Bildirim
TTNET'ten Kadınlar Günü'ne özel iki kampanya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ttnet kampanya yapıyosa uzak duralım. sağlık açısından. tansiyon artması için birebir -
quote:
Orijinalden alıntı: eozenir
ttnet kampanya yapıyosa uzak duralım. sağlık açısından. tansiyon artması için birebir
+1. aynen katılıyorum. -
%30 mu?Bari %50 yapsaydın. -
TTNET boşluk TC Kimlik Numaralarını yazıp 6606'ya gönderip, bindirim şifresini alabilirler -
quote:
ttnet kampanya yapıyosa uzak duralım. sağlık açısından. tansiyon artması için birebir
değil indirim , bedava olsa almam artık -
Bende TTNET kullanıcılarına bir kıyak var sandım :) meğer indirimmiş :) -
Ttnet denince akla gelen ilk şey ''kazık'' olayıdır. Kesin bundada bir cinlik yapmıştır TT o yüzden uzak durmalı. Bu kadar rezil bir firmanın bunca şikayete rağmen hala kendini ''en beğenilen'' olarak sunması utanç verici. Tüketici hakkının sıfır olduğu ülkemizde böyle firmaların yükselmesine insanları dolandırmasına şaşırılmamalı. -
quote:
TTNET; paket, fiyat ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. YAŞASINN TTNETT ! -
Evet reklamda yapmışlardır tv de buna görende birşey yaptıklarını sanıcak çok büyük seyler yapıyorsun ttnet tebrik ediyorum -
Gelen indirim şifresini ilgili alışveriş sitesine giriyorum geçersiz diyor :) Bunların yapacağı kampanyada ancak bu kadar olur. Verdikleri rezil hizmetten anlamalıydım bu kampanyanın da fossss olacağını. TTnet mi Allah korusun. Uzak durmak lazım... -
İndirimler yanlışlıkla faturaya yansımasın. Aman uzak durun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X