Şimdi Ara

TTNET Tarife Değişikliği Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Üyeler; şu anda "NETLİMİTSİZ" 59.00 TL / ay paketindeyim. Askere gideceğimden dolayı dondurayım bari diye düşünmüştüm. Az önce araştırdım ki ttnet in sitesinden en fazla 3 ay dondurulabiliyormuş. 3 ay sonra otomatik açılır denmiş. 1 yıl içinde iki defa yani toplam 6 ay olduğunu gördüm. Uzun dönem yapacağımdan bundan vazgeçtim. Tarife değişikliği için "online işlem merkezi" ne baktım. Orda da benim tarifemden daha yüksek tarifeler var. Ben kotalılara gecerim diye düşünmüştüm. Net6 ekonomik war 41 tl yalnız o da kurumsal paketınde ona geçer mi acaba sonuçta ben bireysel kullanıcıyım?? Teşekkürler

• birde ay başında geçmeliyiz. ay sonunda mı 27 si gibi felan mı ?
  • Hazırnet galiba yeni müşteri alımına kapatıldı.Size en uygun 1gb paketi var 20 küsür liraydı ayın son günü değişiklik yapmanız yararınıza olacaktır.Ayın ilk günü değişiklik yaparsanız 2adet aynı döneme ait fatura çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanertalas

Sayın Üyeler; şu anda "NETLİMİTSİZ" 59.00 TL / ay paketindeyim. Askere gideceğimden dolayı dondurayım bari diye düşünmüştüm. Az önce araştırdım ki ttnet in sitesinden en fazla 3 ay dondurulabiliyormuş. 3 ay sonra otomatik açılır denmiş. 1 yıl içinde iki defa yani toplam 6 ay olduğunu gördüm. Uzun dönem yapacağımdan bundan vazgeçtim. Tarife değişikliği için "online işlem merkezi" ne baktım. Orda da benim tarifemden daha yüksek tarifeler var. Ben kotalılara gecerim diye düşünmüştüm. Net6 ekonomik war 41 tl yalnız o da kurumsal paketınde ona geçer mi acaba sonuçta ben bireysel kullanıcıyım?? Teşekkürler

en fazla ıkı doksan gunu asmayacak sekılde hat dondurabılırsın. Altı ay degıldır. Hazırnet paketını telekom mdrlugu verır. Gunluk uc tl ucretı aylık uc tl sabıt ucretı vardır.

• Bu ay 50 gbyi geçeli çok olmasına rağmen az önce 190 gb ta hızım 1 mbite düştü
  • Hazırnet galiba yeni müşteri alımına kapatıldı MI YAVV!
    Ben 3 yıllık ttnet. artik interneti kapattirayim derken Hazirnet i gordum, Nasıl?
    Terkar gidip ttnet veya uydurmanet szölesmesi ve taahhüt imzalamak istemiyorum!
    Hazırnet kullananlar cevap verebilir mi? ekstradan aylık 15 tl hat kullanım ücreti ödeyecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

En ucuzu hazırnet tarifesi , kullandığın gün kadar ödersin .

şuan sizin için en iyisi bu bencede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife değişikliği
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanirim online islemlerde sadece ust paketlere gecis var, alt paketlere gecis yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk telekomada gittim, 444 375 ide aradım, yeterli bilgi alamadım memurlardan.
    Ama anladığım kadarıyla, şu an tahhütü bitmiş olan mevcut interneti iptal ettirmem gerekiyormuş, sonra Hazırnete başvurabiliyormusum ama daha fazla bilgi alamadım, Hep kampanyanlardan almamı önerdiler
    Tekrar gidip ttttnetden yada uydunetten taahhüt imzalam istemiyorum. Zaten interneti aradabir kullanacam.
    Hazırnet te başka bir biçimde para istiyorlar mı? bilgisi olan var mı?
  • 17 tl fatura geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.