geçen sene ttnet abonesi oldum 24 ay sözleşmeli ilk 6 ay indirimli kullandım 30 lira verdim hemde ev telefonu bağlattım ama evde ev telefonu kullanmıyoruz ve aylık 20 lira geliyor bağlantı ücretiymiş :D kullanmıyorsun geliyor o öyle evde telefon bağlı bile değil :D sonra 6 aydan sonra fatura 49 geleceği yere 55 lira gelmeye başladı 2 lira modem parası 2 lira bağlantı parası 2 lira bilmem ne parası ne qüzeL dimi :D sonra zam qeldi internete 55 qelecek dediler 61 lira gelmeye başladı :D qeçtiğimiz bu şubat ayı 59 qeldi mart ayı 89 lira geldi kapatma açma parasıymış :D:D ne kadar saçma :D nisan ayı 69 geldi kafasına qöre geliyor fatura adı 55.50 Lira ödiyecektik aylık :D tabi bunların yanında her ay bağlantı var telefon faturası :D 20 lira 89 lira gelmişti yaa hani mart ayında bide üstüne 20 lira var eder sana 109 lira 8Mbit e kadar internet ne qüzeL dimi :D Türkiye qibi bi yerde yaşıyorsun ve 8Mbit internet kullancam die 109 lira ödüyorsun :D:D Avrupa yı bu yüzden seviyorum adamlar sana 10Mbit internet+Ev Telefonu+Ev Telefonundan Sabit Hatları Ücretsiz Arıyabiliyorsun Aylık 50 Euro yani 100 Lira yapar :D ama bizim MemLeketimizde TTNET olduğu Sürece bu böyle devam eder TÜRKİYE'de TTNET iLe Her Şey Mümkün Arkadaşlar :))
katılmamak elde değil...
Aynı sey benımde basıma geldı bende gıttım ıptal ıcın bu sefer de bır dahakı ay 140 tl ıptal parası ödemek zorunda kaldıgımı ögrendım , neden dedigim de ıse 24 ay sözleşme yaptıgım ıcın dedıler daha 1 yıl var mıs da falan da fılan da ????
Rezalet resmen aslinda bunlarin onune gecilmesi lazim yazik gercekten.