Şimdi Ara

TTNET ten aradılar Millet :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah sabah bi baktım 216lı bi numara açtım ve ttnet çalışanı , bana, benim 24 aylık kuıllanımı geçtigimi ve sonunda indirim kazandıgımı söyledi indirim şu

normalde ben sürekli 1mps SINIRSIZ paketi kullandım bana 8mps'e kadar 15 GB kotalı paketi 7 ay boyunca 27 TL ye ücretsiz dedi geçişiniz falan ama bene

pek sıcak gelmiyor bu paket sizede böyle teklif ettilermi herkese siz eski müşterilerdensiniz diyip bişiler satmaya çalışıyorlarmı

• Bence Kabul etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Bence Kabul etme
    ya artık her halt kontrat oldu abi, adam diyoki sana 3 kuruş indirim yapacam karşılığında 33 ay kontrat imzalatcam. bu artık herşeyde böyle. bence bi kontrata imza atarken iki kez düşünmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ya artık her halt kontrat oldu abi, adam diyoki sana 3 kuruş indirim yapacam karşılığında 33 ay kontrat imzalatcam. bu artık herşeyde böyle. bence bi kontrata imza atarken iki kez düşünmek gerek.

Alıntıları Göster
    bende onu bildigim icin hiç oralı olupta kabul etmedim karşıdaki kadında anladı zaten'de bide sizin görüşleri alıyım dedim sizide arıyolarmı böyle şu pakete geçin şu paket daha iyi gibisinden

hee bide bana 15 gb adil kullanım hakkını anllatmaya çalıştı gairbim 2 saat diyo, aylık kullanım miktarınız 15 GB ortalamanız var zaten bu pakettede 15 gb limitsiz. bende tabii limitsiz? dedim sonra kadın yok kotayı geçerseniz ücret gelmio sadece hızınız düşüyor dedimki bu bahsettiginiz 8mpsye kadar olan net dimi evet ama .. vs vs vs devam ediyodu amma çene var bea sonra dedim ben 1mps m ile mutluyum dedim bitiridim konusmayı paket değişimi icin ilginc bir yöntem

• quote:

aynen arkadaşım ne kadar az imza o kadar çok hakkın var demek bende zaten ttnetten alırken tahattütlü hiç bi kampanyasını almadım hatta telekom ofisindeki bayanlada kapıştık ille tahattütlü al diyo yaww diyorum sanane ben imza atmak istemiyorum sen ne karısıyosun sonra kendince bişiler söylüyo iyi sen bilirisn kacırdın kampanyaları maden iyi kampanya kendin al kullan dedim dün gibi aklımda neler çektim yaa kesin komisyon alıyorlar tahattütlü satınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

quote:

aynen arkadaşım ne kadar az imza o kadar çok hakkın var demek bende zaten ttnetten alırken tahattütlü hiç bi kampanyasını almadım hatta telekom ofisindeki bayanlada kapıştık ille tahattütlü al diyo yaww diyorum sanane ben imza atmak istemiyorum sen ne karısıyosun sonra kendince bişiler söylüyo iyi sen bilirisn kacırdın kampanyaları maden iyi kampanya kendin al kullan dedim dün gibi aklımda neler çektim yaa kesin komisyon alıyorlar tahattütlü satınca

Alıntıları Göster
    Ben 1 yıl önce 4 GB sınırlı kullanıyordum, 8 Mbps'ye kadar.

Geçen yıl 31 Ekim'de 8 Mbps'ye kadar NetLimitsiz tarifesine geçtim.

6 ay 30 sonra, 50 gelmeye başladı.

Geçenlerde bunu kapatıp Smile ADSL'e falan geçmek istedik. Biz geçen yıl Modem falan da almıştık. Ona taksit yapmışlardı. Modemin taksiti bitti.

Kontrat imzaladığımızda 24 aylık taahhüt yapmışlardı.

Geçen gün gittik, kapatmak istiyoruz dedik babamla. Kadın bi' sn hesaplayayım dedi. 220-250 arası birşey söyledi. Modem'in parasını, 6 aylık yapmış oldukları indirimi (120 tl) istediler. Ben de Oha dedim. Boşver baba 1 sene daha kullanalım bari dedim.

Yani diyeceğim o ki, acısını fena çıkartıyorlar. Şimdi 1 senelik taahhüt kaldı. Bu 1 sene içinde -afedersiniz- ebemizi s.kseler gıkımızı çıkaramayacaz.

Her olumsuz şeye, Burası TÜRKİYE! diyenleri hiç sevmem ama demek durumundayım, Burası TÜRKİYE Kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-
    Geçenlerde bunu kapatıp Smile ADSL'e falan geçmek istedik. Biz geçen yıl Modem falan da almıştık. Ona taksit yapmışlardı. Modemin taksiti bitti.
    Geçen gün gittik, kapatmak istiyoruz dedik babamla. Kadın bi' sn hesaplayayım dedi. 220-250 arası birşey söyledi. Modem'in parasını, 6 aylık yapmış oldukları indirimi (120 tl) istediler. Ben de Oha dedim. Boşver baba 1 sene daha kullanalım bari dedim.
    Yani diyeceğim o ki, acısını fena çıkartıyorlar. Şimdi 1 senelik taahhüt kaldı. Bu 1 sene içinde -afedersiniz- ebemizi s.kseler gıkımızı çıkaramayacaz.
    Her olumsuz şeye, Burası TÜRKİYE! diyenleri hiç sevmem ama demek durumundayım, Burası TÜRKİYE Kardeşim...

Asıl problem ne biliyomusunuz, hep para vermek zorundasın, herşeyde.

ne demek istediğimi şöyle anlatayım; mesela sen 24 aylık anlaşmada 6 ay boyunca parayı az ödüyosun ve ayrıca modemi bedava alıyosun. buraya kadar herşey hoş ve güzel, kardasın yani.

Ama gel gelelim ürünü azalt fitayı da azat deyince noluyo? olmuyo, kabul etmiyolar. Mesela bizim izmirdeki eve internet bağlatcaz ve evimiz santrale uzaklığı nedeniyle en fazla 2mbps alıyo. biz kotalı da istemiyoz (yani 4GB kotalıyı istemiyoz) şimdi adam bana tek bi tarife sunmuş 8mb e kadar tarifesi oda 50TL (15GB limitli olan) yav ben o tarifeyi alsam da 2mbps alacam zaten yap şöyle 2mbps lik 15GB netlimitsiz bi tarife nebileyim işte 30TL falan olsun. ama kesinlikle böyle tarifeler çıkarmazlar.

bu cep telefpnundada böyledir. her çıkan kampanyada konuşma miktarı 2 artar verdiğin para 1 artar ve insana avantajlıymış gibi görünür. ama ben okadar konuşmucam kardeşim. bana göre de bi kampanya yap. olmaz! illa verecen deli gibi parayı.

işte bunun en son örneği de kontrat imzalatmalar. adam artık miktarı 1 arttırıyo, fiyatı arttırmıyo, ama 24 ay bağlıyo kendine. müşteri de bakıyo miiktar artmış fiyat aynı, ozaman alayım diyo ama herkesin düşünmediği bişey var; sakın o miktar sana fazla olmasın? bak paralar çıkacak cepten 24 ay ona göre.

Yani diyeceğim oki hiçbir kampanya CEBİNİZDEN ÇIKACAK PARA MİKTARINI AZATMAZ sadece 3 kuruş daha fazla ürün verecem der okadar.

• quote:

quote:

Asıl problem ne biliyomusunuz, hep para vermek zorundasın, herşeyde.

ne demek istediğimi şöyle anlatayım; mesela sen 24 aylık anlaşmada 6 ay boyunca parayı az ödüyosun ve ayrıca modemi bedava alıyosun. buraya kadar herşey hoş ve güzel, kardasın yani.

Ama gel gelelim ürünü azalt fitayı da azat deyince noluyo? olmuyo, kabul etmiyolar. Mesela bizim izmirdeki eve internet bağlatcaz ve evimiz santrale uzaklığı nedeniyle en fazla 2mbps alıyo. biz kotalı da istemiyoz (yani 4GB kotalıyı istemiyoz) şimdi adam bana tek bi tarife sunmuş 8mb e kadar tarifesi oda 50TL (15GB limitli olan) yav ben o tarifeyi alsam da 2mbps alacam zaten yap şöyle 2mbps lik 15GB netlimitsiz bi tarife nebileyim işte 30TL falan olsun. ama kesinlikle böyle tarifeler çıkarmazlar.

bu cep telefpnundada böyledir. her çıkan kampanyada konuşma miktarı 2 artar verdiğin para 1 artar ve insana avantajlıymış gibi görünür. ama ben okadar konuşmucam kardeşim. bana göre de bi kampanya yap. olmaz! illa verecen deli gibi parayı.

işte bunun en son örneği de kontrat imzalatmalar. adam artık miktarı 1 arttırıyo, fiyatı arttırmıyo, ama 24 ay bağlıyo kendine. müşteri de bakıyo miiktar artmış fiyat aynı, ozaman alayım diyo ama herkesin düşünmediği bişey var; sakın o miktar sana fazla olmasın? bak paralar çıkacak cepten 24 ay ona göre.

Yani diyeceğim oki hiçbir kampanya CEBİNİZDEN ÇIKACAK PARA MİKTARINI AZATMAZ sadece 3 kuruş daha fazla ürün verecem der okadar.

Alıntıları Göster
    "Onlar, paranın kokusunu heryerden alanlardır."

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılım Faresi

"Onlar, paranın kokusunu heryerden alanlardır."

Alıntıları Göster
    Bence hiç kabul etme aynısı zamanında bizede yaptılar.Annem kabul etmiş şimdi o sürenin bitmesini bekliyorum çok az kaldı sözleşmenin bitmesine Allahtan yakında kutulucam bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

Bence hiç kabul etme aynısı zamanında bizede yaptılar.Annem kabul etmiş şimdi o sürenin bitmesini bekliyorum çok az kaldı sözleşmenin bitmesine Allahtan yakında kutulucam bunlardan.

Alıntıları Göster
    seni indirim yapmak için aramışlar ben netbook satın almak için başvuru yaptım 4 defa dönen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

seni indirim yapmak için aramışlar ben netbook satın almak için başvuru yaptım 4 defa dönen yok

Alıntıları Göster
    Forumdaki 2 yıl önceki yorumlara bakın o zamanlarda kontratlı almayın deniyordu şimdi de, peki değişen ne oldu? Fiyatlar düştü de kontratlı alanlar zarar mı etti? Ucuza gelecekse girin bence. Eğer büyükşehirde sitede felan oturuyorsanız bekleyin fiber gelebilir onun dışında değişen birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Forumdaki 2 yıl önceki yorumlara bakın o zamanlarda kontratlı almayın deniyordu şimdi de, peki değişen ne oldu? Fiyatlar düştü de kontratlı alanlar zarar mı etti? Ucuza gelecekse girin bence. Eğer büyükşehirde sitede felan oturuyorsanız bekleyin fiber gelebilir onun dışında değişen birşey yok.

Alıntıları Göster
    bende yaklaşık 5 ay önce falan 27 tl ödemeye başladım.2 sene sözleşme yapıldı.Bulundugum bölgeye fiber sistemin gelmesi pek olagan gözükmüyor şuan da o yüzden bişey kaybetmediğimi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

bende yaklaşık 5 ay önce falan 27 tl ödemeye başladım.2 sene sözleşme yapıldı.Bulundugum bölgeye fiber sistemin gelmesi pek olagan gözükmüyor şuan da o yüzden bişey kaybetmediğimi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    tahattütlü taraftarı değilim bu benim görüşüm kalkıpta güvenmedigim bi firmaya 2 yıllık imza atmam ve bu sabah benle konusan kadın 7 ay 27 TL sonraki aylar için 53 TL olacagını söyledi zaten verceği olan indirimi çoktan sana yüklemiş neresi indirimse, madem böyle bi indirim söz konusu olur dersinki siz eski müşterimizsiniz 2 yıllık tahattütlü gelin ilk 7-8 ay, 2mps yada 4mps herneyse GERÇEK sınırsız neti uygun fiyata verelim dese bak o zaman ağzımı bile açamam , ama senin burda amacın eski kullanıcıya indirim yapmak degilki zorla paket satmak ve adil kota kullanımı altına sokmak kullanıcılarında cogunu böyle yaptıktan sonra hız düşüşlerinde dizginleri ellerinde tutmayı planlıyorlar kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

tahattütlü taraftarı değilim bu benim görüşüm kalkıpta güvenmedigim bi firmaya 2 yıllık imza atmam ve bu sabah benle konusan kadın 7 ay 27 TL sonraki aylar için 53 TL olacagını söyledi zaten verceği olan indirimi çoktan sana yüklemiş neresi indirimse, madem böyle bi indirim söz konusu olur dersinki siz eski müşterimizsiniz 2 yıllık tahattütlü gelin ilk 7-8 ay, 2mps yada 4mps herneyse GERÇEK sınırsız neti uygun fiyata verelim dese bak o zaman ağzımı bile açamam , ama senin burda amacın eski kullanıcıya indirim yapmak degilki zorla paket satmak ve adil kota kullanımı altına sokmak kullanıcılarında cogunu böyle yaptıktan sonra hız düşüşlerinde dizginleri ellerinde tutmayı planlıyorlar kanımca.

Alıntıları Göster
    bugüz bizide aramışlar annem kabul etmiş bir sene boyunca smile mahkumuz

• quote:

Bende smile geçmeyi düşünüyorum ama tahattüd ne kadar bilmiyorum 2 yılmı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Bende smile geçmeyi düşünüyorum ama tahattüd ne kadar bilmiyorum 2 yılmı oluyor.

Alıntıları Göster
    ttnetin uyanikliginin bir baska sekli de soyle oluyor.

telde sesi kisip bik bik bik bik bik konusuyorlar. tabi siz konusmadan bisey anlamiyorsunuz, en sonunda ise sesi biraz yukseltip kabul ediyormusunuz onayliyormusunuz diye soruyor.

aynisi basima geldi. en sonunda yok kalsin dedim. telefonu yuzume kapatti moron call center kizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

telde sesi kisip bik bik bik bik bik konusuyorlar. tabi siz konusmadan bisey anlamiyorsunuz, en sonunda ise sesi biraz yukseltip kabul ediyormusunuz onayliyormusunuz diye soruyor.

aynisi basima geldi. en sonunda yok kalsin dedim. telefonu yuzume kapatti moron call center kizi.

Alıntıları Göster
    bence teklifi kabul etme kutuna git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

bugüz bizide aramışlar annem kabul etmiş bir sene boyunca smile mahkumuz

Allahtan hat annemin ama kayıttaki tel benim adımaydı yoksa annemi her halukarda kandırıp bizide bi sene mahkum ederlerdi çokta uyanıklar kendilerince müşteri kazanmak yerine cebindeki parayı nasıl sömürürüm diye bakıyorlar Tekel olmanın verdigi avantajla koşturuyorlar ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

ordaki çalışanlara da acıyom. veriyolar aylık 150-200 tl, sonra da git abone bul, bulduğun abone başına prim alacan diyolar. e adam müşteri bulmalı ki para alabilsin. onlarda arıyo bin dereden su getiriyolar kabul ettirmek için.

ben şahsen bu tür telefonlar geldiğinde hiç dinlemeden en kısa yoldan kapatmak istiyom ama karşıdaki kesinlikle kapattırmıyoki. adama da acıyom işte oda ekmek parası peşinde. ama biliyom ki bana kaktırmaya çalıştıkları şey tam bir kandırmaca.

geçen bi hastaneden aradı kızın biri. yok efendim onların check-up süpermiş, diğerlerinden ucuzmuş da, sağlıklı bi insanın her yıl mutlaka check-up olması gerekirmiş. teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için ben bunu sonra tekrar düşünürüm şu anda işim var deyip kapatmak istiyorum ama kız illa kabul et şimdi diyo. en sonunda da baktı ben almayacam, busefer de böyle bişeyi nasıl reddediyosunuz anlayamıyorum dedi. bende ne reddetmesi, ben öncelikle check-up yaptırmaya karar vermeliyim, neyi reddediyomuşum dedim. cevap: sağlıklı bi insanın her yıl check-up yaptırması gerek. bende sorum siz her sene kendinize yaptırıyomusunuz diye. kem küm kem küm. neyse kaapttık telefonu. ama dediğim gibi o elefonda konuştuğunuz kişiye kızmamak gerek. onun da hoşuna gitmiyo bu yaptığı. ama işte şirketler bu kazık gibi ürünlerini millete kaktırabilmek için onları buşekilde prim sistemiyle çalıştırıyolar ki satabilmek için elinden geleni yapsın.

• 5 yıldan fazla ttnet abonesıyım bır defa aramadılar.ne ıstır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.