Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.656
Cevap
56
Favori
431.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Beyler yeni yazilim yukleniyor galiba. Sec izle tusuna basinca "Kategori listesi alinamiyor. Litfen kutunuzu acip kapayin yaziyor" iki kere acim kapadim ayni oluyor.
    Logolar onceki haline donmus. Trt1in yeni logosu falan yok

Ayrica su an Sinema Tvler acik

Cihaz "Kısıtlı Mod"da calisiyormustu. O yuzden boyle oldu.
    Su an normal haline dondu ama tekrar nasil kisitli mod'a alabilirim?

Sabah bende de o uyarıyı verdi. Üstüne düşmedim kapattım işe geçtim. Eve gidince tekrar bakacağım. Ne kısıtı hayırdır arkadaş diyeceğim

hocam ben aptallık ettim normal moda geçtim. Aman sen geçme Sinema Tvlerin boşa gitmesin
  • Hergün ttnete küfür ettiğimiz yetmiyormuş gibi birde bugün utanmadan arıyorlar tivibu ya üye yapalım sizi diye.
  • Arkadaşlar yardım; yeni led tv siparişi verdim; tivibuev kutusu airties ve hdmi çıkışı var, herhangi bir hdmi kablo olabilir mi? Biraz baktım ince uçlu, erkek, vs çeşitleri var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Arkadaşlar yardım; yeni led tv siparişi verdim; tivibuev kutusu airties ve hdmi çıkışı var, herhangi bir hdmi kablo olabilir mi? Biraz baktım ince uçlu, erkek, vs çeşitleri var?

Standart hdmi kablosu yeterli bende led tv de kullanıyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler yeni yazilim yukleniyor galiba. Sec izle tusuna basinca "Kategori listesi alinamiyor. Litfen kutunuzu acip kapayin yaziyor" iki kere acim kapadim ayni oluyor.
    Logolar onceki haline donmus. Trt1in yeni logosu falan yok

Ayrica su an Sinema Tvler acik

Cihaz "Kısıtlı Mod"da calisiyormustu. O yuzden boyle oldu.
    Su an normal haline dondu ama tekrar nasil kisitli mod'a alabilirim?

Sabah bende de o uyarıyı verdi. Üstüne düşmedim kapattım işe geçtim. Eve gidince tekrar bakacağım. Ne kısıtı hayırdır arkadaş diyeceğim

hocam ben aptallık ettim normal moda geçtim. Aman sen geçme Sinema Tvlerin boşa gitmesin

Bende şu an ilk 2 ay kampanyası nedeniyle bütün kanallar zaten açık
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yardım; yeni led tv siparişi verdim; tivibuev kutusu airties ve hdmi çıkışı var, herhangi bir hdmi kablo olabilir mi? Biraz baktım ince uçlu, erkek, vs çeşitleri var?

Hocam peki, yukarıda bazıları led tv de çok kötü gösteriyor dedi, sence nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

Bence alakası yok. Hd yayınlar zaten çok net gösteriyor. Sd yayınlar ise uyduya göre biraz düşük kalitede fakat çok yakın mesafeden izlemediğiniz sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız
  • tivibu da sorun varmış saat 8 den beri kısıtlı mod'a giriyor 5 dakika sonra reset atıyor neyse umarım bugün düzeltirler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence alakası yok. Hd yayınlar zaten çok net gösteriyor. Sd yayınlar ise uyduya göre biraz düşük kalitede fakat çok yakın mesafeden izlemediğiniz sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

bi uydudan atv ye bakın bir de tivibudan.ben cnnturkü izlemiştim.bariz belli oluyordu kalitesizliği.şimdi ne diye para vererek izleyim şifresiz kanalları?
  • Su an Sinema TVler acik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Duyduğum kadarıyla Tivibu Smart TV test aşamasındaymış. Hiç kullanan oldu mu? Ne zaman duyurulacak? LG Smart tv'lerde çalışıyor mu?
  • Tivibuda bugün [21 HAZİRAN 2012]

20.00 Nat Geo : Köpek Balığı Adamlar [Ekip, Kortez Denizi'nde doğurmak üzere olan kayıp köpek balığı Amy'nin izini sürmeye devam ediyor.]

21.45 TRT 1 HD : Çek Cumhuriyeti-Porketiz [Euro 2012 Çeyrek Final Mücadelesi]

21.00 Sinema TV Aksiyon HD : The Key [Sevgilisi Audrey (Marie Gillain) çocuk istediğini söylediğinde Eric Vincent (Guillaume Canet) buna nasıl bir tepki vereceğini bilemez Çünkü özbabasını hiç tanımamıştır Günün birinde bir adam onu arar; babasının öldüğünü ve küllerini ona teslim edeceğini söyler Babasının küllerinin olduğu kabı teslim alan Eric'in başına hiç ummadığı bir olay gelir; arabası soyulur Ancak çalınan cüzdanı değil, kül kabıdır.]

22.00 Cnbc-e : Çılgın Motorcular [Komedi]

20.00 Atv : Alemin Kralı | Kanal D : Fatmagülün Suçu Ne Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 21 Haziran 2012; 18:11:15 >
  • quote:

Tivibuda bugün [21 HAZİRAN 2012]

20.00 Nat Geo : Köpek Balığı Adamlar [Ekip, Kortez Denizi'nde doğurmak üzere olan kayıp köpek balığı Amy'nin izini sürmeye devam ediyor.]

21.45 TRT 1 HD : Çek Cumhuriyeti-Porketiz [Euro 2012 Çeyrek Final Mücadelesi]

21.00 Sinema TV Aksiyon HD : The Key [Sevgilisi Audrey (Marie Gillain) çocuk istediğini söylediğinde Eric Vincent (Guillaume Canet) buna nasıl bir tepki vereceğini bilemez Çünkü özbabasını hiç tanımamıştır Günün birinde bir adam onu arar; babasının öldüğünü ve küllerini ona teslim edeceğini söyler Babasının küllerinin olduğu kabı teslim alan Eric'in başına hiç ummadığı bir olay gelir; arabası soyulur Ancak çalınan cüzdanı değil, kül kabıdır.]

22.00 Cnbc-e : Çılgın Motorcular [Komedi]

20.00 Atv : Alemin Kralı | Kanal D : Fatmagülün Suçu Ne Final

HD maç keyfi var bugün
  • beyler tivibu ev bağlattım modem vs herşey değişti şimdi sorum bu üyelikle bilgisayaradanda izleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

beyler tivibu ev bağlattım modem vs herşey değişti şimdi sorum bu üyelikle bilgisayaradanda izleyebiliyormuyuz?

tivibu ev alana tivibu web bedava diye bir kampanya vardı bir ara. hala geçerli ise tivibuweb üzerinden izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: explorer1

quote:

beyler tivibu ev bağlattım modem vs herşey değişti şimdi sorum bu üyelikle bilgisayaradanda izleyebiliyormuyuz?

tivibu ev alana tivibu web bedava diye bir kampanya vardı bir ara. hala geçerli ise tivibuweb üzerinden izleyebilirsiniz.

Sagol ustad bu tivibu ev sadece tv icin gercerli degilmi pcyede ayri bir paketmi aliyoruz

• quote:

quote:

quote:

Sagol ustad bu tivibu ev sadece tv icin gercerli degilmi pcyede ayri bir paketmi aliyoruz

evet, tivibu ev TVden izlenen versiyonu. bilgisayardan izlemek için Tivibu Web var. ama o kotadan harcıyor.

fiyatları inceledim şimdi tivibu.com.tr'den. tivibu evin maxi plus paketini(yani 29 liralık) alırsanız tivibu webi hediye veriyorlar. 9,90lık pakette hediye yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet, tivibu ev TVden izlenen versiyonu. bilgisayardan izlemek için Tivibu Web var. ama o kotadan harcıyor.

fiyatları inceledim şimdi tivibu.com.tr'den. tivibu evin maxi plus paketini(yani 29 liralık) alırsanız tivibu webi hediye veriyorlar. 9,90lık pakette hediye yok.

Tesekkurler ustad

• quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Merhaba.
    Duyduğum kadarıyla Tivibu Smart TV test aşamasındaymış. Hiç kullanan oldu mu? Ne zaman duyurulacak? LG Smart tv'lerde çalışıyor mu?

Eğer böyle birşey varsa çok iyi. Bu sayede Tv'nin yanındaki kutudan kurtlup itediğimiz gibi kanal sıralayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygi

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Merhaba.

Eğer böyle birşey varsa çok iyi. Bu sayede Tv'nin yanındaki kutudan kurtlup itediğimiz gibi kanal sıralayabiliriz.

tivibunun kendi icindeki bir uygulamalardan bahsediyorlar ise bu tvnin smart olup olmamasi ile ilgili degil (ki uygulama bu sekilde bence )

ama smart tvler icin uygulama gelistiriyorlar ise bu kendi internetiniz uzerinden calisacagi icin kotanizdan yiyecektir (kota yoksada adil kullanım nanesi var )
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.