişme olmamış anlaşılan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: domaingate

TTNET sömürüsünden nasıl kurtulurum?!

Görüldüğü üzere bunlar benim hattı 6mbit'e sabitlemişler. Arıyorum, sadece koyduğunuz limiti kaldırın diyorum, bekletiyor, meşhur "güncellemelerini" yapıyor. Sonra bana hız testi yaptırıyor, ben güncelledim demek hattınız kaldırmıyor zaten 8 demedik 8 "e kadar" dedik diyor. Ama kaldırıyor, değerlerden belli...

2mbit kessek kardır mantığıyla iş yapıyorlar... Taahhütüm olmasa bi ay 8Mbit hatta geçer geri dönerim ama onu da yapamıyorum. Ne yapayım ben?

arıza kaydı bıraktırın sonraki güne kadar çözülmüş oluyor, hızımın 6 dan 8 e yükseltilmesini talep ediyorum diye yazdırıldığından da emin olun arıza kaydına.

• Evet sonunda donanımhaber ttnet destek bölümüne yazdım ve sorunumu çözdüler. Hem de 5 dakika geçmeden. Demek istedikleri zaman sorunları çözebiliyorlarmış. Şu an hız testinde tam 8Mbit görüyorum.

İşin garip yanı, müşteri hizmetleri sorunu çözemiyorsa, donanımhaber ttnet destek bölümü hemen çözebildiyse, madem kaldırsınlar müşteri hizmetlerini ne onlar uğraşsın ne biz uğraşalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.