Şimdi Ara

ttnet'te tarife değiştirmede ücret sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben temmuz 19 da 6 gb kotalı 1mb hızlı tarifeden 1mb sınırsız tarifeye geçtim.

6 gb kotalı 1 mb. ise ücreti 39 ytl
    sınırsız 1 mb ise 49 ytl

ben ayın 19'una kadar 5.5 gb kota kullandım.ayın 19 da sınırsıza geçtim.sınırsıza geçtiğimi öğrendiğim günden sonra 12 gün daha 4 gb kullandım ve ayı 9,5 gb ile kapattım.

arkadaşlar şimdi sorum şu: bana ayın 24 ünde gelecek fatura ne olacak? ne kadar gelecek ? yardım ederseniz sevinirim. ttneti arayın demeyin bana ,hiç bir şey bilmiyorlar. ben onlara öğretiyorum bazı şeyleri :D

şimdiden teşekkür ederim...

• bildiğim kadarıyla şöyle : ben temmuz ayında 7,5 gb aştım limiti gelen fatura 61,25 di sanada muhtemelen bu fiyat gelecektir zaten bunun üstünde fatura görmedim (en azından bana böle bi fatura gelmedi) + bunun yanında sınırsıza geçtiğin için 49 ytl de sınırsız ücreti ödiceksin yani 61,25 + 49 = 110,25 ben bu sekilde biliyorum
  • 20 lira gibi bir ücret de tarife değişikliğine alacaklar sanırsam
  • 39+49 =98ortalamasi gelmesi lazim . muhtemelen sanada 40 küsür gibi bir fatura gelcek veya bu ay eklenmez kist aylik olarak bir sonraki ay'a gelebilir 1.5 aylik olarak gelebilir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexi -- 5 Ağustos 2008; 17:15:07 >
  • Bilmeyen arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı anlatayım. Size tanınan aylık 6GB kota ve bunun ücreti 39YTL günlere bölünüyor. Bir ay içinde 6144 MB download yapma hakkınız var limit dahilinde. Sadece tarife değişikliği için ise günlük limit hesaplanıyor.

Buna göre 6144/31=198MB. Buna bağlı olarak ayın 19'unda sizin ekstra ücret vermeden download yapabileceğiniz oran 3765MB yani 3.76GB. Bu zamanda 5.5GB downloadınız olduğunu söylüyorsunuz. Bu durumda 5.5-3.76=1.74MB. Her 1GB=10YTL ekstra ücrete eşit. Yani 17YTL+49YTL=66YTL gelecek fauranızda ödeyeceksiniz.
  • ben değiştirdiğimde 2.5 gb kota kullanmıştım , sınırsız 1mb tarifeye geçtim ,1mb kotalıdan bu ay ödediğim fatura 74.5 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET E-Fatura Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Türk Telekom Tarife İçi Sorun
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.