Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.656
Cevap
56
Favori
431.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acimakarna

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Bir de milleti arayıp ücretsiz Tivibu teklif ediyorlar...

Bu kadar ahlaksız ve utanmaz bir telekom daha yoktur dünyada...

Hobaaa, hata ettik desenize

Az önce aradılar, bende gelin kurun deneyelim madem dedim

Bende yeni bağlattım deniyorum ve çok memnunum. Hatalar kişiden kişiye göre değişir
  • Seç İzle ' deki filmler güncellenmiş haberiniz ola. :) arşiv genişlemiş 2 katına cıkmıs gibi gözüküyor.

yeşilçam filmleri gelmiş 4 5 tane vardı görebildigim.

yine belgeselde tık yok . benim inadıma yapıyorlar kesin :)
  • Arkadaşlar tivibu ev için kota önemlimi yani hız 1mbite düşerse yinede hd yayın izleyebilirmiyiz ? Birde ben download yaparken yayını etkiliyormu ? Bunun yanında ben ttnet üyesiyim üye olsam kurulum ücreti felan verecekmiyim ?
  • Arkadaşlar ben Tivibu Ev'den oldukça memnunum, hatta fanatiğiyim. Ancak TTNet'in ADSL'inden memnun değilim. Bağlantımı değiştirmek istiyorum, Tivibu'nunda gitmesini istemiyorum. Bu işin alternatifi var mıdır? Tivibu'nun web sitesinde bir cevap bulamadım bu konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacoff -- 19 Mayıs 2012; 14:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoff

Arkadaşlar ben Tivibu Ev'den oldukça memnunum, hatta fanatiğiyim. Ancak TTNet'in ADSL'inden memnun değilim. Bağlantımı değiştirmek istiyorum, Tivibu'nunda gitmesini istemiyorum. Bu işin alternatifi var mıdır? Tivibu'nun web sitesinde bir cevap bulamadım bu konuya

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar tivibu ev için kota önemlimi yani hız 1mbite düşerse yinede hd yayın izleyebilirmiyiz ? Birde ben download yaparken yayını etkiliyormu ? Bunun yanında ben ttnet üyesiyim üye olsam kurulum ücreti felan verecekmiyim ?

@Jacoff
    benim bildiğim ttnet kullanmıyorsan tivibu yu kullanamıyorsun.

@ScAnMaN
    tivibu kotayı etkilemiyor.yani öyle bir şey saçma olur. kendi hizmetleri sonuç olarak. şöyle örnek vereyim benim hızım 16 mb, tivibu tamamen kapalıyken tam hız alıyorum,açıkken ise download hızım 1.1 mb/s düşüyor.yani hızı tv den değilde senden düşürüyor.

ayrıca tvibu'nun yeni yayına başlayan trt 1 hd,a haber hd ve atv hd yi bir an önce eklemesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funk-c -- 19 Mayıs 2012; 18:53:34 >
  • Ben tivibu web kullanırken yayını 15dakikaya kadar geri sarabiliyorum ancak sanırım tivibu evde geri sarmak olayı kanalı izlediğiniz süreye bağlı olarak değişiyor ve kanalı değiştirirseniz geriye sarılabilecek süre sıfırlanıyor webdeki gibi sabit 15 dakikayı kullanmamızın bir yolu yokmu?
  • tivibu hakkında çok güzel yorumlarım vardı ama geçen gün aniden gitti geçen gün dediğim 3 ay oldu bu olay olalı ve iptal ettik
    sonra yenide başvurup aldık daha biz sadece sözleşmeyi imzaladık kurulama gelen olmadan adamlar evimin internetini telefonunu kesti ve 15 gün telefonum ve internetim olmadı yapmadığım kalmadı müdüre çıkdım güvenliği dövdüm bana kızmayın ama neden internetim yok diye gidince adam bilmem neden diye cevap verince bende adamın üstüne yürüyünce olan güvenliğe oldu ve ben yine iptal ettirdim 7 gün sonra iptal oldu ve netim geldi taki daha geçen hafta adamlar kurulum için arıyo bakın 3 ay olmuş aynen dedikleri şu size kurulum sırası geldi ne zaman gelelim müsaitsiniz aslında onları mahaleye getirip ağız burun kırmak vardı ama internetimde telefonumda sorunsuz çalışıyodu yani siz siz olun neyse nedesem fayda etmicek şu anda d-smart kullanıyorum çünkü HD kanallar lazım oluyo tv den dolayı yani başvururken bu olayı göze alın
  • hiç anlattıkalrı gibi deil tekrar izlede tüm diziler yok seç izlee güzel film yok kanallar az ve iğrenç hiç tavsiye etmiyorum
  • quote:

Arkadaşlar ben Tivibu Ev'den oldukça memnunum, hatta fanatiğiyim. Ancak TTNet'in ADSL'inden memnun değilim. Bağlantımı değiştirmek istiyorum, Tivibu'nunda gitmesini istemiyorum. Bu işin alternatifi var mıdır? Tivibu'nun web sitesinde bir cevap bulamadım bu konuya

Bir arkadaşınız falan varsa ttnet'de onunla konuşup halledebilirsiniz belki...
  • quote:

quote:

Zor ihtimal hatta imkansıza yakın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GJesper

quote:

quote:

Neden telekom kullandırmıyor mu ? Ya da ben ttnet üyesi değilsem başkasının üyeliğiyle giremiyor muyum ki ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden telekom kullandırmıyor mu ? Ya da ben ttnet üyesi değilsem başkasının üyeliğiyle giremiyor muyum ki ?

Cihazın kurulumundaki kullanıcıdan mı bahsediyorsunuz? Başka TTNetli tivibu kullanmayan bir arkadaşımına Tivibu ev bağlatıp onun kullanıcı adıyla kendi evimde kullanabilir miyim acaba?
  • TRT1 HD Tivibuya ne zaman gelir? Ya da gelir mi?
  • Var zaten
  • Arkadaşlar TivibuEv'in özelliği TV izlerken bi sahneyi veya bi haberi kaçırdınız, hemen geri alıp tekrar izleyebiliyorsunuz. Canlı yayını durdurabiliyorsunuz. 40 kanaldan bir dünya programı istediğiniz zaman izleyebiliyorsunuz. olay bu yani. bunlar alışkanlık yapınca normal TV size çok yetersiz geliyor.
    1 yıldır kullanıyorum ben. ilk 2 ayda bu yeniliklerin önemi tam anlaşılmıyor. en az 6 ay kullanınca artık klasik TV yetmiyuor size.
    Mesela artık kumanda kavgası yapmıyoz evde. herkes kendi dizisini kendisine en uygun bir boş vaktinde izliyor. hem de reklamları atlatarak. Akşam 7de evde olamasamda örneğin kanalD Ana haberi geceyarısına doğru izleyebiliyorum. hem de gereksiz gördüğüm haberleri ileri atlatarak daha kısa sürede.
    Kısacası Tivibu Ev TV izleme alışkanlıklarınızı değiştiriyor.
    şimdi bir de sosyal TVyi eklediler. Artık filmlerin beğenilme sayısını göreibliyorsunuz. Önceden seç izleden bir film izleyelim dediğimizde iyimidir kötümüdür bilemeden izler genelde kötü çıkınca vaktimizi boşa harcamış olurduk. Ama şimdi Beğenilme sayısı en fazla olanları izliyoruz ve genelde güzel çıkıyor.

bir de interaktif servsiler varki gerçekten çok işe yarıyor. Örneğin tüm gazetelerin köşe yazılarını TV'den direk okuyabiliyorsunuz, ve buna benzer faydalı şeyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorer1 -- 23 Mayıs 2012; 16:03:01 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazın kurulumundaki kullanıcıdan mı bahsediyorsunuz? Başka TTNetli tivibu kullanmayan bir arkadaşımına Tivibu ev bağlatıp onun kullanıcı adıyla kendi evimde kullanabilir miyim acaba?

hayır. kullanamazsınız. TTNET abonesi olmanız gerekiyor. Hattınızın iyileştirilmesini talpe etmektenbaşka yol yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: explorer1

Var zaten

TRT HD ile karıştırmayın, TRT1 HD den bahsediyorum. Henüz yok tivibuda TRT1 HD.
  • Beni de aradılar bugün 2 ay tüm yayınlar bedava diye.Bir düşüneyim yarın tekrar arayın dedim.İyi ki öyle yapmışım burada yazılanlardan(özellikle 2 ay sonra kapatılınca 60 TL alındığını okuyunca) sonra vazgeçtim.Yarın istemiyorum diyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Beni de aradılar bugün 2 ay tüm yayınlar bedava diye.Bir düşüneyim yarın tekrar arayın dedim.İyi ki öyle yapmışım burada yazılanlardan(özellikle 2 ay sonra kapatılınca 60 TL alındığını okuyunca) sonra vazgeçtim.Yarın istemiyorum diyeceğim.

sözleşmeyi bozmuş oluyorsun ve o ücreti alıyorlar tabii.. 12 ay taahhütü devam ettir isen 2 ay bedava kurulum ücretsiz oluyor buda 60 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 24 Mayıs 2012; 18:32:46 >
  • Ama bana sözleşme yok taahhüt yok, 2 ay sonra isterseniz verilen cihazları iade edersiniz hiç bir ücret alınmaz denildi.Buna rağmen güvenmiyorum ttnete.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.