Şimdi Ara

TTNET'ten Kadınlar Günü'ne özel iki kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• TTNET, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için iki kampanya hazırladı. TTNET bireysel aboneleri www.cicek.com sitesinde yer alan özel kampanya bölümünden bulunan ürünlerin siparişlerinde 40 TL'ye kadar indirim kazanırken,

çiçek,çikolata,meyve,kek ve Gusto ürün siparişlerinde %30'a varan indirim fırsatından yararlanabilecek.

TTNET'in düzenlediği ikinci kampanya da www.perabutik.com sitesinden yapılacak alışverişlerde %30'a varan ekstra indirim fırsatı oldu.

TTNET bireysel aboneleri bu iki kampanyada faydanalanmak için  TTNET boşluk TC Kimlik Numaralarını yazıp 6606'ya gönderip, indirim şifresini alabilirler.

• ttnet kampanya yapıyosa uzak duralım. sağlık açısından. tansiyon artması için birebir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

ttnet kampanya yapıyosa uzak duralım. sağlık açısından. tansiyon artması için birebir

+1. aynen katılıyorum.
  • %30 mu?Bari %50 yapsaydın.
  • TTNET boşluk TC Kimlik Numaralarını yazıp 6606'ya gönderip, bindirim şifresini alabilirler
  • quote:

ttnet kampanya yapıyosa uzak duralım. sağlık açısından. tansiyon artması için birebir

değil indirim , bedava olsa almam artık
  • Bende TTNET kullanıcılarına bir kıyak var sandım :) meğer indirimmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ttnet denince akla gelen ilk şey ''kazık'' olayıdır. Kesin bundada bir cinlik yapmıştır TT o yüzden uzak durmalı. Bu kadar rezil bir firmanın bunca şikayete rağmen hala kendini ''en beğenilen'' olarak sunması utanç verici. Tüketici hakkının sıfır olduğu ülkemizde böyle firmaların yükselmesine insanları dolandırmasına şaşırılmamalı.
  • quote:

TTNET; paket, fiyat ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. YAŞASINN TTNETT !
  • Evet reklamda yapmışlardır tv de buna görende birşey yaptıklarını sanıcak çok büyük seyler yapıyorsun ttnet tebrik ediyorum
  • Gelen indirim şifresini ilgili alışveriş sitesine giriyorum geçersiz diyor :) Bunların yapacağı kampanyada ancak bu kadar olur. Verdikleri rezil hizmetten anlamalıydım bu kampanyanın da fossss olacağını. TTnet mi Allah korusun. Uzak durmak lazım...
  • İndirimler yanlışlıkla faturaya yansımasın. Aman uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.