Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.656
Cevap
56
Favori
431.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Mayıs ta gelin kurun dedik, adamlar anca 5 haziran da gelebildiler, şimdilik hiç bir sorun yok
  • Beyler aadilar 2 aylik deneme verelim dediler ben de yarin arayin cevap verecegim dedim.

Onerir misiniz? 2 ay sonra begenmedim desem problem cikarirlar mi? İptal islemi uzun surer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Beyler aadilar 2 aylik deneme verelim dediler ben de yarin arayin cevap verecegim dedim.

Onerir misiniz? 2 ay sonra begenmedim desem problem cikarirlar mi? İptal islemi uzun surer mi?

iptal işlemi biraz zor hat sahibi sadece yapabiliyor iptali türk telekom müdürlüklerinde iptal oluyor bide
  • quote:

Beyler aadilar 2 aylik deneme verelim dediler ben de yarin arayin cevap verecegim dedim.

Eğer ihtiyacınız var ise denemenizi öneririm. Ben deniyorum çok da memnunum... EURO2012 başlıyor TRT HD akar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

Eğer ihtiyacınız var ise denemenizi öneririm. Ben deniyorum çok da memnunum... EURO2012 başlıyor TRT HD akar gider

TRT HD uydudada var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

digiturk var bize onu iptal ettirim normal bi uydu almak istiyoruz çanak anten var ne almak lazım normal kanalları seyretmek için digiye ayda 10 tl vermekden bıkdım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir ALex

quote:

quote:

quote:

digiturk var bize onu iptal ettirim normal bi uydu almak istiyoruz çanak anten var ne almak lazım normal kanalları seyretmek için digiye ayda 10 tl vermekden bıkdım artık

next goldmaster dreambox al bitane kullan.çanakdaki lnb digiturkün ise onuda değiştirmen gerekebilir.bide lnb ekle.zaten 100 tlye setler yok mu çin malı :) oda iş görür
  • Dedikleri gibi bu gün evi aramışlar. Babam hat sahibi olduğu için onunla görüştüler. Ben evde değildim. Babam kabul etmiş.

Aslında ben evde olsaydım, 2 aylık süre içerisinde HD kanallar açık olmazsa kabul etmem diyerek blöf yapacaktım

Neyse umarım vestel kutusu gelmez. Ve HD kanallar açık olur. (Euro 2012 yi hd izlemek istiyorum da)

Biz 2 ay süre içinde Maxi paket mi kullanacağız, Maxi plus mı?
  • quote:

Dedikleri gibi bu gün evi aramışlar. Babam hat sahibi olduğu için onunla görüştüler. Ben evde değildim. Babam kabul etmiş.

Aslında ben evde olsaydım, 2 aylık süre içerisinde HD kanallar açık olmazsa kabul etmem diyerek blöf yapacaktım

Neyse umarım vestel kutusu gelmez. Ve HD kanallar açık olur. (Euro 2012 yi hd izlemek istiyorum da)

HD kanallar açık hocam 2 aylık deneme sürecinde
  • quote:

quote:

Dedikleri gibi bu gün evi aramışlar. Babam hat sahibi olduğu için onunla görüştüler. Ben evde değildim. Babam kabul etmiş.

HD kanallar açık hocam 2 aylık deneme sürecinde

Peki verilen paket maxi paket mi maxi plus paket mi?
  • Şöyle güzel HD kanallar gelse hemen abone olurum. IP TV de limit yok bir kere, HD kanal sayısı olarak diğerlerine fark atmalı.. Devir HD devri, ben yoksa niye IP TV alayım ki ? Hattım 100 mbit kaldırıyor, modemim zaten TT fiber modem o da ip tv destekliyor. Ama bu haliyle hayatta almam.
  • Evet arkadaşlar biraz önce açtım ve trt1 hd nin de eklendiğini gördüm. Maç izleyeceğim fakat sanırım bir sıkıntı var sürekli takılıyor yayın... Diğer hd kanallarda böyle bir sıkıntı yok...
  • quote:

Evet arkadaşlar biraz önce açtım ve trt1 hd nin de eklendiğini gördüm. Maç izleyeceğim fakat sanırım bir sıkıntı var sürekli takılıyor yayın... Diğer hd kanallarda böyle bir sıkıntı yok...

euro 2012 Trt HD'den de yayınlanacak.

Eğer Trt HD de takılma sorunuyoksa maçı ordan izkersin

Senin kullandığın paket maxi mi maxi plus mı? Neredeyse tüm hd kanallar plus'da. Umarım trt1 HD Maxiye de gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 8 Haziran 2012; 18:50:23 >
  • quote:

quote:

Evet arkadaşlar biraz önce açtım ve trt1 hd nin de eklendiğini gördüm. Maç izleyeceğim fakat sanırım bir sıkıntı var sürekli takılıyor yayın... Diğer hd kanallarda böyle bir sıkıntı yok...

euro 2012 Trt HD'den de yayınlanacak.

Eğer Trt HD de takılma sorunuyoksa maçı ordan izkersin

Senin kullandığın paket maxi mi maxi plus mı? Neredeyse tüm hd kanallar plus'da. Umarım trt1 HD Maxiye de gelmiştir

Şu anda hem trt hd hemde trt1 hd den maç yayınlanıyor takılma an itibariyle yok benim paket maxi plus olması lazım en üst paket sinema kanalları falan da açık
  • Beyler Trt1 HD'nin Turksat uydusundaki yayınında dünkü Euro 2012 maçlarında şifre girmiş. Tivibudan dünkü maçları HD izleyebildiniz mi?

Bu gün 12 de gelip kurulumu yapacaklar. Eğer gelen cihaz Vestelse kurulumu yapanlara ne diyeyim?
  • quote:

Beyler Trt1 HD'nin Turksat uydusundaki yayınında dünkü Euro 2012 maçlarında şifre girmiş. Tivibudan dünkü maçları HD izleyebildiniz mi?

Bu gün 12 de gelip kurulumu yapacaklar. Eğer gelen cihaz Vestelse kurulumu yapanlara ne diyeyim?

trt1 hd ve trt hd de sıkıntı yok 3 gündür.

vestelse taktırma hiç istemiyorum cok yavaş cihazmıs de. Tek cihazla gezmiyor adamlar getirsin diğerini taksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GJesper

vestelse taktırma hiç istemiyorum cok yavaş cihazmıs de. Tek cihazla gezmiyor adamlar getirsin diğerini taksın.

Öyle yapmayı düşünüyorum. Hatta kuruluma başlamadan "Vestelse boşuna takmayın" diyeceğim
  • Geldiler kurulumu yaptılar. Airties modem ve cihaz taktılar. Gayet iyi gözüküyor.

Ulusal kanalların görüntü kalitesi düşük. Başka bi sorun yok. Hd kanallar açık. Sinema tv kanaları kapalı gerisi tamamen açık
  • quote:

Geldiler kurulumu yaptılar. Airties modem ve cihaz taktılar. Gayet iyi gözüküyor.

Ulusal kanalların görüntü kalitesi düşük. Başka bi sorun yok. Hd kanallar açık. Sinema tv kanaları kapalı gerisi tamamen açık

Arayın müşteri hizmetlerini ben sinema kanalları dahil bütün yayını denemek istiyorum yoksa nasıl karar vereceğim hangi paketi alacağıma diye konuşun onlarıda açıyorlar maç yayınları hd gerçekten kaliteli insana ayrı bir zevk veriyor...
  • Arkadaşlar ben tivibuev i tüplü tvde kullanmaktayım, yakında led tv almayı düşünüyorum, televizyonun sd ve hd yayınları led,plazma,lcd tv lerde güzel mi? Digiturk,uydu,smart ile kıyaslama yapabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.