Şimdi Ara

TTNET ten aradılar Millet :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MMX 166

5 yıldan fazla ttnet abonesıyım bır defa aramadılar.ne ıstır

bırak aramasın en iyisi arkdaşım, 7 ay 27 yapıyo sonra kalan 17 ay 53 TL oluyo paket, kim indirim alıyor burda yada kim kazık yiyo burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bence teklifi kabul etme kutuna git.

ya kutudan dedeler çıkarsa
  • Noktalama işaretlerini kullansana kardeşim!
    Üniversiteye gidecek yaştasın. Meramını düzgün bir dille anlat.
  • direk hayır istemiyorum de. Sonra ana bacı söv. Onlar bunu hakediyo. Superonline varsa hemen ona geç. Smile felan da düşünme
  • Burda TT'den başka altyapı yok ben kabul etmiştim ne diye indirimi reddedeyim ki... Zaten öyle ya da böyle TT'ye mahkumum...
  • Beni sürekli arıyorlar indiriminiz varda onun hakkında konuşacaktık falan filan buyrun diyorum Tam yarım saat boyunca anlatıo anlatıo anlatıyo sonra hayır teşekkürler diyip kapatıyorum Eskiden direk istemiyorum derdim ama artık yetti. Koyuyorum telefonu masaya anlatsın dursun kendi kendine

İndirimin amacı size sözleşme imzalamak. Sakın geçmeyin, ilerde bişey olursa iptal ettiremezsin iptal ettirirsen indirimli kullandığın ayların parasını sendne peşin peşin alırlar, tarifde değişkliği yapamazsın. Mesela 8mbit 15gb kotalı kullanıon 15 i aştın ve 512 oldu hızın. 1mbit pakete geçemezsin 512 kullanacaksın.

Bu paketlerde hız artar ama hız düşürülmez kontrat süresince. Bu yüzden asla kabul etme. Ama ben normal kullanıcıyım alakam yoktur internele çok fazla..... Diyorsan düşünebilirsinç.

• bizimde bitti 2 yıllık sözleşme zırt pırt arıyolar.Ama bida yapmam sözleşme birazd dötleri sıkıssın anları yalvartmaszam adam degilim...
  • yüzüne kapatsaydın panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Beni sürekli arıyorlar indiriminiz varda onun hakkında konuşacaktık falan filan buyrun diyorum Tam yarım saat boyunca anlatıo anlatıo anlatıyo sonra hayır teşekkürler diyip kapatıyorum Eskiden direk istemiyorum derdim ama artık yetti. Koyuyorum telefonu masaya anlatsın dursun kendi kendine

İndirimin amacı size sözleşme imzalamak. Sakın geçmeyin, ilerde bişey olursa iptal ettiremezsin iptal ettirirsen indirimli kullandığın ayların parasını sendne peşin peşin alırlar, tarifde değişkliği yapamazsın. Mesela 8mbit 15gb kotalı kullanıon 15 i aştın ve 512 oldu hızın. 1mbit pakete geçemezsin 512 kullanacaksın.

Bu paketlerde hız artar ama hız düşürülmez kontrat süresince. Bu yüzden asla kabul etme. Ama ben normal kullanıcıyım alakam yoktur internele çok fazla..... Diyorsan düşünebilirsinç.

kankamın başına gelmişti bu bahsettigin 2 yıllık modem hediyeli pakete girmişti 4-5 sene önce 1 yılı doldu neti kapatmak istedi telekom bayii'sine gittiğinde 2 yılın toplam ücreti + modem parası istemişler zorla kullanıcaksının resmi dildeki hali o yüzden imza atmanın hiiiç lüzumu yok

• Ben uzun zaman önce telefonu da interneti de iptal ettirdiğim için rahatım. Arayamıyolar da.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.